Arkadaşlar kız arkadaş konusunda yardım istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Sirada başkaları var seni yedek olarak tutuyorum diyor açıkca olur da onlar giderse acik kapi birakiyim ki seninle zaman geciririm. Bir kizdan ret cevap alinca bu hayatinizin sonu degildir,butun hayatinizi da ona gore endekslememeniz lazim gercekten deger verme zamaniniz evlendiginiz an baslar önceleri sadece kabuk tutan yara olarak kalir:)
ama ben ona sevgilin varmı diye sorduğumda bana yok dedi

Grotesk

Grotesk

Üye
Dostum,kardeşim fazla önemseme ve aşırı ilgi gösterme bunları söylediyse çok açık ve netim alternatifler var demektir bu kızın da seni sevmesini bekleme sevgi ole sonradan gökten inmiyor hele uzaksanız üzülme kırılma ama çok zor,ama kızı şu yonden kutluyorum açık sozlu en azından kaç yaşındasın bilmiyorum ama kafana takma Boşver kimse kimseyi sevmedi diye ölünmüyor inan ayrıca yakınında mutlu olacağın insanlar varken uzaklarda arama sonra onlarıda kaybediyorsun.

maxirabit

maxirabit

Üye
Zaten öyle birseydir ki kizlarin nerdeyse bir coguna sevgilin var mi desen onlar sana yok der,olsada olmasada yok der:) Sana bir tavsiye baskasini bul ömrünü cürütme bosuna yas tutma onunla,zamanla olurda senin birisiyle oldugunu duyarsa kesin ters tepki yapip sana asil ic dunyasini gosterir:D

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
:cigara:

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
yok şuan konuşuyoruz ya baya ilerlettim işi ben ona oraya gelince gezeriz takılırız dimi dedim oda olur dedi hatta sinemaya da gidermiyiz dedim onada olur dedi sizce bunları dedikten sonra başka sevdiği olabilirmi ?

maxirabit

maxirabit

Üye
Böbrek gitse de birsey olmaz diyorsun:heyo2::D

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
anlayamadım :)

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
yok şuan konuşuyoruz ya baya ilerlettim işi ben ona oraya gelince gezeriz takılırız dimi dedim oda olur dedi hatta sinemaya da gidermiyiz dedim onada olur dedi sizce bunları dedikten sonra başka sevdiği olabilirmi ?
niye olmasında senle geziyor diye sevgilisi olmayacak mı veya belki sevdiği vardır onunda ama sen yine bi ağzını yokla

maxirabit

maxirabit

Üye
Tanımadığın birisine bu kadar güvenme diyorum. Uzaktan birisini secicegine yani basinda olsun hic degilse taniman daha cabuk olur uzak sehirlerde iliski yurutebilmen icin ne sinirin nede guvenin olucak:)

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
kızı önceden gördüm konuştum yanındayken hem kız uzaktan akraba ailemde onla evlenmemi istiyor ama nasıl olacak bilmiyorum bu kızı nasıl şaşırtıp ağzından laf alıcam ?

maxirabit

maxirabit

Üye
Yazışma, ara konuş o şekil de detaylarını bulursun. Sag gosterip,sol vurmak istiyorsan da arkadas cevreni arttir ve yeni deneyimler kazan

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Sirada başkaları var seni yedek olarak tutuyorum diyor açıkca olur da onlar giderse acik kapi birakiyim ki seninle zaman geciririm. Bir kizdan ret cevap alinca bu hayatinizin sonu degildir,butun hayatinizi da ona gore endekslememeniz lazim gercekten deger verme zamaniniz evlendiginiz an baslar önceleri sadece kabuk tutan yara olarak kalir:)
katılıyorum seni sırada bekletıyor pek ustune gıtme olrsa olr olmassa başka dala konarsın

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Kardeşim fazla çabalama normal olaraktan kızın dediği gibi konuş davran devam et arkadaşça kız sana mesajı vermiş zaten. oluruna bırak gitsin ne çok samimi ol ne de olma orta halli devam et baktın olmuyor kız seni gerçekten arkadaş bi dost olarak görüyordur bu bile yeterli yanında olman bile yeterli illa ki sevgili olmanıza gerek yok...

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
aynen doğru söylüyorsunuz belkide dost olarak görüyordur beklentilerim boşa çıktı desenize :(

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
aynen doğru söylüyorsunuz belkide dost olarak görüyordur beklentilerim boşa çıktı desenize :(
Kardeşim anlıyorum seviyorsun çok zor bi durum ama bide iyi yönünden bak seninle dost arkadaş olarak kalıyor ya hiç kalmasaydı konuşmasaydı ? biz böyle yorum yapıyoruz sadece tahmin ediyoruz ama ne olacağı belli olmaz zamanla herşey değişir...

maxirabit

maxirabit

Üye
Hayat aşk ve sevgiden ibaret degildir bir bayan bunu cok iyi bildiginden kariyerine odaklanir ve kolay kolay pes etmez,erkeksiniz bir silkenenin tozunuzu üstünüzden atın bir bayan olumsuz cevap verdi diye butun hayatiniz niye yikilir anlamis degilim:)

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya hayatım yikilmadi giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir

maxirabit

maxirabit

Üye
Daha neler göreceksin emin ol 3-4 yil sonra onunla ne konustugunu bile hatirlamazsin yada bir baskasi cikar bir cok kisiyi unutturur:)

messevim

messevim

Üye
Hmm yani bir umut varmı diyorsunuz
Zamanın da benim verdiğim teklife " Şu anda düşünmüyorum. Arkadaş kalalım" diye cevap gelmişti. iki hafta sonra kedisi teklifin hala geçerlimi diye sordu... şu an ise nişanlıyız... kısacası.. senin olayda umut var gibi... hayırılsı..