ARkadaşlar C6-01 telefonum war sarjı cabuk bitiyo yapabilecek bişey warsa

[ENGİN]

Üye

soft format hafıza kartına dokunmaz ama tele format atarsan hafıza kartınada atman gerekır.bu durumda uygulamaların resim muzık vs silinir.bir gün deneme yap olmazsa format atarsın

---------- Eklendi @ 10:45:36 ---------- Yazıldı @ 10:44:26 ----------

ne düşünüyon beya!

asrabi

Üye

man20

Üye
tam olarak denemedim ama bi keresinde 3. gün şarja takmıştım. o sıralarda da oyun oynamamıştım. oynadıysamda en fazla yarım saat oynamışımdır. gerisi msj ve biraz müzik dinlemiştim. yani onlarıda yapmasam 4 gün giderdi.

atakan25

Üye
güç tasarrufa modunda 1-2 kısa konuşmalar telefonu kurcalamalardan sonra 5 gün gitti

illaki pınar sucuk şakası bi yana sölediğim gerçekti. ama bu dediğim hiç bişi yapmazsam olur o kadar süre dayanır batarya.

iyi diyorsun da hiç birşey yapılmayacaksa niçin kullanıyoruz ki! Hiç birşey yapılmayacaksa=N.3310

[ENGİN]

Üye
illaki pınar sucuk şakası bi yana sölediğim gerçekti. ama bu dediğim hiç bişi yapmazsam olur o kadar süre dayanır batarya.

gökçen'in de dedigi gibi kullanmadıktan sonra köşede 1 ay dayansa kime faydası olur

[ENGİN]

Üye
ben class10 hafıza kartını didik didik ettim burda bulamadım en sonunda hepsiburada.dan sipariş verdımkı gold batarya olmaz zaten internet haricinde.hangi teli düşünüyosun bakem!

Sağol engin burda çok pahalı o yüzden fransa dan alacağım inşallah.ayrıca daha iyisi senin olsun kardeşim.