Arkadaşlar N9 mu? Galaxy S II mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

franzliszt

franzliszt

Üye
Samsung dan nefret eden biri olarak samsung galaxys 2 cok hosuma gitti , rahat bir cihaz kullanici icin yuksek hiz sunuyor cidden bir ornek verirsek resimlere videolara yada programdan programa gecerken bekleme olmuyor bence alacak kisinin butcesi yuksekse ortalama 1400 tl gibi ben sgs2 oneririm her ne kadar meegoyu begensemde genis acili bir gelistirici sistem olsada cihazin sgs2 den iyi olabilecegine inanmiyorum cunku cift crkirdekler icin oyunlar gelecek bu platform icin samsung cok once davrandi piyasaya surdu simdi , nvidia,xnyos,qualcom icn oyunlar gelecek bence oyun icin degerlendiremeyiz sgs2 yi cunku eski hd oyunlar bu cihazda olmuyor anca emulator ile calisiyor. ve performansi direk calistirmaya yonelik dusuk oluyor emulatorsuz direk temiz kodlanmasi lazim daha beklemeli bu acidan . Simdi eski bir n900 kullanicisi oldugum icinde n9 icin sabirsizlanan arkadaslara hak veriyorum, oncelikle internet acisindan n9 mukemmel olacak ama gercekten sgs2 cok daha fazlasini sunuyor eger nokia gercekten bekledigim cihazi cikarsaydin900 deki gibi gunumuz teknolojisinden arti farkli seyler sunsaydi ; ornegin n900 u moskovadan almistim ve 1gb ramli ve 1150 mhz de calisabilen canavardi donemdeki htc nin en son modelinden gucluydu hizliydi linuxdu , ama simdi okadar buyuk bir atilim olmadi ben intel islemci ve ozel yetenekler bekliyordum bundan dolayi farkli guclu bir cihaza gectim ama nokianin asil kozlarini elopdan dolayi windows platformunda oynayacagini dusunuyorum, benim tercihim biraz bekleyip gormek bu iki cihaz arasindada secimim samsung gs2 her ne kadar fazla samsung sevmesemde bu cihaz gercekten super. Simdi 2,3 den sonraki surumu merak egmeye basladim performans acisindan 2,3 buysa sonraya ne ekleyecekler .

----------Eklendi @ 18:38:43 ---------- Yazıldı @ 18:33:09 ----------

Suan 49 derece mesela cihaz yumurta kirip pisiricem boyle arti ozellikleri var iste sgs2 nin (h)

• Beğen
Tepkiler: cascı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Samsung dan nefret eden biri olarak samsung galaxys 2 cok hosuma gitti , rahat bir cihaz kullanici icin yuksek hiz sunuyor cidden bir ornek verirsek resimlere videolara yada programdan programa gecerken bekleme olmuyor bence alacak kisinin butcesi yuksekse ortalama 1400 tl gibi ben sgs2 oneririm her ne kadar meegoyu begensemde genis acili bir gelistirici sistem olsada cihazin sgs2 den iyi olabilecegine inanmiyorum cunku cift crkirdekler icin oyunlar gelecek bu platform icin samsung cok once davrandi piyasaya surdu simdi , nvidia,xnyos,qualcom icn oyunlar gelecek bence oyun icin degerlendiremeyiz sgs2 yi cunku eski hd oyunlar bu cihazda olmuyor anca emulator ile calisiyor. ve performansi direk calistirmaya yonelik dusuk oluyor emulatorsuz direk temiz kodlanmasi lazim daha beklemeli bu acidan . Simdi eski bir n900 kullanicisi oldugum icinde n9 icin sabirsizlanan arkadaslara hak veriyorum, oncelikle internet acisindan n9 mukemmel olacak ama gercekten sgs2 cok daha fazlasini sunuyor eger nokia gercekten bekledigim cihazi cikarsaydin900 deki gibi gunumuz teknolojisinden arti farkli seyler sunsaydi ; ornegin n900 u moskovadan almistim ve 1gb ramli ve 1150 mhz de calisabilen canavardi donemdeki htc nin en son modelinden gucluydu hizliydi linuxdu , ama simdi okadar buyuk bir atilim olmadi ben intel islemci ve ozel yetenekler bekliyordum bundan dolayi farkli guclu bir cihaza gectim ama nokianin asil kozlarini elopdan dolayi windows platformunda oynayacagini dusunuyorum, benim tercihim biraz bekleyip gormek bu iki cihaz arasindada secimim samsung gs2 her ne kadar fazla samsung sevmesemde bu cihaz gercekten super. Simdi 2,3 den sonraki surumu merak egmeye basladim performans acisindan 2,3 buysa sonraya ne ekleyecekler .

