Arkadaşlar Galaxy Gio nun rami 200 den aşağı inmiyor ne yapabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geographerr

geographerr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Galaxy Gio nun rami 200 den aşağı inmiyor ne yapabilirim?
evet arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum. :)

umutku84

umutku84

Üye
farklı romlar yükleyebilirsin anladığım kadarıyla senin telefonun 2.3.6 bende de öyleydi değiştirdim romu orjinal olsun diyorsan 2.2.1 e geçebilirsin gio orjinal romları arasında en stabil olan rom bu samsungio.com'da araştırıp öğrenebilirsin rom değiştirme işlemini

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
rom yüklemeyeceksende startup manager ile başlangıçta açılan uygulamaları kapat. birde rootlayıp gereksiz sistem uygulamalarını kaldırabilirsin.

geographerr

geographerr

Üye
    Konu Sahibi
farklı romlar yükleyebilirsin anladığım kadarıyla senin telefonun 2.3.6 bende de öyleydi değiştirdim romu orjinal olsun diyorsan 2.2.1 e geçebilirsin gio orjinal romları arasında en stabil olan rom bu samsungio.com'da araştırıp öğrenebilirsin rom değiştirme işlemini

evet 2.3.6 ama eski sürüm rom yüklemek istemiyorum. :)

- - - Eklendi - - -

rom yüklemeyeceksende startup manager ile başlangıçta açılan uygulamaları kapat. birde rootlayıp gereksiz sistem uygulamalarını kaldırabilirsin.

tamam bunu deneyeyim, sağolun arkadaşlar. :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Ekran sayısını 1'e düşür.Widget kalabalığından kaçın.Link2Sd yada startup manager uygulamaları ile kullanmadığın uygulamaların yüklenmesini engelle.Böylece az veya çok verim artacaktır.

geographerr

geographerr

Üye
    Konu Sahibi
Ekran sayısını 1'e düşür.Widget kalabalığından kaçın.Link2Sd yada startup manager uygulamaları ile kullanmadığın uygulamaların yüklenmesini engelle.Böylece az veya çok verim artacaktır.

çok teşekkürler. :D bu çözüm gerçekten çok işe yaşadı, link2Sd ile uygulamaları dondurunca ram kullanımı düşüyor. :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt