Arkadaşlar içeri buyrun xperia neo ile çektiğim süper resimler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrExpert

MrExpert

Üye
fena değil diyen arakadaşlar kendındemı ? hayatlarında hiç böyle foto çekebildilermi ? Bu fotoğraflar gerçekten güzel... fotoları Çeken arkadaşı tebrık edıyorum...

sataer

Üye
renkler ve zevkler denen şeylerden haberin var mı battal? Senin fotoğraflarda göremiyiceğin yerlerin gerçeğini görüp resmetmişliğim var çok şükür!

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
fena değil diyen arakadaşlar kendındemı ? hayatlarında hiç böyle foto çekebildilermi ? Bu fotoğraflar gerçekten güzel... fotoları Çeken arkadaşı tebrık edıyorum...
sağol kardeşim çok :tşk: .ama şunu söyleyim arkadaşlar resmi çok rüzgarlı bi havada çektiğimi unutmayın.çiçeği çekerken acayip sallanıyodu dalları zorla çektim anca bu kadar oldu..

15097

15097

Üye
sağol kardeşim çok :tşk: .ama şunu söyleyim arkadaşlar resmi çok rüzgarlı bi havada çektiğimi unutmayın.çiçeği çekerken acayip sallanıyodu dalları zorla çektim anca bu kadar oldu..
:) zor şartlarda sanat :alkis

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

bende öyle düşünüyorum :) 41 megapixel kamerası varmış ve 34 megapixel çözünürlüğünde fotoğraf çekebiliyormuş :oha: :aha:
ben 20 nin üstüne çıkacağına inanmam.öle olsa sony hem telefonlara hemde digital fotolara çıkarırdı

sataer

Üye
ben 20 nin üstüne çıkacağına inanmam.öle olsa sony hem telefonlara hemde digital fotolara çıkarırdı

sony yapınca oluyor Nokia olunca inanmam. Ne kadar saçma ve taraflı bir yorum. Yaz google nokia 808 ortaya çıkış videosu diye Türkçe alt yazılı izle gör inan anla! Ayrıca 34 değil 38 mp çekiyor.

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-808in-ortaya-cikisiyla-ilgili-cok-guzel-bir-video-648946.html

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
sony yapınca oluyor Nokia olunca inanmam. Ne kadar saçma ve taraflı bir yorum. Yaz google nokia 808 ortaya çıkış videosu diye Türkçe alt yazılı izle gör inan anla! Ayrıca 34 değil 38 mp çekiyor.

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...isiyla-ilgili-cok-guzel-bir-video-648946.html

demek istediğimi anlamadın galiba sen.nokia telefon firması değilmi (evet)... o kadar digital foto makinesi firması var canon,sony,samsung, vs. bu kadar büyük firmalarda daha 41 mp lik bi kamerası yok bnde diyorumki 41 mp olarak çıkarmış ama kamerayı görünüşte 20 mp lik kamera kadar çeker anca diyorum.yani tam 41 olmaz demek istiyorum ...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
demek istediğimi anlamadın galiba sen.nokia telefon firması değilmi (evet)... o kadar digital foto makinesi firması var canon,sony,samsung, vs. bu kadar büyük firmalarda daha 41 mp lik bi kamerası yok bnde diyorumki 41 mp olarak çıkarmış ama kamerayı görünüşte 20 mp lik kamera kadar çeker anca diyorum.yani tam 41 olmaz demek istiyorum ...

Hatan var. PureView 8 MP sensörlü kamerasıyla bir yazılım sayesinde bunu 41'e yükseltiyor. Yani telefonun orjinal MP'si 8 ;)

sataer

Üye
ben de sana videoyu izle diyorum. Adamlar yapmış 5 mp resim çekip her biri 41 mp lik mükemmel piksellere işliyorlar. Nokia nasa teknolojisi kullanmış bir çok kompakt makinadan da iyi çekiyor.

- - - Eklendi - - -

Senin de gatan var furkan 8 değil 5 mp :) ama sensör 41mp le işliyor bu yüzden sensör 41 mp işte

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

Hatan var. PureView 8 MP sensörlü kamerasıyla bir yazılım sayesinde bunu 41'e yükseltiyor. Yani telefonun orjinal MP'si 8 ;)
hee anladım nası bi yazılımmış o öyle feci bişi o zaman bizede satsın o yazılımdan ya

sataer

Üye
niye satsın kendi kullanmak varken? Siz kim pardon bu arada :ehe

- - - Eklendi - - -

niye satsın kendi kullanmak varken? Siz kim pardon bu arada :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia bu, bulmuş işte mühendislik harikası bu işte ;)

sataer

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...