----------Eklendi @ 18:38:43 ---------- Yazıldı @ 18:33:09 ----------

Suan 49 derece mesela cihaz yumurta kirip pisiricem boyle arti ozellikleri var iste sgs2 nin (h)

yorum için teşekkürler hakan abi. Yumurta meselesi çok komik bu arada. :kop2:

• Beğen
Tepkiler: cascı
Uruloki

Uruloki

Üye
al hakan abi kendin dedin oyunlar uyumsuz diyr ki bence en az 1-1.5 sene tam bir oyun gelmez düşün tegralar ne zaman çıktı hala hızlı oynamayamıyorlar ki benim derdim oyunda değil misal cihaz 49 derece yazdın düşün o ne sıcaklık ki arkada program açsan ne olur işte bu tür sebeplerden dolayı ben android almak istemiyorum dolu cihaz var sorun burda başlıyor işte al hala yine kendin yazıyorsun iphone 4 e geçiliyor dediğim gibi 1-1.5 sene beklemek gerek diğerleri hep çift çekirdek olsun tam anlamıyla destek olsun işte sorun bu benim için yok root muş yok uyumsuz yok mağaza tam açılmıyor al ısınma sorunu diyorsun galaxy s de de bu sorun vardı sende diyordun yine gidip almışın bence şu an illa çift çekirdek alıcam diyorsan en iyisi mükemmel arayüzü ile htc sense ama performans için lg optimus 2x nvidia geforce ile performansı alırsın ki sgs2 bu iki cihazdan pahalı ee buna ne diyeceksiniz boşuna hala sgs2 yi savunmayın performans da lg arayüzde htc ye geçiliyor ve fiyatı hala daha fazla bu cihazdan ki iphone 4 kadar bile kaliteli

cascı

Üye
    Konu Sahibi
O tür bir sisteme ihtiyacı var

Windows örneği geçmiş, ordan gideyim

Windows 7 , 1 gb ram'li bir PC'dede çalışır, 4 gb ram'lidede..

Oyun ve uygulama benim için önemli değil diyorsan sorun değil, hayırlı olsun N9 o vakit. :oke:

aksine benim için oyun ve uygulamalar önemli..
Hangisinde oyun ve uygulamalar daha performanslı çalışır ? Hangisinin 2-3 yıl sonra çıkacak oyunları kaldırma ihtimali yüksek olur ?

nonamex

Üye
aksine benim için oyun ve uygulamalar önemli..
Hangisinde oyun ve uygulamalar daha performanslı çalışır ? Hangisinin 2-3 yıl sonra çıkacak oyunları kaldırma ihtimali yüksek olur ?

Galaxy S2 tabi ki.

Uruloki

Uruloki

Üye
@cascı 2-3 yıl mı uçma dostum nerdeyse süper donanımı olan galaxy s bile 1 sene sonra pabuçu dama atıldı ne yaptın sen ki MeeGo için oyun biraz beklersin şu an hepsi yok MeeGo da

nonamex

Üye
@cascı 2-3 yıl mı uçma dostum nerdeyse süper donanımı olan galaxy s bile 1 sene sonra pabuçu dama atıldı ne yaptın sen ki MeeGo için oyun biraz beklersin şu an hepsi yok MeeGo da

Nerde pabuçu dama atıldı merak ediyorum ?

