arkadaşlar çok acil lütfen ilgilenin ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erenozgur123

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok acil lütfen ilgilenin ?
Arkadaşlar yeni aldığım çin malı tabletimin dokunmatiğinde bazı sorunlar var
- Bazen dokunmatik algılamıyor ve 4 5 defa dokunmak zorunda kalıyorum
- birşey sürüklediğim zaman yarıda kopuyor
- mesela biryere dokunduğum zaman onun altındaki yeri algılıyor dokunduğum yeri algılamıyor
Bu sorunların çaresini bulabileceğimiz bi imkan varmı arkadaşlar ekran kalibrasyonu yeni yazılım falan nasıl halledicez bilen varsa lütfen yazsın çok teşekkürler

doruk944

doruk944

Üye
öncelikle tabletin modelini verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz

furkey

Üye
kapasitif ekranlarda kalibrasyon gerekmez. En azından ben gereken ekran daha görmedim.

Senin sorunun büyük ihtimalle dokunmatik panelinden kaynaklanıyordur. Çin malı tabletlerde olabilir böyle. Geçmiş olsun yapacak pek birşey yok...

erenozgur123

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle tabletin modelini verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz
tabletim çin malı volar tablet 9702w

- - - Eklendi - - -

kapasitif ekranlarda kalibrasyon gerekmez. En azından ben gereken ekran daha görmedim.

Senin sorunun büyük ihtimalle dokunmatik panelinden kaynaklanıyordur. Çin malı tabletlerde olabilir böyle. Geçmiş olsun yapacak pek birşey yok...
Yapma beee :(

Kerim.

Kerim.

Üye

Hayir gerekir

paganini58

paganini58

Üye
Resistif ekran ise parmağını daha kuvvetli bastırarak işlemlerini halledeceksin, eğerki kapasitif ekran ise hassas algılama yapar neden takılır işlemi keser, cihazın işlemci hızı ve ya ram değerleri iyi değildir sıkıntı yaşayabilirisin...

Evet şimdi baktım işlemci donanım yönünden kuvvetli bir cihaza benzemiyor. android genelde donanım ister sıkıntın muhtemelen elindeki cihazın donanımından kaynaklı...

erenozgur123

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim arkadaşlar

aleranol

aleranol

Üye
Tamam o zaman arkadaşa anlat nasıl yapılacağını ve konu çözümlensin :) Ben de yeni birşeyler öğrenmiş olurum ne güzel :)

Not1 de kalem kalibrasyonu ekranın kenarlarında kalemi gezdirerek yapılıyor:)

Kerim.

Kerim.

Üye
Tamam o zaman arkadaşa anlat nasıl yapılacağını ve konu çözümlensin :) Ben de yeni birşeyler öğrenmiş olurum ne güzel :)

Tabletin icinde ayri bir program olmasi lazim.benim tabletimde oyle.bir ara dokunmatigi calismiyordu fare takip ekrani kalibre ettim duzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt