Arkadaşlar, max.5oo tl ye tlf almak istiyorum, yardımcı olur musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muzo_0042

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, max.5oo tl ye tlf almak istiyorum, yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar, max.5oo tl ye tlf almak istiyorum, yardımcı olur musunuz? Wifi olsn istiyorum..

61semih

61semih

Üye
gio

anılbaran

anılbaran

Üye
5800 al dicem şimdi herkes bana tepki vekem ıvır zıvırda ........

EFECEL

EFECEL

Üye
ace kullanıcısıyım ama gio al bence yada 569 liraya huawei ideos x5 al paranı çöpe atma 5800 alıp

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
50 tl daha koy ideos x5 var ömür boyu bak keyfine :ehe

61semih

61semih

Üye
allahım ya 5800 :kop:

nonamex

Üye
5800 al dicem şimdi herkes bana tepki vekem ıvır zıvırda ........

Verir tabi, ondan kaç kat iyi telefonlar daha ucuza satılıyor..

----------Eklendi @ 22:52:13 ---------- Yazıldı @ 22:51:56 ----------

Tavsiye olarak Samsung Galaxy Gio.

muzo_0042

Üye
    Konu Sahibi
sonyericsonunun hazel var, o uydun aslında ama baya uygun özelliklerine göre, acaba malzemeden mi çalmışlar:)

----------Eklendi @ 22:21:56 ---------- Yazıldı @ 22:13:44 ----------

o tlfnun dokunmatikliği nasıl peki?

anılbaran

anılbaran

Üye
peh samsung gio al

61semih

61semih

Üye
sonyericsonunun hazel var, o uydun aslında ama baya uygun özelliklerine göre, acaba malzemeden mi çalmışlar:)

----------Eklendi @ 22:21:56 ---------- Yazıldı @ 22:13:44 ----------

o tlfnun dokunmatikliği nasıl peki?
dokunmatık bıldıgın en ıyı dokunmatıkle aynı kapasitif yanı reziztif degıl cok yavaşca yaklastıırsan parmagını sen hıssetmeden ekranı o algılıyor..o derece hassas yani.oyunsa oyun,ınternet performansı nokıa nın bın lıralık telefonlarından daha ıyı.ınternetten tv ıse tv fılmse fılm ızlersın.daha ne ıstıyorsunkı.şarjı cok kullanımda 1 gunu cıkarıyor normal kullanımda 1,5 ıle 2 gun arası gidere (ekran parlaklıgı maximumdaıken).ekran parlaklıgı cok iyi+16 mılyon renk 320x480

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
Eğer 60 tl fazla koyarsan Huawei ideos x5 al
İşlemci 800 mhz(ama 1.5 e çıkarırsın çok stabil çalışıyor)
Ram 512 mb. Rom 2 gb
Ekran büyük 3.8 inc
Multitoch kapasitiv ekran
Dokunmaktik çok hassas
5mp kamera hd video çekimi
Flash player desteği 10.1(10.2 güncelliyorsun.10.3 belkiçıkmıştır.)
Kvk garantisi
Çok sağlam bir marka.
2 gb dahili hafıza

Başka sorun varsa sorabilirsin

muzo_0042

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatık bıldmse fılm ızlersın.daha ne ıstıyorsunkı.şarjı cok kullanımda 1 gunu cıkarıyor normal kullanımda 1,5 ıle 2 gun arası gidere (ekran parlaklıgı maximumdaıken).ekran parlaklıgı cok iyi+16 mılyon renk 320x480
Ya aslında dedğn özelliklere göre uygun tlf da, samsung olması şüpheye düşürüyor beni. Samsunglar sorun çıkarmazmı fazla?

----------Eklendi @ 19:37:11 ---------- Yazıldı @ 19:34:05 ----------

Eğer 60 tl fazla koyarsan Huawei ideos x5 alİşlemci 800 mhz(ama 1.5 e çıkarırsın çok stabil çalışıyor)Ram 512 mb. Rom 2 gbEkran büyük 3.8 incMultitoch kapasitiv ekranDokunmaktik çok hassas 5mp kamera hd video çekimiFlash player desteği 10.1(10.2 güncelliyorsun.10.3 belkiçıkmıştır.)Kvk garantisiÇok sağlam bir marka.2 gb dahili hafızaBaşka sorun varsa sorabilirsin
vay hd çekim mi yapıyor, iphone a yakın tlf o zmn:) peki tlfunun muzdarip olduğun yönleri varmı?

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Benden sana bir N series tavsiyesi eğer bulabilirsen N95 al.Ben kullanıyorum çok kaliteli her yönüyle.Inşaatın 3. Katında düştü sadece kapakta birkaç çizik yok böyle bir cihaz...

akondd

akondd

Üye
Huawei İdeos x5 al derim

fatih_347

Kapalı Hesap
Benden sana bir N series tavsiyesi eğer bulabilirsen N95 al.Ben kullanıyorum çok kaliteli her yönüyle.Inşaatın 3. Katında düştü sadece kapakta birkaç çizik yok böyle bir cihaz...
KARDES SİMDİYE N95 Mİ KALDI O NUN 3310 10 DAN FARKI YOK SEN BANA N95İN 3310 DAN FARKINI SÖYLE BEN SANA HUAWEİ İDEOS X5 İN N95 DEN FARKLARINI SAYAYIM:naughty:

TheSoftware

TheSoftware

Üye
KARDES SİMDİYE N95 Mİ KALDI O NUN 3310 10 DAN FARKI YOK SEN BANA N95İN 3310 DAN FARKINI SÖYLE BEN SANA HUAWEİ İDEOS X5 İN N95 DEN FARKLARINI SAYAYIM:naughty:
3310 mu güldürme beni :) Sadece bulabilirse almasını önerdim cihazı.Bende yeni cihaz alacaktım ama N95'i bırakmak hiç istemiyorum.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Samsung gio bütçe bu kadarsa:hmmm

muzo_0042

Üye
    Konu Sahibi
n95i iknci el buluruz sanırım byseries kardeş:) samsung gie yle huawei arasnda kaldm, gdp tlfuncuda seçcm artk:):) çok saoln dostlar:):)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
galaxy gio :oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Anlamadım konuyu
Bütçem var desene seçmene gerek yok
İdeos dağıtır ortalığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt