nokia 5800 acil yardım ne yapamam gerek lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

falcon93

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 acil yardım ne yapamam gerek lütfen yardım edin
13.07.2010 tarihinde nokia 5800 blue aldım biraz kullandıktan sonra telefonun radyoda donma yaptığını gördüm normaldir diye kullanmaya devam ettim 01.08.2010 tarihinde sabah kalktım tel kapanmıştı açmayı denedim açılmadı şarja taktım telefon titriyodu hiç görünntü filan yok aynı gün aldığım yere götürdüm yazılımdandır dediler 5-7 gün içinde en geç gelir dediler 30 gün geçti tekrar sordum üst seviye onarıma gitti dediler büyük ihtimal yenisi gelir dediler yada yapılır gelir dediler bi hafta sonra tekrar gelin dediler bugün 11 ekim 2010 tarihinde tekrar gittim anakart değişşimi istediler 400 tl gibi bi fiyat söylediler fiziksel hasar var yazmışlar tutanağa 17 gün kullanabildim telefonu o süre içinde yere düşürmeyi bırakın anahtar olan cebime bile koymadım şimdi ne yapmam lazım 2 aya yakın bi süre telefon serviste kaldı ne yapmam gerektiği hakkında bi bilgisi olan arkadaş varsa lütfen yardım edin daha telefonun taksitlerini bile bitirmedim

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
ADRES : MEYGEDE SOK. NO:3/1, 34342 BEBEK/ BEŞİKTAŞ-İSTANBUL
TEL : 0 212 358 10 26
tüketici hakları derneği

Gazi Mustafa Kemal ( GMK) Bulvarı No: 12 Onur İşhanı Kat: 3 Daire No: 64
Kızılay / ANKARA / TÜRKİYE
[email protected]
+90(312)417 93 34,4193774

sana yardımcı olacaklardır resmi olarak madur durumdasın
sana verilen evrak tutanak ilk gün ve teslim günüyle ilgili olan belgeleri yanında götür
elinde bulunuyorsa garanti belgesi yada satış sözleşmesinide yanında götür
elektronik cihazların tamir süresi 15 & 30 gün arası denişir üsttü müşteri memnuniyetsizliğine gireçeğinden denişim gerektirir
geçmiş olsun!!!

falcon93

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt