Bence GeForce kullan. GeForce GTX 560 ı öneririm.
L-LumieRe Üye fk555897' Alıntı: Bence GeForce kullan. GeForce GTX 560 ı öneririm. Genişletmek için tıkla ... 450 watt powera 150watt ekran kartı kasayı gümletmek gıbı bır duşuncenız var heralde ? hem ayrıca daha ucuza 7850 varken gtx560 a laf düşmez
fk555897' Alıntı: Bence GeForce kullan. GeForce GTX 560 ı öneririm. Genişletmek için tıkla ... 450 watt powera 150watt ekran kartı kasayı gümletmek gıbı bır duşuncenız var heralde ? hem ayrıca daha ucuza 7850 varken gtx560 a laf düşmez
Polymath Üye L-LumieRe' Alıntı: 450 watt powera 150watt ekran kartı kasayı gümletmek gıbı bır duşuncenız var heralde ? hem ayrıca daha ucuza 7850 varken gtx560 a laf düşmez Genişletmek için tıkla ... nedir bu nvidia hayranlığı arkadaş ya demi
L-LumieRe' Alıntı: 450 watt powera 150watt ekran kartı kasayı gümletmek gıbı bır duşuncenız var heralde ? hem ayrıca daha ucuza 7850 varken gtx560 a laf düşmez Genişletmek için tıkla ... nedir bu nvidia hayranlığı arkadaş ya demi
fk555897 Üye Arkadaşlar ATI nin ve AMD nin ekran kartları çok ısınıyor. Ben GTX 560 taktım bilgisayara hiçbir ısınma problemi yok.
Arkadaşlar ATI nin ve AMD nin ekran kartları çok ısınıyor. Ben GTX 560 taktım bilgisayara hiçbir ısınma problemi yok.
Polymath Üye fk555897' Alıntı: Arkadaşlar ATI nin ve AMD nin ekran kartları çok ısınıyor. Ben GTX 560 taktım bilgisayara hiçbir ısınma problemi yok. Genişletmek için tıkla ... bendede sapphire hd6850 var. hatta o/c yaptım ama ısınma problemı goremedım kardeş
fk555897' Alıntı: Arkadaşlar ATI nin ve AMD nin ekran kartları çok ısınıyor. Ben GTX 560 taktım bilgisayara hiçbir ısınma problemi yok. Genişletmek için tıkla ... bendede sapphire hd6850 var. hatta o/c yaptım ama ısınma problemı goremedım kardeş
L-LumieRe Üye Polymath' Alıntı: nedir bu nvidia hayranlığı arkadaş ya demi Genişletmek için tıkla ... bi çözebilsem problemin kaynağı kayıp fk555897' Alıntı: Arkadaşlar ATI nin ve AMD nin ekran kartları çok ısınıyor. Ben GTX 560 taktım bilgisayara hiçbir ısınma problemi yok. Genişletmek için tıkla ... alakası yok. ısınmayla fln. kasadan kasaya ekran kartının üzerindeki soğutmadan kullanılan drivera kadar fark ediyor. Polymath' Alıntı: bendede sapphire hd6850 var. hatta o/c yaptım ama ısınma problemı goremedım kardeş Genişletmek için tıkla ... örnek 1 bugun bir video izledim adam 7970le quad crossfire yapmış BF3 te 350-400fps alıyordu ısınma yok kartlar 50 derece üstelik referans soğutma
Polymath' Alıntı: nedir bu nvidia hayranlığı arkadaş ya demi Genişletmek için tıkla ... bi çözebilsem problemin kaynağı kayıp fk555897' Alıntı: Arkadaşlar ATI nin ve AMD nin ekran kartları çok ısınıyor. Ben GTX 560 taktım bilgisayara hiçbir ısınma problemi yok. Genişletmek için tıkla ... alakası yok. ısınmayla fln. kasadan kasaya ekran kartının üzerindeki soğutmadan kullanılan drivera kadar fark ediyor. Polymath' Alıntı: bendede sapphire hd6850 var. hatta o/c yaptım ama ısınma problemı goremedım kardeş Genişletmek için tıkla ... örnek 1 bugun bir video izledim adam 7970le quad crossfire yapmış BF3 te 350-400fps alıyordu ısınma yok kartlar 50 derece üstelik referans soğutma