arkadaşlar n8.imi değiştirip galaxy s2 alırsam pişman olurmuyum yardımcı olurmusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
tabii ki de pişman olmazsın hemen git bir SII al

paganini58

paganini58

Üye
Donanimhaber videosumu :zuhaha:

Hocam video'yu bile izlememişsin, Optimus 2X tek çekirdekli telefondan nasıl tokat yiyor web taramada gör bir izlede.

kardeş bende her ikiside var canım benim sen daha optimus 2x e tek çekirdekli bir cihaz diyorsan seni karşıma alıpta bu tarz tartışmalara girmem lütfen araştırmalarını daha kapsamlı yap boş yere bana yazarak parmaklarının ucunu yorma saygılar...Lg p990 optimus 2x dünyanın ilk çift çekirdekli işlemcisini kullanan pda dır. Çok güldürdün beni ömrün uzun olsun :)

peacetr

peacetr

Üye
    Konu Sahibi
yorum yapan ve düşüncelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.s2 aldım ve açıkçası böyle bir konuyu nasıl açtım kendime şaştım.s2.yi kullanmaya başlayınca n8.i gözümde çok büyüttüğümü anladım:)gerçekten müthiş bir telefon

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yorum yapan ve düşüncelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.s2 aldım ve açıkçası böyle bir konuyu nasıl açtım kendime şaştım.s2.yi kullanmaya başlayınca n8.i gözümde çok büyüttüğümü anladım:)gerçekten müthiş bir telefon
:alkis:

XER01

XER01

Üye
kardeş bende her ikiside var canım benim sen daha optimus 2x e tek çekirdekli bir cihaz diyorsan seni karşıma alıpta bu tarz tartışmalara girmem lütfen araştırmalarını daha kapsamlı yap boş yere bana yazarak parmaklarının ucunu yorma saygılar...Lg p990 optimus 2x dünyanın ilk çift çekirdekli işlemcisini kullanan pda dır. Çok güldürdün beni ömrün uzun olsun :)

Off hocam yanlış okuyorsun

Optimus 2X, o video'da tek çekirdekli bir cihazdan tokat yiyor demek istemiştim.
Aç izle 1.4 ghz işlemcili tek çekirdekli cihaz yağ gibi kayarken (Samsung Galaxy S Plus) "çift çekirdekli" optimus 2x deli gibi kasılıyor.

paganini58

paganini58

Üye
Off hocam yanlış okuyorsun

Optimus 2X, o video'da tek çekirdekli bir cihazdan tokat yiyor demek istemiştim.
Aç izle 1.4 ghz işlemcili tek çekirdekli cihaz yağ gibi kayarken (Samsung Galaxy S Plus) "çift çekirdekli" optimus 2x deli gibi kasılıyor.

Tamam arkadaşım anlaşıldı sen tabularla devam edeceksin ben anlatamıyorum sanırım son kez bir şeyler yazayım sen neye istiyorsan ona inan. Bak ben hiç bir zaman paranın belirli markalara, aynı değerlerde işlev verecek cihazlar var iken insanlar götürüp de ada vermesin diye, bu cihazlara bizzat test ediyorum sonra burada yorum yazıyorum kardeşim internetten video izleyerek bir cihaz hakkında yorum yazmam.

Ve yeniliyorum şu anda dünyada 3 ya da 4 tane cihaz kapışır
SGS 2,LG 2x,Lg 3D ve bir de motorola atrix 4g

bu cihazlardan en iyi donanıma sahip genel anlamda bakar isen SGS 2 yüksek çıkar ama iş oyun ve grafik performansına gelir ise kardeşim o zaman tegralar basar!!!!!
tegrayı da kullanan cihazlar ve en önemlisi ilk olarak kullanan cihaz optimus 2x tir. Ve nettede bir çok videoda görünür, testler sonucunda o devasa donanımına rağmen optimus 2x SGS 2 yi katlamıştır.

Şöyleki bu konuyu açan arkadaş SGS2 almıştır güle güle kullansın o kardeşim.
Sana gelince arkadaşım hayatta başarılar diliyorum sana neyi yaptığında kendini iyi hissediyorsan o yoldan devam et saygılar...

XER01

XER01

Üye
Tamam arkadaşım anlaşıldı sen tabularla devam edeceksin ben anlatamıyorum sanırım son kez bir şeyler yazayım sen neye istiyorsan ona inan. Bak ben hiç bir zaman paranın belirli markalara, aynı değerlerde işlev verecek cihazlar var iken insanlar götürüp de ada vermesin diye, bu cihazlara bizzat test ediyorum sonra burada yorum yazıyorum kardeşim internetten video izleyerek bir cihaz hakkında yorum yazmam.

