Arkadaşlar kız arkadaş konusunda yardım istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kız arkadaş konusunda yardım istiyorum
ben kız arkadaşıma senden hoşlanıyorum dedim ve aynı soruyu ona sordum ama oda şu cevabı verdi:
şu anda sana karşı birşey hissetmiyorum belki yüz yüze görüştüğümüzde değişebilir tabi ve kendimi hazır hissetmiyorum ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem tabi ama bu demek değil ki seni beğenmedim yakışıklısın iyisin hoşsun ama şuan bişey yok olmasınıda ben istemiyorum şimdilik böyle düşünüyormuş ve umut bağlamak istemiyorum arkadaşça konuşalım diyor arkadaşlar ne olur yardım edin ne yapabilirim bu ne anlama geliyor ?

bu arada kız arkadaşım oturduğum yerde değil uzakta

kfahaa

kfahaa

Üye
Sana kısacası :birak: yapmış

• Beğen
Tepkiler: TrabLusGarP Samet2014
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar neolur dalga geçmeyin önemli konu

HeroMR

HeroMR

Üye
Kibarca söylemiş. Anlamı: "Yakışıklısın filan ama şuanda istemiyorum belki ilerde olur ne biliyim şuanda uğraşamam yani şimdilik hayır"

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Hmm yani bir umut varmı diyorsunuz

HeroMR

HeroMR

Üye
Hmm yani bir umut varmı diyorsunuz

Yani aslında seni üzmemek için demiş olabilir ancak ileride fikrini değiştirebilir. Yani en azından davranışlarını, tipini beğenmemezlik yapmamış. Biraz yakınlaşmaya çalış birşeyler yap sohbet et kendini sevdirmeye çalış.

kfahaa

kfahaa

Üye
Kibarca söylemiş. Anlamı: "Yakışıklısın filan ama şuanda istemiyorum belki ilerde olur ne biliyim şuanda uğraşamam yani şimdilik hayır"
:alkisBenim yazdığım daha doğru

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Zengin degilsen kaybettin haci kizlar parali kariyerli erkeklerden hoslanir

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
ben kız arkadaşıma senden hoşlanıyorum dedim ve aynı soruyu ona sordum ama oda şu cevabı verdi:
şu anda sana karşı birşey hissetmiyorum belki yüz yüze görüştüğümüzde değişebilir tabi ve kendimi hazır hissetmiyorum ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem tabi ama bu demek değil ki seni beğenmedim yakışıklısın iyisin hoşsun ama şuan bişey yok olmasınıda ben istemiyorum şimdilik böyle düşünüyormuş ve umut bağlamak istemiyorum arkadaşça konuşalım diyor arkadaşlar ne olur yardım edin ne yapabilirim bu ne anlama geliyor ?

bu arada kız arkadaşım oturduğum yerde değil uzakta

Öz güven varsa herşeyi yaparsın kardeşim
Ama şöyle bi durum var bende öz güven var sevgili yok ::ağlarım:

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Para para para zenginlik

milestone

milestone

Üye
Umut var lakin iplerin elinde olmasini,iliskiye yon verenin kendisi olmasini istiyor. Ayrica belirsiz konusmasida seni tanimak istedigini,gercekten hislerinde durustmusun anlamaya calistigini gosteriyor,kisaca her sekilde kontrolun kendi elinde olmasini istiyor,. Gercekten neysen onu goster,istedigin neyse dolandirmadan soyle,ne soylersen soyle ama kesinlikle yalan soyleme,kontrolu kaybetmektense seni kaybetmeyi tercih edecektir

Guzin abla mode : OFF

• Beğen
Tepkiler: c6_01ey ve LimePie
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Yok yalan söylemem ya ama nasıl şeyler konusmam lazımbu kızla nasıl konuşmam lazım

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Etkileyememissin kızı biraz cool ol kıza karsi

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Mesela örnek verebilir misin

kfahaa

kfahaa

Üye
helal sana :Dben zaten rahat konuşuyorum kızla onda sorun yok ama nedense bana karşı şuanlık bir şey hissetmiyormuş
benim örnekteki duruşları yap :)
:cool:ok2::hmmm bunlarıda yapabilirsin
ama
:angry::agla2::heyo2::zong::bud::naughty::halay1::halay2: bunları yapma :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: c6_01ey ve LimePie
maxirabit

maxirabit

Üye
Sirada başkaları var seni yedek olarak tutuyorum diyor açıkca olur da onlar giderse acik kapi birakiyim ki seninle zaman geciririm. Bir kizdan ret cevap alinca bu hayatinizin sonu degildir,butun hayatinizi da ona gore endekslememeniz lazim gercekten deger verme zamaniniz evlendiginiz an baslar önceleri sadece kabuk tutan yara olarak kalir:)

• Beğen
Tepkiler: LimePie