emreli01
Üye
-
Konu Sahibi
-
sana özel mesajda dediğim gibi Jarir Bookstore'dan alsın baban
burada hTC kullanıcılarını dinlemeden sakın babana hTC aldırma bizim dershanede de bir hocada hTC modeli var yurtdışından getirmiş farklı bir versiyonmuş o yüzden cihazı ingilizce kullanıyor
samsung alırsan her türlü yardımcı olurum
bence yuklenir. bir custom rom'a bakar.
Nasil ya bende arapça bile var
Rengi beyaz da yazilimi beyaz icin farkliliklar icermiyorsa siyahinkini yuklersin. Turkiye icin romu vardir heralde
Var var ama siyah modeli var, ayrıca One + beyaz modeli çıkmayacak diyorlardı, çoğu arkadaş siyah güzel değil diyordu.
- - - Eklendi - - -
bu arada Emre kardeşim sanırım one x+ modeli Türkiye'de satılmıyor o yüzden de Türkçe dil barındırmıyor Türkcell'e falan sordum normal one x var diyorlar hep
Var var ama siyah modeli var, ayrıca One + beyaz modeli çıkmayacak diyorlardı, çoğu arkadaş siyah güzel değil diyordu.
- - - Eklendi - - -
evet siyahı güzel değil ama beyazıda var yani çıktı gittigidiyor'da satılıyor
aslında dur bi kardeşim ben senin için satıcılardan birine yalandan sorayım
More Locale programı ROM değiştirmeksizin dil değiştirmeye yarıyor. Bir çok cihazda kullandım, One X+'ta işe yarar mı bilmem.
valla çok ilginç bi durum htc bu kadar mahrum bi şirketmi ya bi türkçe dil destegini vermiyor
- - - Eklendi - - -
beyaz modelinin oldugunu söylüyorlardı fakat ben babama sordum beyazmı die evet dedi 64 gb olanı imiş yani plus ama işte içinde ingilizce ve arapça dil oldugunu söyleyince dedim şmdilik kalsın ben yarın bilgiilendirirm seni ona göre hareket edelim dedim
- - - Eklendi - - -
aynen beyazı daha güzel
eger öyle arayıp bilgilenme imkanınız varsa çok sevinirim
cevap bekliyorum yarına kadar döner onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?