Ve yeniliyorum şu anda dünyada 3 ya da 4 tane cihaz kapışır
SGS 2,LG 2x,Lg 3D ve bir de motorola atrix 4g

bu cihazlardan en iyi donanıma sahip genel anlamda bakar isen SGS 2 yüksek çıkar ama iş oyun ve grafik performansına gelir ise kardeşim o zaman tegralar basar!!!!!
tegrayı da kullanan cihazlar ve en önemlisi ilk olarak kullanan cihaz optimus 2x tir. Ve nettede bir çok videoda görünür, testler sonucunda o devasa donanımına rağmen optimus 2x SGS 2 yi katlamıştır.

Şöyleki bu konuyu açan arkadaş SGS2 almıştır güle güle kullansın o kardeşim.
Sana gelince arkadaşım hayatta başarılar diliyorum sana neyi yaptığında kendini iyi hissediyorsan o yoldan devam et saygılar...

Tamam hocam oyun konusunda çok başarılı olabilir ama görüldüğü üzere web tarayıcı performansı çok zayıf.

St*

St*

Üye
Eğer Android alcksn TavsiYemdir. :good:

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
NE pişmanı kardeşim bu telefon uçeyru da haçen n8 in sadece kamerası iyidir yalnız altınıçizim bu nunda kamerası 10 numara :) hd video kaydı yapıyor :) yani sana dicem verdiğin paraya pişman olmazsın :)))

• Beğen
Tepkiler: XER01
icais

icais

Üye
özetle; pişman olursan ben sana n8 alcam

karayel90

karayel90

Üye
bence tartışmasız galaxy s2 modelini gönül rahatlığıyla alabilirsin bende android başlangıç cihazı olarak vodafone 945 kullanıyorum ve bütçemden dolayı htc desire alıp overclockla işlemci hızını uçurmayı düşünüyorum

peacetr

peacetr

Üye
    Konu Sahibi
WebStyle

WebStyle

Üye
:) çok saolun yorumlarınız için ama ne pişmanlığı telefon uçak gibi pc.ye girmiyorum artık bu telefon yüzünden :)

Bende şimdi yeni bir konu açacaktım bu konuyla ilgili en iyisi açılmışken buradan devam edeyim dedim. Hocam telefon hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misin? Şu anda bende N8 kullanıyorum. N8'i film,internet,sms ve konuşma dışında pek kullanmıyorum. Nokia hakkında yorum yapmak istemiyorum ama sadece şu kadarını söyleyeyim. Firma kan kaybetmeye son hızla devam ediyor.

Artık birazda android işletim sistemli telefon kullanmayı düşünüyorum. Gerçi yine de şu an için N8 i satmayı düşünmüyorum üzerine s2 alacağım. İleri de belki satarım. Ama aklımda bir takım soru işaretleri var. Cihazı uzun süre kullandıktan sonra aşırı ısınma problemi var diyorlar. Ne kadar doğru? Ekran parlaklığı renkler nasıl? hız olarak tatminkar mı? Ses kalitesi nasıl? müzik dinlerken ne kadar verim alabiliryorsun? Film,oyun ve programlar da donma, kilitleme ve yavaşlama söz konusu mu? (Ayrı durum menüler için de geçerli.)

hepsiburada.com'da inceledim. stoklar la sınırlı bir kampanya düzenlemişler. Kampanya tükenmeden önce sipariş vermeyi düşünüyorum ama önce bir kaç yorum almak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

KELGER

KELGER

Üye
kardeş bende n97 den yarı fiyatına olan htc wildfire s ye geçtim androidi kullanınca artık nokia kullanmak istemez canın.
rahatlıkla değiştirebilirsin

• Beğen
Tepkiler: XER01
XER01

XER01

Üye
Bende şimdi yeni bir konu açacaktım bu konuyla ilgili en iyisi açılmışken buradan devam edeyim dedim. Hocam telefon hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misin? Şu anda bende N8 kullanıyorum. N8'i film,internet,sms ve konuşma dışında pek kullanmıyorum. Nokia hakkında yorum yapmak istemiyorum ama sadece şu kadarını söyleyeyim. Firma kan kaybetmeye son hızla devam ediyor.

Artık birazda android işletim sistemli telefon kullanmayı düşünüyorum. Gerçi yine de şu an için N8 i satmayı düşünmüyorum üzerine s2 alacağım. İleri de belki satarım. Ama aklımda bir takım soru işaretleri var. Cihazı uzun süre kullandıktan sonra aşırı ısınma problemi var diyorlar. Ne kadar doğru? Ekran parlaklığı renkler nasıl? hız olarak tatminkar mı? Ses kalitesi nasıl? müzik dinlerken ne kadar verim alabiliryorsun? Film,oyun ve programlar da donma, kilitleme ve yavaşlama söz konusu mu? (Ayrı durum menüler için de geçerli.)

hepsiburada.com'da inceledim. stoklar la sınırlı bir kampanya düzenlemişler. Kampanya tükenmeden önce sipariş vermeyi düşünüyorum ama önce bir kaç yorum almak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

GS2'yi inceledim teknosa'da, hayatımda bu kadar hızlı telefon görmedim ya jet gibi mübarek. Motor taksak uzaya çıkartacak o derece.. Nokia'lar gibi sorunlu değil, çift çekirdek zaten telefonu dondurmayı başarana helal olsun denir herhalde :ehe

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
peacetr

peacetr

Üye
    Konu Sahibi

aynen bende n8.i satmadan s2.yi aldım.s2.yi kullandıktan sonra 2.gün n8.i sattım eline almak istemezsin o derece.hiç bir kuşkun olmasın telefon on numara ısınma sorunu yaşamadım tabi çok oyun filan oynarsan ısınabilir ki bu da gayet doğal.ekran parlaklığı,hızı filan süper hemen al ve n8.i piyasası fazla düşmeden sat derim.kampanya bitmeden hemen siparişini ver..

karayel90

karayel90

Üye
Samsung Galaxy S 2 cep
telefonu, gördüğümüz
muhteşem özellikte
telefonlardan biri olarak
karşımıza çıkıyor. 4 ,3 inç Super
AMOLED ekranı, normal
AMOLED ekranlara oranla daha
parlak, canlı ve keskin renklere
sahip . Dahası , bu ekran daha az
enerji sarfediyo r.

Çift işlemciye sahip Galaxy S 2 ,
bu sayede uygulamalar üzerinde
daha güçlü ve hakim. Desteğini
Quad GPU ‘dan alan cihaz , bu
sayede saniyede 3200 piksel
işlem yapabiliyor . Bu sayede
multitasking ( multi- işlem ) daha
hızlı ve stabil gerçekleşiyor .
1080p / 30fps HD video
çekimi de bu sayede sorunsuz
yapılabiliyor.

Samsung Galaxy S 2 , 3 D
TouchWiz UX arayüzü ile geliyor .
Bu sayede kullanıcılar daha
zevkli ve kullanışlı bir telefon
arayüzü ile karşılaşmış oluyorlar .
Kişiselleştirilebilen arayüz
sayesinde notlarınız, oyunlarınız ,
programlarınız ve fazlası sizin
istediğiniz derecede kolay bir
erişime sahip oluyorlar .

PC-like web browser (internette
bilgisayar gibi surf) özelliği ile
farklı ve oldukça zevkli bir
internet deneyimi yaşatan
Samsung Galaxy S 2 , aynı
zamanda Adobe Flash Pl a yer
desteği veriyor . İşte bu noktada
Google Android Gingerbread
işletim sisteminin farkı ortaya
çıkarak, kullanıcıları kendine
bağlıyor.

HSPA + 21Mbps ‘e kadar wireless
desteği olan cihaz Wi-Fi a/ b /g /n
802 .11 protokollerini destekliyor .
8Mp kameraya sahip cihazın led
flashları ile çekim yapmak
oldukça eğlenceli ve kaliteli.
Dahası, HD ( 1080p ) video
çekimi yapabilen Galaxy S 2, bu
sayede yeni bir kameraya
duyacağınız gereksinimi
tamamen ortadan kaldırıyor .

1.2 Ghz yüksek işlemci hızı ile çok
kaliteli 3 D oyunları takılmaksınız
ve keskin netlikte oynamanıza
izin veren Galaxy S 2 , Android
işletim sisteminin tüm sınırlarını zorluyor.

1.2 Ghz
işlemcisi ile uygulamalar
üzerinde çok yüksek bir
performansa sahip Galaxy S 2 ,
aynı zamanda tam dolu
1650mAh batarya ile
kullanıcılarına oldukça uzun bir
konuşma süresiyle , uzun bir
bekleme süresi sunuyor.
Bataryanın dayanma süresini oyun internet biraz hızlı harcıyor

EKSİ YÖNLERİ

Telefondaki beyaz renkler biraz hafif maviyi andırıyor

Arka Kapak çok ince güçlü bir bastırmada kırılabilir

NOT:

Bügünkü dizüstü bilgisayarlada fan olmasına rağmen onlarda bile ısınma sorunu var telefonun işlemcisinin ısınması 1.2 ghz de normal karşılanabilir çünkü fan yok bu önemli bir sorun olmayacaktır

aga_06

Üye
kimse kuşku duymasın s2 alan kimsenin pişman olmayacağına eminim aradığınız ne varsa hepsinde sizi sonuna kadar tatmin edecektir ısınma problemine gelince 45 dk dan fazla oyun oynarsanız biraz ısınıyo ama biraz dinlendirip devam edin sıkıntı olayacaktır :)

butragenyos

Üye
asla pişman olmazsın. sadece işin maddi boyutunu düşün derim yoksa aralarındaki tüm farkları yanyana koyunca s2 çok ağır basıyor

Larismus

Larismus

Üye
galaxy s2 ile n8 kıyaslanamaz

Üst Alt