peacetr
Üye
arkadaşlar n8.imi değiştirip galaxy s2 alırsam pişman olurmuyum yardımcı olurmusunuz?
arkadaşlar şu an n8 kullanıyorum ama değiştirip android.li bir telefon almak istiyorum.galaxsy 2 aklımda var ama n8.i satıp bunu aldıktan sonra n8.deki bazı kullandığım fonksiyonları s2.de bulamam diye korkum var pişman olmak istemiyorum galaxsy 2.yi tam bilmediğim için.galaxsy 2 kullanan arkadaşlar varsa sorularım var yardımcı olursanız ona göre hareket ederim...
1)n.8 de türkçe sınırsız ücretsiz navigasyon var sürüş ve yürüyüş seçenekleriyle.galaxsy 2.de var mı ücretsiz türkçe navigasyon?
2)n8.in kamerası 12 mp ve gece çekimi müthiş.galaxsy 2.nin kamerası nasıl acaba n8.e göre 8 mp çünkü?
3)galaxsy 2.de market direk var mı tel.de uygulamaları direk iniyomu ücretsiz olarak?
4)galaxsy 2.yi sıfır alınca hattı direk takıp çalıştırıyoruz değilmi iphone.daki hat küçültme olayı var mı?
5)son olarak galaxsy 2 boyutu büyük olduğu için normal bir kot pantolonun cebine sığar mı?
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
1)n.8 de türkçe sınırsız ücretsiz navigasyon var sürüş ve yürüyüş seçenekleriyle.galaxsy 2.de var mı ücretsiz türkçe navigasyon?
2)n8.in kamerası 12 mp ve gece çekimi müthiş.galaxsy 2.nin kamerası nasıl acaba n8.e göre 8 mp çünkü?
3)galaxsy 2.de market direk var mı tel.de uygulamaları direk iniyomu ücretsiz olarak?
4)galaxsy 2.yi sıfır alınca hattı direk takıp çalıştırıyoruz değilmi iphone.daki hat küçültme olayı var mı?
5)son olarak galaxsy 2 boyutu büyük olduğu için normal bir kot pantolonun cebine sığar mı?
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Güzeldi bu