uzman arkadaşlar bi ilgilenirse memnun kalacağım

Sponsorlu Bağlantılar

ilker712

Üye
    Konu Sahibi
uzman arkadaşlar bi ilgilenirse memnun kalacağım
Arkadaşlar tecrübeli birisi uzman yardımı yaparsa çok sevinicem s3 için adam akıllı bir rom bulamadğımdan ötürü Blekota V7 de takıldım kaldım ancak telefon rami 648/831 boştayken.

doludaykende pek farketmiyor üç aşağı beş yukarı aynı ancak telefonu açtıgımda hiç bir işlem yapmaksızın kurcalamassam teli 450 480 mb larda kalıyor sabit. ancak bir yerlere girip çıkayım kurcalayayım home tusuna basılı tutup uygulamaları kapadığımda 650 mb lerde sabit kalıyor.ve kasmaya başlıyor.

sorunumun çözülmesinde yardım eden arkadaslara çok minnettar kalacağım.herhangi bir kernel yüklü değildir.Herhangi bir sistem aracı hızlandırıcısı falan bulunmamaktaır. önerilerinizi bekliyorum. Ya kullanışlı güzel bir rom bulmamda yardıcı olun bi şekilde bu sorun hallolsun artık bıktım kaç gündür bununla uğraşmaktan. iyi günler dilerim

MrSosluIskender

MrSosluIskender

Üye
Ilk stock sonra S4 rom u kullanabilirsiniz S5 de olur ama önermem bazı özellikleri desteklemeyebilir ama sonuçta karar sizin

ilker712

Üye
    Konu Sahibi
zaten s5 in donanımsal özelliklerine ait yazılımları koymamışlar s healt hariç onuda kurmadım zaten stock derken konuyu biraz açabilirmisiniz. eğer s3 kullanıyorsanız tavsiye edeceğiniz rom marka mmodel verebilirmisiniz

MrSosluIskender

MrSosluIskender

Üye
Stock rom yalın, normal Rom dur. Rom değiştirmeden önce yüklemenizi sonra rom değiştirmenizi öneririm. Ve S Health gibi Uyg. Yoksa olabilir. Ve maalesef S3 kullanmıyorum. :'(

ilker712

Üye
    Konu Sahibi
Yani demek istediginiz orjinal samsung rom un dan ciktigimda ilk stock kurmam gerekirdi so ra degistirilmis rom kurmam gerekirdi demek istediginiz bu sanirim bunun ne gibi bir faydasi oluyor. Ve sorunumu kokten cozer mi

MrSosluIskender

MrSosluIskender

Üye
Kökten çözmesi kısmını bilmem ama bir dene ve daha güvenli olur

alperen262014

alperen262014

Üye
S5lite rom yukle

serkaon

Üye
Ben de 4.3 4.4 surumlu romlari cok denedim hepsinin kasma sorunu var dostum. En son cm roma gectim rahat ettim. Temasek in romunu kullanıyorum ne kasma ne donma ne bir şey. Hic kullanmadiysan bir denemeni tavsiye ederim.

Ayrıca önce stock rom yükleyip sonra custom rom yüklemek bir çözüm değil.

byAndroid

byAndroid

Üye
Cm candir kardes saf android arayuzu nerde kastigi gorulmus :D

ilker712

Üye
    Konu Sahibi
Bro blekotaya gec derim baska bisey demem kurarken anlarsin nasil bisey oldugunu :D

serkaon

Üye
Aynen s3 icin destek kesildigi icin cm romlar hayat kurtarici artik.

Üst Alt