Arkadaşlar flash atamadım acil yardım tel açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carbon_o7

carbon_o7

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar flash atamadım acil yardım tel açılmıyor
Üstteki hatayı veriyor ve bunun kaynağı telefonun USByi görmemesi galitelefon açılmıyor zaten nokai yazısı geliyor sonra gidiyo tekrar pcye takıyorum usb görmüyo , usb görmeyince no connectiondan dead phone flash filan herşeyi denedim lütfen yardım :/

farukbekl

farukbekl

Üye
teli kapat bataryayı cikar. usbyi tak sonra bataryayi tak. 15saniye kadar bekle sarj olmaya baslar. sonra acilir.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
    Konu Sahibi
usbde gözükmüyor ama hala :S

_ardaa

_ardaa

Üye
Flashtan anlamam ama resimden anladığım kadarıyla flash işlemi bitmiş, bataryayı çıkar tak usb'yi bağla biraz bekle telefonu aç açılması lazım, çünkü flash işlemi başarılı olmuş gibi.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
    Konu Sahibi
Flashtan anlamam ama resimden anladığım kadarıyla flash işlemi bitmiş, bataryayı çıkar tak usb'yi bağla biraz bekle telefonu aç açılması lazım, çünkü flash işlemi başarılı olmuş gibi.
Nokia yazısı geliyor yarım saat bekledim açılmıyo :/

- - - Eklendi - - -

Şimdide Waiting for USB device... diye bekletiyo flashda :/

_ardaa

_ardaa

Üye
O zaman dead phone flash at, dediğim gibi pek tecrübem olmadığı için fazla yardımcı olamıyorum ama cihaz açılmıyorsa kapalıyken dead phone seçeneğini seçeceksin öyle flash atacaksın.

Bir de usb kablosunu mümkünse kasanın arkasında ki usb girişine tak ve flash atarken başka hiç bir işlem yapma pc de gereksi programları kapat anti virüs varsa pasif hale getir.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
    Konu Sahibi
O zaman dead phone flash at, dediğim gibi pek tecrübem olmadığı için fazla yardımcı olamıyorum ama cihaz açılmıyorsa kapalıyken dead phone seçeneğini seçeceksin öyle flash atacaksın.

Bir de usb kablosunu mümkünse kasanın arkasında ki usb girişine tak ve flash atarken başka hiç bir işlem yapma pc de gereksi programları kapat anti virüs varsa pasif hale getir.
Dead atıyorum zaten , senin dediğin gibi yaptım aynı telefon yine bi daha deniyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...