Arkadaşlar Forumumuzu Nasıl Buluyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Forumumuzu NasıL buluyorsunuz?

• Tek Kelime Süper!

Kullanılan: 31 83.8%
  • Berbat...!

Kullanılan: 2 5.4%
  • Eh işde..!

Kullanılan: 3 8.1%
  • Daha Çalışma Lazım..

Kullanılan: 1 2.7%

• Kullanılan toplam oy
    37
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Her yerde reklam var. O kadar çok ki reklamlardan foruma katılım yapmak güçleşiyor. Çünkü gözümüzü alıyor. Dikkatimizi dağıtıyor ve en önemlisi insanın içinden bir şeyler yazmak gelmiyor. Bu yönüyle berbat bir forum halini almaya başladı. Birde kullanıcıların imzalarındaki resimlerde eklenince berbat ötesi karmaşalı bir forum oluyor. (İnşallah bir kaç dengesiz çıkıpta yaptığım yorumuma salakça yanıt vermezler. Genelde forumda yöneticilere yalakalık yapacaklar bu tür siteyi iyileştirici eleştirilere karşı anormalik hareketler sergiliyorlar. Bu yüzden böyle konuşuyorum. -- serzeniş --)

Kalite ve seviyeyi belirleyen onca şey varken sadece reklamlara takılıp forum berbat bir hal almaya başladı, demeniz çok acımasız.

Yaptığınız yorumun aksini üyeler elbette savunacak. Biz bu yorumlara 'salakça', yorumu yazana da 'yalaka' demeyi değil de; 'siteyi sahiplenen üye' demeyi tercih ediyoruz ki doğrusu da bu zaten. Siz sahiplenmesini bilmiyorsanız, sahiplenenlere karşı düzgün davranın.

neslein

neslein

Üye
tabiki süper :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
saat 21:27
tarih 25 nisan oylama sonucları 23 mükemmel-1berbat-1ehişde dwm ediyor

M@xWeL

Üye
Kalite ve seviyeyi belirleyen onca şey varken sadece reklamlara takılıp forum berbat bir hal almaya başladı, demeniz çok acımasız.

Yaptığınız yorumun aksini üyeler elbette savunacak. Biz bu yorumlara 'salakça', yorumu yazana da 'yalaka' demeyi değil de; 'siteyi sahiplenen üye' demeyi tercih ediyoruz ki doğrusu da bu zaten. Siz sahiplenmesini bilmiyorsanız, sahiplenenlere karşı düzgün davranın.

Yukardaki 2 yöneticiden tek farklı konuşan ve benim ne demek istediğimi anlamayan bir tek siz varsınız.

Salakça yorumdan kasıt siteyi savunan kişilerin yazdığı yazı değil. Hakaret içerikli ve özellikle yalakalık amaçlı güdülen mesajlardır. Çok gördük. Yani bu konuda tecrübem var. Bir çok sitede yöneticilik yaptım. Hangi tür insanın ne tür bir davranış sergileyeceğini ve amacının ne olduğunu anlayabilecek kapasitedeyim.

Sizin üyelerine karşı bir tutum oldukça yanlış olur. Sonuçta bende burada bir üyeyim.

Normalde burada birşeyler dile getiriyorsam bu siteyi sevdiğimdendir. Yoksa umurumda bile olmazdı. çeker giderdim. Her insanın verdiği refleks çok farklıdır. Bu reflekslerin bazen boyutu fazla aşırı anormalik oluyor. Sözüm o şahsiyetleredir. Zaten 2 yönetici arkadaşlar benim ne demek istediğimi gayet iyi anlamışlar. Sen tam algılayamamışsın. Olabilir.

Mesajların üzerindeki reklamlar kalıdırılmalı. Neden ? Çünkü yazıları rahat okuyabilen kişiler genellikle kalıcı kişilerdir. Fakat mesajları okumak güçleşiyor. Çünkü reklam içeriği üye yazısı ile karışıyor. Bir çok sitede üye kayıplarına neden olan bu durumdur. Bu sebepten gelişme aşamasında gördüğüm forumunuzun çok daha hızlı gelişmesi için bu tür yorumda bulunuyorum. Aksi durum olsa burda işim olmazdı.

İlginizine ...

hafrix

hafrix

Üye
vallah sevgili arkadaşlarım ben kendim bu güne kadar çok site gezdim ama bunun kadar güzel site bulamadım reklam konusuna gelince reklam beni hiç rahatsız etmiyor site yöneticilerine bu güzel siteyi kurdukları içinde teşekür ediyorum.başarılarınızın devamını diliyorum.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yukardaki 2 yöneticiden tek farklı konuşan ve benim ne demek istediğimi anlamayan bir tek siz varsınız.

Salakça yorumdan kasıt siteyi savunan kişilerin yazdığı yazı değil. Hakaret içerikli ve özellikle yalakalık amaçlı güdülen mesajlardır. Çok gördük. Yani bu konuda tecrübem var. Bir çok sitede yöneticilik yaptım. Hangi tür insanın ne tür bir davranış sergileyeceğini ve amacının ne olduğunu anlayabilecek kapasitedeyim.

Sizin üyelerine karşı bir tutum oldukça yanlış olur. Sonuçta bende burada bir üyeyim.

Normalde burada birşeyler dile getiriyorsam bu siteyi sevdiğimdendir. Yoksa umurumda bile olmazdı. çeker giderdim. Her insanın verdiği refleks çok farklıdır. Bu reflekslerin bazen boyutu fazla aşırı anormalik oluyor. Sözüm o şahsiyetleredir. Zaten 2 yönetici arkadaşlar benim ne demek istediğimi gayet iyi anlamışlar. Sen tam algılayamamışsın. Olabilir.

Mesajların üzerindeki reklamlar kalıdırılmalı. Neden ? Çünkü yazıları rahat okuyabilen kişiler genellikle kalıcı kişilerdir. Fakat mesajları okumak güçleşiyor. Çünkü reklam içeriği üye yazısı ile karışıyor. Bir çok sitede üye kayıplarına neden olan bu durumdur. Bu sebepten gelişme aşamasında gördüğüm forumunuzun çok daha hızlı gelişmesi için bu tür yorumda bulunuyorum. Aksi durum olsa burda işim olmazdı.

İlginizine ...

Diğer yönetici arkadaşlarımla aynı düşünceye sahip olduğum için, sizin sorduğunuza diğer yönetici arkadaşlarımın cevabını tekrarlamak gibi olmamasını istediğim için cevaplamadım.

Bu sitede siteyi savunan birisi hakaret etmez. Ayrıca ben 'siteyi savunan' üyeleri 'yalaka' olarak değerlendirmediğimizi belirttim, yani ben demişim Çanakkale Boğazı; siz anlamışsınız İstanbul Boğazı ...

Mesaj içlerindeki reklam ile yazıyı birbirinden bir çizgi ile ayırdık. Bu, reklam yerleşimleri konusunda ne kadar duyarlı olduğumuzu gösteriyor diye düşünüyorum. Aksi halde aradaki çizgiyi kaldırıp yanlış tıklamalardan dolayı reklam gelirinin artmasını da isteyebilirdik. Biz bunları düşünüyoruz, ama siz hiç hoşnutsuzluk duyarken düşünüyor musunuz hiç, "Bu forum nasıl giderini karşılıyor" diye?

İyi forumlar.

Ozan

Ozan

Admin
vallah sevgili arkadaşlarım ben kendim bu güne kadar çok site gezdim ama bunun kadar güzel site bulamadım reklam konusuna gelince reklam beni hiç rahatsız etmiyor site yöneticilerine bu güzel siteyi kurdukları içinde teşekür ediyorum.başarılarınızın devamını diliyorum.
Yorum için tesekkurler.

Reklamları mümkün olduğunca gelişi güzel kodlarla degil, çok ince tablo içi parametrelerle ayarlamaktayız elimizden geldigince, yani mesaj ile arasındaki bosluk ve rengi olsun, boyutu olsun

Mesajlara 728*90 genis reklam koyabiliriz veya mesajların üstünde popup reklam çıkartabiliriz kapat butonu olur ancak bu sekilde de yaklasmıyoruz yaklasmayacagiz da. Tek gayemiz rahatsız olunmayacak derecede reklamları güzel bir sekilde yerlestirmek .

Yukarıdaki arkadasın dedigi gibi, benim birçok forum tecrübem olmasına ragmen, Türkiye nin önde gelen 1-2 değerli sitesi dısında, reklam yerlestirirken çok ince ayrıntıları hesapladıklarını görmüyorum zaten. Reklamlar, sitenin gelismesi için gereken anahtar etmendir bilirsiniz daha önceki mesajımda da söylemistim ve emin olun sitedeki reklam politikası tabir i caizse parayı vurmak olgusunda degildir. Hiçbir zamanda olmayacaktır bu süreçte de eleştirilerinizi dikkate alıp reklamları o formatta yönlendireceğiz. Reklamlar konusunda çok seçici oldugumuz da söylemeliyim.

mservank

mservank

Üye
Bence sitede her şey mükemmel.Sadece günde 1 kez çıkan reklamı sevmiyorum ama önemli değil.
Diğer sitelerde görüntü iğrenç.İmzalar kocaman,kalite sıfır her sayfaya tıkladığında kenarda çıkan kapat butonu bulunan reklamlar var .
Eminim ki onları gördüyseniz maxicepe gerçekten bir kat daha fazla hayran kalırsınız.;)

M@xWeL

Üye
Ben maxicep kötü demiyorum. Lakin tam tersine daha iyi olması için yorumda bulundum. Zaten reklamsız olmaz. Bununda farkındayım.

Negative

Sizi anlıyorum ve saygı duyuyorum. Üyeyi incitmeden üyenin yorumuna laf sokmaya çalışmadan düzgünce yorumunuzu yapıyorsunuz. Yapmayanlarda var. Yorumumu çarpıtmaya çalışanda var. Bu sitenin sahibi hanginiz bilmiyorum ama umarım C ile başlayan kişi (alınma adını yazmak için hatırlamak gerekli ama şuan hatırlamıyorum) değildir. Aksi taktirde bu foruma çok yazık olur.

En önemlisini sayın Negative yapıyor. Üyeye ne olursa olsun saygılı ve efendi davranıyor. Lakin olması gerekende budur. Üyelerden sıkılmışcasına sertçe yorum yapmıyor. Sen üye olmasanda biz diğer üyelerle devam ederiz anlayışı gütmüyor. Diğer site sahibine göre çok daha kaliteli ve ikna edici yorumun için sana teşekkür ederim.

Ayrıca reklam mutlaka olmalı. Aksi taktirde sirkesiz turşu, turşu değildir.

Sevgi ve esenlikler dilerim Sayın Negative.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Siz ilk mesajınızda ayraç içinde vermeye çalışmış olduğunuz mesajda biraz düzgün kelimeler kullansaydınız sert cevaplar vermezdim size. Herkes hakkettiği cevabı alır benden. Sana laf da sokmaya çalışmadım, yazdıklarım gayet açık ve anlaşılır bir şekilde, üst tarafta duruyor. Bir daha oku istersen.

Her geçen gün büyüyen bu forumda her üyeye size yazdığım gibi sert cevaplar yazsaydım yönetici olamazdım herhalde.

Ayrıca, site sahibi ben değilim. :)

M@xWeL

Üye
Olayı kendinize yapılmış bir saldırı olarak görerek fazla büyütmeyiniz. Birbirimizi kırmanın anlamı yok. Daha fazla laf tartışmasına girmek seni de beni de üzecek veya kıracaktır. Burada kapatmak ikimiz içinde iyi olur. Anlayışlı olacağını umut ediyorum.

Ozan

Ozan

Admin
Ben maxicep kötü demiyorum. Lakin tam tersine daha iyi olması için yorumda bulundum. Zaten reklamsız olmaz. Bununda farkındayım.

Negative

Sizi anlıyorum ve saygı duyuyorum. Üyeyi incitmeden üyenin yorumuna laf sokmaya çalışmadan düzgünce yorumunuzu yapıyorsunuz. Yapmayanlarda var. Yorumumu çarpıtmaya çalışanda var. Bu sitenin sahibi hanginiz bilmiyorum ama umarım C ile başlayan kişi (alınma adını yazmak için hatırlamak gerekli ama şuan hatırlamıyorum) değildir. Aksi taktirde bu foruma çok yazık olur.

En önemlisini sayın Negative yapıyor. Üyeye ne olursa olsun saygılı ve efendi davranıyor. Lakin olması gerekende budur. Üyelerden sıkılmışcasına sertçe yorum yapmıyor. Sen üye olmasanda biz diğer üyelerle devam ederiz anlayışı gütmüyor. Diğer site sahibine göre çok daha kaliteli ve ikna edici yorumun için sana teşekkür ederim.

Ayrıca reklam mutlaka olmalı. Aksi taktirde sirkesiz turşu, turşu değildir.

Sevgi ve esenlikler dilerim Sayın Negative.
Siteyi hiçbir zaman sahibiyim tarzında görüp belirtmekten hoslanmadım ancak teknik olarak kuran kisi ben oldugumu da sordugunuz soruya karsılık belirtmek gerekiyor.

Yorumlarınız için tesekkurler ancak Chavrash nickli Hasan arkadaşımızda bu konulara emin olun duyarlı bir şahıstır, sadece sizin mesajınızda karsılaşmanız ve ilk izlenim kötü olmus o kadar emin olun :) Çünkü sizin giriş te pek iyi sayılmaz konuya, yani ben yada diger arkadaslar farklı anlayabilir veya herkesin konuyu gördüğü andaki psikolojisi, yogunlugu, basındaki isler farklı boyutlarda olabilir o yüzden saygı duymak, kestirip atmamak ve ilsikilerde söylenecek kesin cümleleri zaman bırakmak daha dogru olacaktır.

Tesekkurler

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Siteyi hiçbir zaman sahibiyim tarzında görüp belirtmekten hoslanmadım ancak teknik olarak kuran kisi ben oldugumu da sordugunuz soruya karsılık belirtmek gerekiyor.

Yorumlarınız için tesekkurler ancak Chavrash nickli Hasan arkadaşımızda bu konulara emin olun duyarlı bir şahıstır, sadece sizin mesajınızda karsılaşmanız ve ilk izlenim kötü olmus o kadar emin olun :) Çünkü sizin giriş te pek iyi sayılmaz konuya, yani ben yada diger arkadaslar farklı anlayabilir veya herkesin konuyu gördüğü andaki psikolojisi, yogunlugu, basındaki isler farklı boyutlarda olabilir o yüzden saygı duymak, kestirip atmamak ve ilsikilerde söylenecek kesin cümleleri zaman bırakmak daha dogru olacaktır.

Tesekkurler
ChrasVH Kadar İyi Biri yokdur Kimsenin Etlisine Tuzlusuna KArısmaz

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
5 HARFLE S-Ü-P-E-R:oke:

memed493

memed493

Üye
süppppppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr:oke:

alemburda

alemburda

Üye
HAKİKATEN SİTE İÇİN EPEY UĞRAŞIYORSUNUZ BELLİ OLUYOR SİTE İLK ÖNCE ÇOK HIZLI VE SORUN ÇIKARMIYOR AKILLICA MENÜLER VE LİNKLER VAR ÜSTELİK GÖRÜNÜMÜDE ÖZEL BİR İSTE OLDUĞUNU KULLANICIYA HİSSETTİRİYOR. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt