LimePie
Üye
Arkadaşlar kız arkadaş konusunda yardım istiyorum
ben kız arkadaşıma senden hoşlanıyorum dedim ve aynı soruyu ona sordum ama oda şu cevabı verdi:
şu anda sana karşı birşey hissetmiyorum belki yüz yüze görüştüğümüzde değişebilir tabi ve kendimi hazır hissetmiyorum ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem tabi ama bu demek değil ki seni beğenmedim yakışıklısın iyisin hoşsun ama şuan bişey yok olmasınıda ben istemiyorum şimdilik böyle düşünüyormuş ve umut bağlamak istemiyorum arkadaşça konuşalım diyor arkadaşlar ne olur yardım edin ne yapabilirim bu ne anlama geliyor ?
bu arada kız arkadaşım oturduğum yerde değil uzakta
şu anda sana karşı birşey hissetmiyorum belki yüz yüze görüştüğümüzde değişebilir tabi ve kendimi hazır hissetmiyorum ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem tabi ama bu demek değil ki seni beğenmedim yakışıklısın iyisin hoşsun ama şuan bişey yok olmasınıda ben istemiyorum şimdilik böyle düşünüyormuş ve umut bağlamak istemiyorum arkadaşça konuşalım diyor arkadaşlar ne olur yardım edin ne yapabilirim bu ne anlama geliyor ?
bu arada kız arkadaşım oturduğum yerde değil uzakta
yapmış
Benim yazdığım daha doğru

ben zaten rahat konuşuyorum kızla onda sorun yok ama nedense bana karşı şuanlık bir şey hissetmiyormuş

bunlarıda yapabilirsin

bunları yapma