arkadaşlar nokia 603 alacağım yorumlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokia 603 alacağım yorumlarınızı bekliyorum
arkadaşlar bu ay vodafone cihaz taahhütüm bitiyor vodadonun sitesine baktım symbian olarak birtek 603 var ayda 78 liralık tarife ile 1000 dakika heryöne +1000 sms + 1gb internet var şu an 5800 kullanıyorum yorumlarınızı bekliyorum nasıl bir telefondur başka cihaz önermeyin yorumlara göre ya 603 alacağım yada 5800 ile yola devam edeceğim

lordufuk

lordufuk

Üye
Bence alma değmez

asigsasi

asigsasi

Üye
kaliteli oyun çıkmaz oldu program desen tek tük çıkıyor yine de ben symbianı seviyorum

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
evet ama bende symbiandan vazgeçmem 603 alırsam yine cfw çalışmalarına devam edeceğim

asigsasi

asigsasi

Üye
insan neyi seviyorsa onu almalı madem alacaksın 701 al

SheFy

SheFy

Üye
603kullanıyorum. Oyun ve kamers yönünden seni idare edecek bir telefon değil. Ben oyun oynamıyorum ama bazı.işe yarar uygulama bulamam ve kamerasında flash odaksız olması kötü. Şimdilik idare ediyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
şu an symbian nin en iyi telefonu 808 odaklama flash ön kamera 41 mp yüksek ses yok yok şu an çektiği resimler çok kaliteli ve yakınlaştır ması harika

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Oyundan beklentini düşür ve uygulamada normalden az çıkıyor yani..ama symbianı seviyor ve severek sıkılmadan kullanacaksan alabilirsin bence neden olmasın..Ben severek aldım 5 ay önce 701i hala sıkılmadan kullanıyorum beni 1-2 sene daha götürür..603de seni sıkılmassan okadar götürür diye tahmin ediyorum.

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için teşekkürler

Scuderia.

Scuderia.

Üye
İllaki symbian olacak diyorsan ve daha uzun vadeli kullanmak istiyorsan 701 ve 808 e bak tabi bütçenide bilmiyorum o yüzden önerdim bunları..Fakat hız bakımından 603te gayet iyi.701 ve 808 i kamera yönünden önerdim.

asigsasi

asigsasi

Üye
eğer uzun süreli kullanacaksan 808 daha cazip fakat bütçen müsait değilse 701 :)

esokmen

esokmen

Üye
Bence artik symbian alinmaz kardesim lumia bak

coolasker54

coolasker54

Üye
Ben 603 kullanıcısı olarak telefondan aşırı derecede memnunum( bi tek kamerayı yok sayıyorum. kullanmadığım için. odaklanma olsa super olurdu) Arkadaşların dediği gibi oyun ve uygulama kısıtlı. Ben bile hasta bi symbiancı olarak almasamıydım dedim. Sonra geçti ama iyiki almışım (: Başka telefononermeyin felan demişsin ama söylemeden edemicem ; L820 fena denk gelirse ilerde bi tane de ben alıcam.

asigsasi

asigsasi

Üye
eğer bulursam fp1 li cihaz al ve kesinlikle fp2 ye geçme

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
tamam ustalar önerilerinizi dikkate alacağım

HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
808 ve 603 kullanıyorum ikiside fp2 pişmanda deilim açıkçası 603 kamera ve ses yönünden zayıf ama hızlı ve güzel bi cihaz 1 Ghz işlemci var ha 808 le kıyaslanamaz bile ama alırsan seni 1-2 sene götürür ben 5 aydan fazla oldu alalı ikinci el aldım üstelik sıkıntı çıkarmadı şuan için memnunum ama satmayı düşünüyorum satıp n9 veya lumia 620 alacam istersen fiyatta anlaşabiliriz seninle cihazım temiz garantisi devam etmektedir söliyimde sıfıra 570 tl vereceğine ben veririm sana sıkıntısı yok tamirde görmedi cfwli deil orjinalde kullanıyorum cihazı

komando04

komando04

Üye
gayet başarılı bir tel

gkcll

gkcll

Üye
603 güzel telefon ben kullanıyorum 300 mb lik küsür HD oyun oynuyorum Allah için küçük bi kasma takılma yapsın zaten internet 3.5G ile öyle hızlı indirme yapıyor ki dehşet
telefon çok stabil lakin yine de benim tavsiyem biraz daha büyük olduğu için 100 tl fazla verip 701 alman para koyamam diyor san kesinlikle 603 al at cfw yide iyi günlerde kullan ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt