5800 al dicem şimdi herkes bana tepki vekem ıvır zıvırda ........

o tlfnun dokunmatikliği nasıl peki?
dokunmatık bıldıgın en ıyı dokunmatıkle aynı kapasitif yanı reziztif degıl cok yavaşca yaklastıırsan parmagını sen hıssetmeden ekranı o algılıyor..o derece hassas yani.oyunsa oyun,ınternet performansı nokıa nın bın lıralık telefonlarından daha ıyı.ınternetten tv ıse tv fılmse fılm ızlersın.daha ne ıstıyorsunkı.şarjı cok kullanımda 1 gunu cıkarıyor normal kullanımda 1,5 ıle 2 gun arası gidere (ekran parlaklıgı maximumdaıken).ekran parlaklıgı cok iyi+16 mılyon renk 320x480sonyericsonunun hazel var, o uydun aslında ama baya uygun özelliklerine göre, acaba malzemeden mi çalmışlar
----------Eklendi @ 22:21:56 ---------- Yazıldı @ 22:13:44 ----------
o tlfnun dokunmatikliği nasıl peki?
Ya aslında dedğn özelliklere göre uygun tlf da, samsung olması şüpheye düşürüyor beni. Samsunglar sorun çıkarmazmı fazla?dokunmatık bıldmse fılm ızlersın.daha ne ıstıyorsunkı.şarjı cok kullanımda 1 gunu cıkarıyor normal kullanımda 1,5 ıle 2 gun arası gidere (ekran parlaklıgı maximumdaıken).ekran parlaklıgı cok iyi+16 mılyon renk 320x480
vay hd çekim mi yapıyor, iphone a yakın tlf o zmnEğer 60 tl fazla koyarsan Huawei ideos x5 alİşlemci 800 mhz(ama 1.5 e çıkarırsın çok stabil çalışıyor)Ram 512 mb. Rom 2 gbEkran büyük 3.8 incMultitoch kapasitiv ekranDokunmaktik çok hassas 5mp kamera hd video çekimiFlash player desteği 10.1(10.2 güncelliyorsun.10.3 belkiçıkmıştır.)Kvk garantisiÇok sağlam bir marka.2 gb dahili hafızaBaşka sorun varsa sorabilirsin
peki tlfunun muzdarip olduğun yönleri varmı?KARDES SİMDİYE N95 Mİ KALDI O NUN 3310 10 DAN FARKI YOK SEN BANA N95İN 3310 DAN FARKINI SÖYLE BEN SANA HUAWEİ İDEOS X5 İN N95 DEN FARKLARINI SAYAYIMBenden sana bir N series tavsiyesi eğer bulabilirsen N95 al.Ben kullanıyorum çok kaliteli her yönüyle.Inşaatın 3. Katında düştü sadece kapakta birkaç çizik yok böyle bir cihaz...

3310 mu güldürme beniKARDES SİMDİYE N95 Mİ KALDI O NUN 3310 10 DAN FARKI YOK SEN BANA N95İN 3310 DAN FARKINI SÖYLE BEN SANA HUAWEİ İDEOS X5 İN N95 DEN FARKLARINI SAYAYIM![]()
Sadece bulabilirse almasını önerdim cihazı.Bende yeni cihaz alacaktım ama N95'i bırakmak hiç istemiyorum.