ArKadaŞLaR NoKia 5310 oLanLar YaRdıMLarıNı EsiRgeMeSin LütFen..>>

Sponsorlu Bağlantılar

laure

Üye
o versiyonları nereden yüklüyoruz bende de aynısı var dışa ses yönünden pek tatmin edici değil ama yine de artmasını isterim.

etoo16

Üye
5.81 yükleyince ses artıyomus

kasalak

Üye
Sen dedimi yapp

romulus52

Üye
ilk olarak dışarı ses kesinlikle ve kesinlikle 7.01 de 3.6 ya göre çok fark etmekte 7.01 i ancak telefonunu kvk ya götürerek yükletebilirsin ayrıca bu pakette değişik codeklerde war yani okumadığı şeyleride okur telefonun diğer bir değişiklik ise temalardaki orjinal temalar vişne çürüğü olarak değişmiş youtube die bir seçenek eklenmiş medya menüsüne kusursuz ve iyi olmuş

--------------- Ekleme ---------------

telefonunu product codu eğer 0554849 değilse nettende 5.81 yükleyebilirsin ztn bu product code swap ürünlerin benimki böyle olduğundan nsu da bulunmadığından kvk ya yaptırdım ztn para almıyolar ama türkiye için son sürüm şuan nsu da 5.81 bu kvk 7.01 i nasıl yapıo bilmiyorum

micqrop

Üye
Arkadasım gel yardim edeuyim ben sna 5310 u komple cozdm normalde ses azdır dısarı werirken ama kulaklıga geyt coktur dısarıda cok olmasını istiyosan ekolayzr dan hepsini fLL licen yetmedimi o zmn ii dinle pc suite ile guncellemeni yapıcaksın ses 4-5 kat artıcak ama tel in ingilizce olucak oda sorun değiL nemesis ile tel ini tR yapip tekrar guncelle we 5310 dan daha iyi bi telefon bulamassın bu dediklermi yaptıkdan snra mumkunatı olsada bnm 5310 u sana göstersem dısarıya werdiği sesi bi duysan n73 e kafa tutar!

Bu arada 5310 la ilqili her turlu sorun we yardım icin adres: [email protected]

aRmqn.snp

Üye
telefon güsel doRu şekil flean bndede war ama ses birz az çokta az deqil ama kulaklıkta mükemmel üstü kaliteli ve güsel ;)

bu dediklerinizi denicem inşallah olurr yaa
çok saolun şimdiden

aTTım buqn foRmatt gerçekkten süpeRrrR oLdu emekleriniz iiçin çok saoLun (:

G.W.

Üye
beyler ölü konuyu diriltiyorum ama bana bu nemesis prg linqini veribilcek warmi? tel ingilizce oldu tr ye çevirmem lazim yha off

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Cin malı ollmasın.

aliş64

Üye
kardeş beim 5310 dada sesi az çıkıyor ama yüklenen müziği açıyor

devil-faruck

Üye
bende 5310 kullanıyorum arkadaş internetten güncelleyince sesin daha çok çıktıını söyledi

call007

Üye
Eğer aldığın tf orginal nokia 5310 ise çok basit bi aşamadan geçirmen yeterli ses yükseltmek için.
1.tf pc ye nokia pv suite ile bağla
2.nokia pc suite yazılım güncelle de
3.indirilen yazılımı aç otomatk olarak tf na kurar,
4.kesinlikle bağlantıyı koparma, bu önemlii
ses 2-3 kat daha artıyor.

sevkican

Üye
5310 larda hoparlörden az ses çıkıyo ama kulaklığı taktığınzaman Gayet net we Yüksek ses çıkıyo

XxScorpion52

XxScorpion52

Üye
kardesım telefon kullanıslı ama sesi az benim de 5310 ama n73 daha iyiydı keskede onu alsaydım ama geçti artık tel.i güncelle azcıkta olsa ses artısı oluyo telın adı xpressmusic ama ses çıkmıyo .D:D:

citlenbik_77

Üye
Telefonum nokia 5310 xpresmusic. Mp3 uzantılı başka melodileri çalıyor. Mp3 uzantılı ıphone melodilerini müzik çalarında açıyor fakat sesi çıkmıyor. Ayrıca kardeşimin telefon modeli aynı yanlız kırmızısı ama onda çalıyor. Benimki mavi modeli. Neden çalmıyor olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

moonsea54

Üye
benimkinin dış sesi gayet yüksek

michaelyoun

michaelyoun

Üye
kardeşim bende de var 5310 dışa sesi az veriyor diyorsunuz ama bence en kral müzik telefonlarından bir tanesi, sesi de gayet yüksek çıkıyor..

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Güncelleştirme yaptınmı ?
yapmadıysan az gelir çünkü güncelleştirme yapmamışındır.Güncelleştirme yaptıktan sonra sesi artar.
Yada cihaz yapılırken hoparlörün birine zarar gelmiştir aldığın yere baktır bence :)

hüseyinyalcin

Üye
e 73 alcaktın kardeş daha iyi ses çıkışı var..

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Nasıl arkadaşım ya:ehe

Üst Alt