ArKadaŞLaR NoKia 5310 oLanLar YaRdıMLarıNı EsiRgeMeSin LütFen..>>

Sponsorlu Bağlantılar

blitzkrieq

Üye
    Konu Sahibi
ArKadaŞLaR NoKia 5310 oLanLar YaRdıMLarıNı EsiRgeMeSin LütFen..>>
Arkadaşlar bugun internet üzerinden nokia 5310 aldım ve sesi çok az çıkıyor + xpress müzik de hiç bir türlü müzik açamıyorum Lütfen Yardım edin...

toprakumit

toprakumit

Üye
Valla kardeşim bilgi dışı ;)

xkadir61

xkadir61

Üye
5310 alacağına n73 alsaydın, buraya bunun sesi niye bu kadar fazla çıkıyor diyebilirdin.

technoman34

technoman34

Üye
Arkadaşlar bugun internet üzerinden nokia 5310 aldım ve sesi çok az çıkıyor + xpress müzik de hiç bir türlü müzik açamıyorum Lütfen Yardım edin...

Hafıza kartına yukle müzikleri daha sonra music player a liste oluştur. Bence sen telefonu kullanmasını henuz öğrenemedin.

uTku^

Üye
bi sorun yoktu ayar çek alete

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
dediğin sorunlar büyük ihtimalle yazılımsaldır ama sen yinede servise bi götür bence..

sukruon

sukruon

Üye
garantisi varsa bir göster

cex87

Üye
Kardeşim ne diye hemen adama servis diyip içiniz cız ettiriyorsunuz ?
1.si 5310 xpressmusic kullanan varmı aranızda ?
Almış işte bildiklerinizi söyleyin bilmiyorsanız da söylemeyiverin :)
Şimdi;
Arkadaşım 5310 xpressmusic lerde dışa ses az doğru. Ama kulaklık sesi gayet yüksek ve net.
Eğerki dışa sesin yüksekliğini istiyorsan onun için servisin de yapabileceği hiç birşey yok.
Kulaklık sesinin seni baya tatmin edeceğine inanıyorum ;)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Hiç bi bilgim yok nu konuda

karakule31

Üye
Kardeşim Bizde Araştırıyoruz, çok Güzel Bi Tel. Amaaaaaaaaaa

deepen

Üye
Ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Sesiden memnunum. Ayrıca her türlü anfiye yada 5.1 sisteme dirak bağlıyabiliyorum hatta sesi sona açmadım bile. Kullanımı çok pratik. Sadece diğer modeller kadar program yok ona uyumlu okadar. Sistem tamamen java üzerine kurulu. Jar dosyalarından başka prog. kabul etmiyor. sis uzantılı dosyaları daha çalıştıramadım ama telefon çok fızlı. Hiç kitlenme yada yavaşlama yaşamadım.

snacker

snacker

Üye
guzel paylasim sagol ustaa

cosku123

Üye
aldığın kutuda cd si var ordan pcsuite kur.
ordan telefonuna versiyon attırt 5.81 olması lazım dış ses çıkışı bariz artıyo

locomania

Üye
merhaba arkadaşım...bendede aynı sorun vardı,5310'u ilk aldığımda mp3 dinlerken ses çok düşüktü.05.81 versiyon yükledim ve şimdi çok memnunum.sorun versiyon düşüklüğünden.kolay gelsin....

gabico

gabico

Üye

arkadaş ya makine bozuktur yada sen ayarlarını yapamamışsındır iyi düşün eğer yine ayarlarını yaptın ama yine ses çıkmıyorsa o telefon bozuktur:sn::nono::naughty:

ufuk023

Üye
kardeş sahtesi piyasada bol bir sekilde mevcut yani çin malları bire bir kopya aldığın site güvenilirmi ?fatura aldın mı? bi dikkat etseydin.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
xpres musıc diye sesi çokmu cıkacak sanıyorsunuz ve bazı muzik formatlarını çalmaz telefon

--------------- Ekleme ---------------

guzel paylasim sagol ustaa
bence de güzel paylaşım bi konuyu okuyupta msj yazsan:@

JacKaSs_

Üye
kaRdesmm arkadasın dedıqıı qıbı dısa sesı az verıyor kulaklık mukemmel amaa ıllakı dısa ses cıksın ıstıyorsan ek hoparlaruu var onu ;)

etoo16

Üye
5310 alacağına n73 alsaydın, buraya bunun sesi niye bu kadar fazla çıkıyor diyebilirdin.

iyi yapmıssın walkmangibi telefon coook ince ve cook hafif n73 ten anca araba altına lastik takozu olur...

2gb hafıza kartı var ve normal kulaklık girişi var bende ses çok çıkıyor bi problem yok bakıma gotur istersen

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
servis yolu görünüyor...

Üst Alt