arkadaşlar n8.imi değiştirip galaxy s2 alırsam pişman olurmuyum yardımcı olurmusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

zafer715

zafer715

Üye
Tamam arkadaşım anlaşıldı sen tabularla devam edeceksin ben anlatamıyorum sanırım son kez bir şeyler yazayım sen neye istiyorsan ona inan. Bak ben hiç bir zaman paranın belirli markalara, aynı değerlerde işlev verecek cihazlar var iken insanlar götürüp de ada vermesin diye, bu cihazlara bizzat test ediyorum sonra burada yorum yazıyorum kardeşim internetten video izleyerek bir cihaz hakkında yorum yazmam.

Ve yeniliyorum şu anda dünyada 3 ya da 4 tane cihaz kapışır
SGS 2,LG 2x,Lg 3D ve bir de motorola atrix 4g

bu cihazlardan en iyi donanıma sahip genel anlamda bakar isen SGS 2 yüksek çıkar ama iş oyun ve grafik performansına gelir ise kardeşim o zaman tegralar basar!!!!!
tegrayı da kullanan cihazlar ve en önemlisi ilk olarak kullanan cihaz optimus 2x tir. Ve nettede bir çok videoda görünür, testler sonucunda o devasa donanımına rağmen optimus 2x SGS 2 yi katlamıştır.

Şöyleki bu konuyu açan arkadaş SGS2 almıştır güle güle kullansın o kardeşim.
Sana gelince arkadaşım hayatta başarılar diliyorum sana neyi yaptığında kendini iyi hissediyorsan o yoldan devam et saygılar...

oyun oynayacaksan playstation al arkadaşım. Lg ye para verilmez. Madem okadar iyi neden ucuz... Görende telefonda Crysis oynayacak sanir. Kimse 1 telefonu 5 yil kullanmaz bugun tegra çıkar yarın baska bişey. Büyür gider. Şuan lg nin oynatipta sg2 nin oynatmadigi 1 tane oyun soyle bakalim?

----------Eklendi @ 14:28:34 ---------- Yazıldı @ 14:24:21 ----------

muhtemelen oyle bi oyun yok. Öyle bi oyun çıkana kadarda zaten tegra nin üstine bi ekran karti çıkar telefona. Oda tegrada minumum degerler oynatir. Yeni çıkacakda üst degerlerde.

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
kamerası düşük olavilir ama suıper amoled ekram ve duol core yeter s2 alman için

cesper.?

Üye
arkadaşlar şu an n8 kullanıyorum ama değiştirip android.li bir telefon almak istiyorum.galaxsy 2 aklımda var ama n8.i satıp bunu aldıktan sonra n8.deki bazı kullandığım fonksiyonları s2.de bulamam diye korkum var pişman olmak istemiyorum galaxsy 2.yi tam bilmediğim için.galaxsy 2 kullanan arkadaşlar varsa sorularım var yardımcı olursanız ona göre hareket ederim...
1)n.8 de türkçe sınırsız ücretsiz navigasyon var sürüş ve yürüyüş seçenekleriyle.galaxsy 2.de var mı ücretsiz türkçe navigasyon?
2)n8.in kamerası 12 mp ve gece çekimi müthiş.galaxsy 2.nin kamerası nasıl acaba n8.e göre 8 mp çünkü?
3)galaxsy 2.de market direk var mı tel.de uygulamaları direk iniyomu ücretsiz olarak?
4)galaxsy 2.yi sıfır alınca hattı direk takıp çalıştırıyoruz değilmi iphone.daki hat küçültme olayı var mı?
5)son olarak galaxsy 2 boyutu büyük olduğu için normal bir kot pantolonun cebine sığar mı? :)

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
arkadaşım farzetki 99 moden doğan slx e biniyorsun onusatıp mesedes alıyorsun hızlı rahat konforlu fakat doğana göre yakıdı fazla 8n maps tamamen ücretsiz bilene s2 gogle maps vs ücretli internet paketi alırsan vodafonda 8tlye sınırsız inrnet mümkün s2 tadından yenmez n8 kulanıcısı olarak şiddetle s2 aaal derim birde donanım heber forumda video incelemeleri var onları izle karar ver

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
igo vb programlar ile ücretsiz navigason yükleniyor

By_ower

By_ower

Üye
kardesim kesinlikle s2 al ama kamerası n8 deki kadar ii deil we de türkçe ücretsiz navigasyon yok ama s2 almanı siddetle öneriyorum

Üst Alt