franzliszt
Üye
Samsung dan nefret eden biri olarak samsung galaxys 2 cok hosuma gitti , rahat bir cihaz kullanici icin yuksek hiz sunuyor cidden bir ornek verirsek resimlere videolara yada programdan programa gecerken bekleme olmuyor bence alacak kisinin butcesi yuksekse ortalama 1400 tl gibi ben sgs2 oneririm her ne kadar meegoyu begensemde genis acili bir gelistirici sistem olsada cihazin sgs2 den iyi olabilecegine inanmiyorum cunku cift crkirdekler icin oyunlar gelecek bu platform icin samsung cok once davrandi piyasaya surdu simdi , nvidia,xnyos,qualcom icn oyunlar gelecek bence oyun icin degerlendiremeyiz sgs2 yi cunku eski hd oyunlar bu cihazda olmuyor anca emulator ile calisiyor. ve performansi direk calistirmaya yonelik dusuk oluyor emulatorsuz direk temiz kodlanmasi lazim daha beklemeli bu acidan . Simdi eski bir n900 kullanicisi oldugum icinde n9 icin sabirsizlanan arkadaslara hak veriyorum, oncelikle internet acisindan n9 mukemmel olacak ama gercekten sgs2 cok daha fazlasini sunuyor eger nokia gercekten bekledigim cihazi cikarsaydin900 deki gibi gunumuz teknolojisinden arti farkli seyler sunsaydi ; ornegin n900 u moskovadan almistim ve 1gb ramli ve 1150 mhz de calisabilen canavardi donemdeki htc nin en son modelinden gucluydu hizliydi linuxdu , ama simdi okadar buyuk bir atilim olmadi ben intel islemci ve ozel yetenekler bekliyordum bundan dolayi farkli guclu bir cihaza gectim ama nokianin asil kozlarini elopdan dolayi windows platformunda oynayacagini dusunuyorum, benim tercihim biraz bekleyip gormek bu iki cihaz arasindada secimim samsung gs2 her ne kadar fazla samsung sevmesemde bu cihaz gercekten super. Simdi 2,3 den sonraki surumu merak egmeye basladim performans acisindan 2,3 buysa sonraya ne ekleyecekler .
----------Eklendi @ 18:38:43 ---------- Yazıldı @ 18:33:09 ----------
Suan 49 derece mesela cihaz yumurta kirip pisiricem boyle arti ozellikleri var iste sgs2 nin
----------Eklendi @ 18:38:43 ---------- Yazıldı @ 18:33:09 ----------
Suan 49 derece mesela cihaz yumurta kirip pisiricem boyle arti ozellikleri var iste sgs2 nin