Bende vatanda calıssam her gelene 550ti onerırım![]()

adam 1.5 milyarlık ekran kartı almaya gelse bilemi![]()

oyle bır kart alacak adam gelıp sormaz zaten hangısını alayım dıye![]()
pöfff bana hiç yazmıyosun ne facede ne maxide yakında maxiden ayrılcam 
pöfff bana hiç yazmıyosun ne facede ne maxide yakında maxiden ayrılcam
![]()

hıc ışım gucum yok sana yazıcam :d
LYS de oyle dıyordu
yazdında cevapsız mı bıraktım![]()
üff senin lys bitmedimi
hem burayı kirletme mesajlardan yaz Lütfen bir user olarak admini uyarmamam gerekiyor adminin beni uyarması gerekiyor 
evet cevapsız bıraktığın bişi varüff senin lys bitmedimi
hem burayı kirletme mesajlardan yaz Lütfen bir user olarak admini uyarmamam gerekiyor adminin beni uyarması gerekiyor
![]()

sen başlattın sıldırme mesajları sımdı bana
pm gel
bir mod olarak bende baslatsan adminde baslatsa uyarmalisin aaaa
pis mod 
bir mod olarak bende baslatsan adminde baslatsa uyarmalisin aaaa
pis mod
![]()

gt 440 da cuda yüzünden kafama takıldı sanırım ekran kartı işlemci görevide yapıyor e gt 440 da varsa gtx 550 dede vardır diye düşün düm işlemci yetersizleştiğinde ekran kartı hallediyormuş sanırım vatan da gt 440 alan biri de e 2180 kullanıyormuş intel ve gayet güzelmişgt 440 da cuda yüzünden kafama takıldı sanırım ekran kartı işlemci görevide yapıyor e gt 440 da varsa gtx 550 dede vardır diye düşün düm işlemci yetersizleştiğinde ekran kartı hallediyormuş sanırım vatan da gt 440 alan biri de e 2180 kullanıyormuş intel ve gayet güzelmiş
---------- Eklendi @ 16:35:45 ---------- Yazıldı @ 16:18:33 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadam core 2 duo 6540 ile 2. 33 ghz ile msi 6850 alıyor gayet memnun ne dersiniz yada farketmiyormu darboğazı

Dogrudur hadi hayırlısı
---------- Eklendi @ 22:36:19 ---------- Yazıldı @ 22:26:38 ----------
Peki işlemciyi amd athlon un üst seviyelerıne cıkarsam anakartım sınırları ıcınde bırazda overclock mesala amd 6000+ 3.1 ghz 3.8 cıkarsam gt 440 yada gtx 550 yada 6850 yada 6790 ı kaldırırmı darbogaz yaparmı ıkıncı elden buldum iskemci ıyımmı