Çift çekirdek kullanmayan bir çok telefonun ilerisinde.

cascı

Üye
    Konu Sahibi
bncede ve de 2-3 yıl sonra bnce halen kullanılan bir twelefon olacağını düşünüyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
iyide 2-3 yıl diyorsun oyunları oynayacak mı sen android i ios mu sandın dostum her gün daha fazla sistem ihtiyacıyla karşımıza çıkıyor bunu nasıl sağlayacak

nonamex

Üye
iyide 2-3 yıl diyorsun oyunları oynayacak mı sen android i ios mu sandın dostum her gün daha fazla sistem ihtiyacıyla karşımıza çıkıyor bunu nasıl sağlayacak

Her gün artan sistem ihtiyacı mı ? Şahsen Android sürümü yükseltince performans düşüşünden söz eden hiç görmedim..

Uruloki

Uruloki

Üye
o zaman yalandan yere çift çekirdek filan koydular o mu çıkıyor burdan ve ya neden hemen em son sürüm gelmiyor veya htc desire a neden normal androidm2.3 gelmiyor özellikleri değiştirilmiş olarak geliyor

nonamex

Üye
o zaman yalandan yere çift çekirdek filan koydular o mu çıkıyor burdan ve ya neden hemen em son sürüm gelmiyor veya htc desire a neden normal androidm2.3 gelmiyor özellikleri değiştirilmiş olarak geliyor

Telefon üreticileri güncelleme çıkarmakta tembellik yapıyor. Htc Desire'de ROM düşüklüğü sorunu var diye duydum.

Larismus

Larismus

Üye
ggaaaalaxxyyyy

pRime.

pRime.

Üye
Ben i4 vs gs2 nin videosunu izledikten sonra androidin tekrar ve tekrar ahım şahım bişey olmadığını gördüm o yüzden n9 tercihimdir.

Uruloki

Uruloki

Üye
rom ile alakası yok her cihaz için bu böyle yeni cihazlar o sene içinde eskiyor bu android'in ayıbı

nonamex

Üye
Ben i4 vs gs2 nin videosunu izledikten sonra androidin tekrar ve tekrar ahım şahım bişey olmadığını gördüm o yüzden n9 tercihimdir.

iOs kisitlamaci bir sistem oldugu surece Android'i tercih edecegim.

----------Eklendi @ 14:33:33 ---------- Yazıldı @ 14:27:17 ----------

rom ile alakası yok her cihaz için bu böyle yeni cihazlar o sene içinde eskiyor bu android'in ayıbı

Tamamen sirketlerin politikasindan, mesela lg gt540, 1.6'dan 2.3'e custom rom ile yukseltildi. Performans artisi da var, yorumlar olumlu.

Larismus

Larismus

Üye
n8 içnde yorumlar iyiydi

franzliszt

franzliszt

Üye
Kusura bakmayin n9 u bekleyenlere saygim var ama benim tartimda galaxys2 mi deseniz n9 mu deseniz galaxys2 derim cihaza sahip oldugum icin degil cihaz sandiginizdan guclu laf ola diye soylemiyorum kullanmanz lazim android falan dinlemiyor islemcisi, hersey dokunmanizla bitivermis oluyor bekleme yok gecis yok sak diye aciyor . Cift islemci olayina kotu yaklasimi kabul etmiyorum kesinlikle android ve cpu cok stabil calisiyor , arti ses kalitesi ozel ayarla uctu resmen ok net ve temiz wolfsondan yamaha ya gecilmis bende bose kulaklik var resmen super performans
Tabi bu iki cihaz arasinda kistaslara gore secim yapilir kim neyi istiyorsa bu dogrultud secim yapmali benim onceliklerime gore galaxys2 dedim cunku iyi bir donanim ve multimedya ozellikleri ve en iyi ekrani sunuyor,kimisi fanteziye kacar n9 Alir buda bir secimdir interneti super olacak cihazin

Uruloki

Uruloki

Üye
hakan abi nu arada emulator olayı yanlış bence sonuçta uyumsuzluö sadece ekran çözünprlüğünde olur ama sgs2 nin ekran çözünürlüğü nerdeyse çoğu cihazla aynı ki o çift çekirdeği ilk sen yazdın ve google ın kabul ettği bir şey sadece 3'ncü sürümden sonra desteklenicek dedi yani tabletler tam anlamıyla kullanıyor

----------Eklendi @ 23:49:56 ---------- Yazıldı @ 23:48:27 ----------

ki keşke sgs2 MeeGo olsaydı abi keşke ne demek istediğimi anladın zaten o çift çekirdeği o zaman görücektik

Üst Alt