Matador03
Üye
Akıllı telefon segmentinde en iyi fotoğraf çekebilen cihaz Nokia PureView mı olur?
Kesinlikle o olur Furkan

Akıllı telefon segmentinde en iyi fotoğraf çekebilen cihaz Nokia PureView mı olur?

Kesinlikle o olur Furkan![]()

sağol kardeşim çokfena değil diyen arakadaşlar kendındemı ? hayatlarında hiç böyle foto çekebildilermi ? Bu fotoğraflar gerçekten güzel... fotoları Çeken arkadaşı tebrık edıyorum...
.ama şunu söyleyim arkadaşlar resmi çok rüzgarlı bi havada çektiğimi unutmayın.çiçeği çekerken acayip sallanıyodu dalları zorla çektim anca bu kadar oldu..sağol kardeşim çok.ama şunu söyleyim arkadaşlar resmi çok rüzgarlı bi havada çektiğimi unutmayın.çiçeği çekerken acayip sallanıyodu dalları zorla çektim anca bu kadar oldu..
zor şartlarda sanat 
anca bu kadar oldu
zor şartlarda sanat
![]()
bende öyle düşünüyorum
Ben de öyle düşünüyordum![]()
41 megapixel kamerası varmış ve 34 megapixel çözünürlüğünde fotoğraf çekebiliyormuş

ben 20 nin üstüne çıkacağına inanmam.öle olsa sony hem telefonlara hemde digital fotolara çıkarırdı
bende öyle düşünüyorum41 megapixel kamerası varmış ve 34 megapixel çözünürlüğünde fotoğraf çekebiliyormuş
![]()
![]()
ben 20 nin üstüne çıkacağına inanmam.öle olsa sony hem telefonlara hemde digital fotolara çıkarırdı
sony yapınca oluyor Nokia olunca inanmam. Ne kadar saçma ve taraflı bir yorum. Yaz google nokia 808 ortaya çıkış videosu diye Türkçe alt yazılı izle gör inan anla! Ayrıca 34 değil 38 mp çekiyor.
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...isiyla-ilgili-cok-guzel-bir-video-648946.html
demek istediğimi anlamadın galiba sen.nokia telefon firması değilmi (evet)... o kadar digital foto makinesi firması var canon,sony,samsung, vs. bu kadar büyük firmalarda daha 41 mp lik bi kamerası yok bnde diyorumki 41 mp olarak çıkarmış ama kamerayı görünüşte 20 mp lik kamera kadar çeker anca diyorum.yani tam 41 olmaz demek istiyorum ...
ama sensör 41mp le işliyor bu yüzden sensör 41 mp iştehee anladım nası bi yazılımmış o öyle feci bişi o zaman bizede satsın o yazılımdan ya
Hatan var. PureView 8 MP sensörlü kamerasıyla bir yazılım sayesinde bunu 41'e yükseltiyor. Yani telefonun orjinal MP'si 8![]()
Hatan var. PureView 8 MP sensörlü kamerasıyla bir yazılım sayesinde bunu 41'e yükseltiyor. Yani telefonun orjinal MP'si 8![]()

8 den 41 e nasıl çıkıyor acaba![]()
yazılım ile çıkıyomuş....8 den 41 e nasıl çıkıyor acaba![]()