Samsung galaxy gio interneti hızlandırma

Sponsorlu Bağlantılar

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi

Slm değerli maxicep ailesi başlıktanda anlaşıldığı gibi internetim çok yavaş hattım vodafone aylık cepnet abonesiyim telefonumda interneti hızlandırabileceğim uygulama yada başka önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

reaurora

reaurora

Üye
cepnet hiz sinirini asmak belkide imkansiz.

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

codblackops2

codblackops2

Üye
Opera mini kullan.

Yavaş internet bağlantılarinda gayet hızlı yüklüyor

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Opera miniyi zaten kullanıyorum benim dediğim herhangi bir uygulamayla hızlandıramazmıyız.

ahmetsuha525000

Üye
Vodafone sana 96 Kbps hız vermiş. Onu geçmen için Vodafone sunucu şifrelerini kırıp kendi hız kısıtını kaldırman lazım. Buda imkansız. 96 Kbpsyi geçemezsin.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
herseyin bi caresi vardir aslinda ama bulmak lazim mesela bilgisayarda yuksek hizda download yapmak icin bi dunya program falan var android icinde olsa super olurdu

TahaTM

TahaTM

Üye
Arkadaşlar Yani Been Turkcell Kullanıyorum Sana Tavsiyem Turkcell'e Geç Turkcell Biraz Pahalı Ama En İyi si O Ben İnternet Aldım Hızı Süper Yani Bence Vadafonu Bırak Derim...

ahmetsuha525000

Üye
herseyin bi caresi vardir aslinda ama bulmak lazim mesela bilgisayarda yuksek hizda download yapmak icin bi dunya program falan var android icinde olsa super olurdu

Senin dediğin program tüm hızı tek porta topluyor. Hız limitini aşmıyor

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Peki ben hiç rom olayına girmedim rom
olayına gireresem eksileri ve artıları
nelerdir bide rom yüklersem internette bi
hızlanma olurmu.

kapakli511

kapakli511

Üye
Peki ben hiç rom olayına girmedim rom
olayına gireresem eksileri ve artıları
nelerdir bide rom yüklersem internette bi
hızlanma olurmu.
olmazz 96 kps olduğu sürece galaxy s4 lede girsen aynı hız e 250 ilede girsen aynı hız vodafonenin insanları kazıklaması işte dünyanın en yavaş interneti :off:

ahmetsuha525000

Üye
En güzeli 3310. Rahat hem sağlam hem işletim sistemsiz :-D

Üst Alt