arkadaşlar lütfen yardıım? =(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bels

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen yardıım? =(
arkadaşlar e72 kullanıyorum 4 gb hafıza kartım var müzik atıyorum müziği alıyor yani mesajlarda müzik çalıyor fakat onu kaydetmeye çalışınca hafıza dolu diyor toplam 330 resim 19 müzik var müzikler 1s 15 dk toplamda sanırım kaydet diyince telefona kaydediyor hafıza kartına kaydetmesi için ne yapıcam yardım edersenz sevinirim akşam yola çıkıcam müziksiz kaldııım :(

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
mesajlarda seçenek bas ayarlara gir diğer'e tıkla onun içinde hafıza kartını seç bitti

----------Eklendi @ 11:37:08 ---------- Yazıldı @ 11:36:26 ----------

yani SEÇENEK-AYARLAR-DIĞER- Bunun içinde kardeşim

dj eşref

Üye
sırayla takıp et kardes MENU/MESAJLAR/SECENEKLER/AYARLAR/DIGER/KULLANILAN HAFIZA/HAFIZA KARTINI SEC/KOMPLEN CIK/eger gene olmazsa su ayarı yap MENU/MUZIK CALAR/SECENEKLER/MUZIK KITAPLIGINI YENILE/YENILEME YAP/YENILEME YAPILDIKTAN SONRA TEKRAR MUZIKLERI AC EKLEDIGIN SARKILAR CIKAR.......

bels

Üye
    Konu Sahibi
mesajlarda seçenek bas ayarlara gir diğer'e tıkla onun içinde hafıza kartını seç bitti

----------Eklendi @ 11:37:08 ---------- Yazıldı @ 11:36:26 ----------

yani SEÇENEK-AYARLAR-DIĞER- Bunun içinde kardeşim

çook çoooook teşekkür ederimm =)

----------Eklendi @ 11:55:14 ---------- Yazıldı @ 11:54:26 ----------

sırayla takıp et kardes MENU/MESAJLAR/SECENEKLER/AYARLAR/DIGER/KULLANILAN HAFIZA/HAFIZA KARTINI SEC/KOMPLEN CIK/eger gene olmazsa su ayarı yap MENU/MUZIK CALAR/SECENEKLER/MUZIK KITAPLIGINI YENILE/YENILEME YAP/YENILEME YAPILDIKTAN SONRA TEKRAR MUZIKLERI AC EKLEDIGIN SARKILAR CIKAR.......

çok sağalun çok teşekkürleeer =)

dj eşref

Üye
onemlı degıl maksak ısın gorunsun.......:)

bels

Üye
    Konu Sahibi
off yalnız bu seferde hafıza kartını seçince hiç gnderemiyorumm .s

dj eşref

Üye
kardes ne yapmak ıstedıgını ayrımtı 1 sekılde yazarmısın senı yanlıs yönlendırmeyelım o acıdan soyluyorum

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
evet ne yapmak istiyorsun

bels

Üye
    Konu Sahibi
şimdi telefonuma müzik atıyorum bluetooth ile bilgisayardan.attığım müziği kabul etmiyor hafıza dolu diye bende telefonun hafızasına attığım için kabul etmiyor diye düşündüm hafıza kartına yönlendirdim fakat yine kabul etmedi.hafıza kartım dolu olamaz 330 resim 20 tane de müzik var.neden hafıza dolu diyor hafızam gerçekten dolu olabilir miii?ne yapmalıyım?

dj eşref

Üye
bak kardes pc den gelen mesajları yanı sarkıları ılk once tek tek acıp telefona kaydedeceksın kaydettıgın mesajları sıleceksın yanı hem mesajları acıp seceneklerden kaydet dıyeceksın hemde kaydettıgın mesajları sıleceksın hepsını bu sekılde yapacaksın hepsını kaydedıp sıldıkten sonra pc den tekrar yukleme yap bu sefer kabul edecektır......

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Hafıza Kartının Boyutuna Bak Dolumu Boş Mu

Menü+Araçlar+Dosya Yön Burdan Bakabilirsin

bels

Üye
    Konu Sahibi
bak kardes pc den gelen mesajları yanı sarkıları ılk once tek tek acıp telefona kaydedeceksın kaydettıgın mesajları sıleceksın yanı hem mesajları acıp seceneklerden kaydet dıyeceksın hemde kaydettıgın mesajları sıleceksın hepsını bu sekılde yapacaksın hepsını kaydedıp sıldıkten sonra pc den tekrar yukleme yap bu sefer kabul edecektır......

evet ben silmediğim için olmuyormuş ilginize çok teşekkürler iyi günler =)

dj eşref

Üye
tahmın etmıstım bak sana verecegım ayarı yaparsan 1 daha bu hatayı almazsın sırayla takıp et MENU/MESAJLAR/SECENEKLER/AYARLAR/DIGER/KAYITLI MESAJ SAYISI olan yerı ac/BURAYA ISTEDIGIN SAYIYI YAZ BEN 100 YAPMISTIM/KULLANILAN HAFIZA/HAFIZA KARTINI SEC/KOMPLEN CIK/tamam bunları yaparsan boyle sorunlarla karsılasmazsın ve bırde sarkı aldıgın zaman kaydet ve sıl yer kaplamasın.......

Ocean258

Ocean258

Üye
eşref en ıyı sekılde anlatmıs bırdaha bırseyler yazmaya gerek yok :oke: hallolmustur sıkıntım umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt