aslında bi soru sormak istiyorum sana. sen nasıl şarj ediosun? telefon ''batarya zayıf'' dediği zaman mı şarja takıon yoksa şarj ortalarda veya az olduğunda mı? buda çok büyük bi etken şarj süresi için. doğru olanı ''batarya zayıf'' dediği zaman şarj etmektir ve bunu her seferinde böle yapmak gerekir. bide şarj dolduktan 1 dk sora şarjdan çıkarın telefonunuzu. yani akşam şarja takıp sabah çıkartmayın. bunu sakın unutmayın. ben öle yapıyorum şarjım 2-3 gün rahat gidio (oyun oynamadığım zaman geçerli bu). oyun oynarsam 6 saat dayanıo en azından battery monitor programı öle sölüo. zaten tahminen doğrudurda.
bütün herşey kullanıcıda bitiyor arkadaşlar hiç kullanmıyorum desenizde mutlaka bir menü yada msj gibi aç kapa oluyor sunu kapat kapat bunu kapat bende herşeyi kapattım tlf dokunmazsam 1,5 gün gidiyor batarya sıfır bu arada orjinal yeni aldım
bütün herşey kullanıcıda bitiyor arkadaşlar hiç kullanmıyorum desenizde mutlaka bir menü yada msj gibi aç kapa oluyor sunu kapat kapat bunu kapat bende herşeyi kapattım tlf dokunmazsam 1,5 gün gidiyor batarya sıfır bu arada orjinal yeni aldım
arkadaslar telefonu hackleyenler buna bende dahilim rompatcher dosyaları arka planda calısıyomu sürekli acaba bu hackleme işi şarja etki edermi benim tel de 1 gün dayanmıyor. Hergün şarja takmak zorunda kalıyorum üstelik batarya kalibrasyonu yaptığım halde
hard degıl soft format atabilırsın de açık uygulama olabilir bul widgetını tıklayıp ayarlarını kapali yap ve mağazada app stop diye bır uygulama var onu ındırıp açık programları gorebilirsın.sonra karar ver format atmaya bence
8-9 tane açık uygulama varmış gizli kapattım onları bakalım şarjda nasıl bir etki olacak ilgilendgin için teşekkür ederim kardeşim bu arada soft format atayımmı ?