arkadaşlar mp4 sorunu bi bakın lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar mp4 sorunu bi bakın lütfen
internetten indirdigim mp4 filmi real player videoyu göstermeden sadece ses vererek oynatıyor. Bir çok video oynatıci denedim bazıları oynatıyor fakat çok yavaş oynatıyor yani sıkıntılı. Adam akıllı donmadan izletecek bir program yok mu?

dj eşref

Üye
coreplayer var onu dene hıc donma olayı yok ben cok memnunum sanada tavsıye ederım......

waycell

waycell

Üye
Cozunurlukleri yuksektir omdan oynatmaz

A3rman

A3rman

Üye
arkadaşım şimdi waycell in dediği gibi mp4 çözünürlükleri var sen kötü olanı alcaksın:P:

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
arkadaşım format factory diye bir program var googlden arayıp kendi sitesinden indirebilirsin oldukça kullanışlı ve versiyon bir program ordan istediğin formata cevirip video dosyasını telefona at ve video dosyasının çözünürlüğü yüksekse açmayabilir yada video codec'inde bir uyuşmazlık söz konusu olabilir.

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
imza işini bi türlü yapamadım zaten. Eskiden n73üm vardı hello carbide ile tereyağından kıl çeker gibi halletmiştim. Şu anda bu mesajı n86dan yazıyorum. Smart player da çok donma yapıyordu. Araya araya zar zor core playerin signed versiyonunu buldum. Yine de donma yapıyor. Ben de sonradan tahmin ettim çözünürlük sorunu olabilelecegini. Hepinize teşekkür ederim maxicep ailesi :)

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]çözünürlüğü yüksek videoları core player bile zor oynatıyor. Bence total video converter programını dene. Oradan tel modelini bile seçebilirsin.[/SIZE][/COLOR]

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
o programın telefon için de olduğunu mu söyluyorsun? Bilgisayarımda kurulu o zaten

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
ha tamam biliyorum hallederim ben sağolun arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt