Arkadaşlar N9 mu? Galaxy S II mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kusura bakmayin n9 u bekleyenlere saygim var ama benim tartimda galaxys2 mi deseniz n9 mu deseniz galaxys2 derim cihaza sahip oldugum icin degil cihaz sandiginizdan guclu laf ola diye soylemiyorum kullanmanz lazim android falan dinlemiyor islemcisi, hersey dokunmanizla bitivermis oluyor bekleme yok gecis yok sak diye aciyor . Cift islemci olayina kotu yaklasimi kabul etmiyorum kesinlikle android ve cpu cok stabil calisiyor , arti ses kalitesi ozel ayarla uctu resmen ok net ve temiz wolfsondan yamaha ya gecilmis bende bose kulaklik var resmen super performans
Tabi bu iki cihaz arasinda kistaslara gore secim yapilir kim neyi istiyorsa bu dogrultud secim yapmali benim onceliklerime gore galaxys2 dedim cunku iyi bir donanim ve multimedya ozellikleri ve en iyi ekrani sunuyor,kimisi fanteziye kacar n9 Alir buda bir secimdir interneti super olacak cihazin

:oke: sanırım bişeyler öğrendim

tabiki89

tabiki89

Üye
Bu meego n9dan baska telde varmı? Herkes nasıl meego yu bukadar iyi biliyor ve neden bu kadar savunuyor? Deneyen mi var?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bu meego n9dan baska telde varmı? Herkes nasıl meego yu bukadar iyi biliyor ve neden bu kadar savunuyor? Deneyen mi var?

n9 değil de hemen hemen aynısı olan n950 geliştiricilere dağıtıldı. Ayrıca internette bir sürü video var. :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben daha çok işletim sistemini beğeniyorum,ama cihazda hoşuma gitmedi değil yani.

tabiki89

tabiki89

Üye
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Videolar bazen kandırıcı olabiliyor fazla güvenmemek lazım.
Videolar inceleme video'su arkadas.Ben sahsen video'da neyin kandırıcı oldugunu anlayabilicek kapesitede oldugumu düsünüyorum.
Yani gidipte nokia'nın ceo'sunun sayfasındaki videoları izlemiyoruz
:ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Videolar inceleme video'su arkadas.Ben sahsen video'da neyin kandırıcı oldugunu anlayabilicek kapesitede oldugumu düsünüyorum.
Yani gidipte nokia'nın ceo'sunun sayfasındaki videoları izlemiyoruz
:ehe

hacı artık beni güldürmesen :D
neyse yorumlarını beğeniyorum. Ayrıca beni güldüruyorlar. :)

cascı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlara bakılırsa benim anladığım kadarıyla N9 un yani Meego nun biraz zamana ihtiyacı var ve önerinizde genel olarak Galaxy S II oluyor..
doğru anlamışmıyım ???

Ocean258

Ocean258

Üye
Arkadaşlar yorumlara bakılırsa benim anladığım kadarıyla N9 un yani Meego nun biraz zamana ihtiyacı var ve önerinizde genel olarak Galaxy S II oluyor..
doğru anlamışmıyım ???

ewet kesınlıkle dogru anlamıssın.. ama galaxy nın fıyatıda fazla bence etmez okadar yani...

fireman87

fireman87

Üye
SGS2'de pembe macro sorunu varmış..

nonamex

Üye
Optimus Black'te videolari basik cekiyor :ehe

Androidli cihazlar kamera konusunda zayif..

franzliszt

franzliszt

Üye
Bu pembelik var cidden ama gunduz cekimlerinde yok golgeler az isikli ortamlarda ortaya cikiyor ama ledi acinca geciyor yinede sacmalik yani . Bu cihaz firefoxu cok stabil kullanabiliyor tek islemcili cihazlarda bu kadar stabil degildi simdi iyi gidiyor oneririm.

Uruloki

Uruloki

Üye
abi fotoda çıkıyor mu bu pembelik çıkıyorsa bence yazılımsal bir şey bir daha ki güncellemeye düzelir

franzliszt

franzliszt

Üye
Hasan az isigi aldigi yerde hem foto hem video da lensle alakasi olabilir

Uruloki

Uruloki

Üye
hmm rom atın deneyin bence yoksa kötü ama dediğin gibi led ile geçiyor değil mi

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
islmci tabani hAla cok kotu 680 mhz nedr ya komik olmaya basladilar iyice rom ciksin bi s2 ye o zmn daha da stabil olur ayrca ramin cogunu yer nokia telfnlar bunuda biliyrsunuz dmi o n9 daki 1 gb ın en fazla 600 700 mb sini kullnirsizin samsungta oyle bise yok tamamina yakini sizindir ... meego nun ara yuzu guzel onda bi prblm yok ... islmcisi zayif v tek cekirdek ... insanlar hala cift cekrdgi sadece prformans olarak goruyor ... ayni zmnda guc tasarrufudur ve buda isinmayi azaltir ... sarj konusunda s2 nin baya onde olucgina bahse varim ... ekran kalitesi icinde ayni seklde ... sonuc olarak s2 ezer demiyrum ama grckten daha onde ...

cascı

Üye
    Konu Sahibi
bnce pembelik sorunu gece çekiminden kaynaklanan bir durum oldugunu düşünüyorum... arkasında bulunan flaştan kaynaklanıyor olabilir mi ??

Larismus

Larismus

Üye
galaxy android işlemciye sahip. bu nedenle galaxy derim

Üst Alt