xPaSHax
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim iphone 4s desen neysede iphone 4 rakibi bile olmazTabiki iPhone 4ios'daki pratiklik kadar rahat ettirici bisey yok hafif bir os oldugu icin donanimi cok onemli degil
1) iPhone'un ekran çözünürlüğü o ekrana göre muhteşem. Kullanmadın mı hiç?
2) buna diyecek bir şey yok. iPhone 4 8 gb burada geri kalıyor.
3) Sony'ye o RAM yetmezken 512 iPhone'a fazla fazla yetiyor.
4) burada Sony üstün olsa da iPhone 4'ün kamerası çok başarılı. Yeterli düzeyden çok daha iyi fotoğraflar çektim ben.
5) Sony'nin donanımı yüksek ama iPhone 4'de iOS var. Hani şu fazla donanıma ihtiyacı olmayan.
6) Yine aynı mesele, donanım var ama o donanımı kullanacak oyun var mı? Android iOS kadar oyuna sahip değil. Ayrıca bu donanım farkkına rağmen iOS daha akıcı ve kaliteli.
7) bu çok da abartılacak bir durum değil.
8) bu yazdıklarımdan sonra tekrar düşün.
1.Kullandım kardeşim rahat ol profilime 4s bile alıcam düşün yani
1) iPhone'un ekran çözünürlüğü o ekrana göre muhteşem. Kullanmadın mı hiç?
2) buna diyecek bir şey yok. iPhone 4 8 gb burada geri kalıyor.
3) Sony'ye o RAM yetmezken 512 iPhone'a fazla fazla yetiyor.
4) burada Sony üstün olsa da iPhone 4'ün kamerası çok başarılı. Yeterli düzeyden çok daha iyi fotoğraflar çektim ben.
5) Sony'nin donanımı yüksek ama iPhone 4'de iOS var. Hani şu fazla donanıma ihtiyacı olmayan.
6) Yine aynı mesele, donanım var ama o donanımı kullanacak oyun var mı? Android iOS kadar oyuna sahip değil. Ayrıca bu donanım farkkına rağmen iOS daha akıcı ve kaliteli.
7) bu çok da abartılacak bir durum değil.
8) bu yazdıklarımdan sonra tekrar düşün.
PPİ degeri en yüksek Telefon Xperia S nerde en daha net I phone?
Bende size katılıyorum Hünkarım...Bence de iPhone 4.
Sana her mesajda gozlerin 270 ppi degerinin uzerini algilamadigini yazmak zorunda miyim arkadas ? ya anlamiyorsun ya da fanlik ugruna eksik bilgi veriyorsun
Tehlike ";4749419][COLOR="DarkRed' Alıntı:
1.Kullandım kardeşim rahat ol profilime 4s bile alıcam düşün yani
3.Sony e yetmiyormu? nerden çıktı bu? 1gb ram çok rahat yeter 512mb ram sorun android için ancak 1gb ram fazlasıyla yeter.
4.12mp kamera ile 5mp kamera kıyaslanaz bile iphone 4 ün kamerası iyidir ancak sony kadar değil 12mp kamera var 7mp fark var arada
5.Burda dogru diyorsun ancak çift çekirdekli 1.5ghz ve 1gb ram olunca android çok stabil çalışıyor galaxy note u test ettim ordan biliyorum
6 Şuan 2 işletim sistemi içinde oyun çıkıyor android e oyun çıkıyorsa ios a çıkıyor.Sony nin oyun testleri yok ama olsada çok iyi sonuçlar çıkacaktır.
7.Sağlık için önemli ip4 0.99 du sanırım
8.Bende senin yazdığım mesajları düşünmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?