Arkadaşlar biraz acil cevap verirsenin cep telefonu alcamda acill !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biraz acil cevap verirsenin cep telefonu alcamda acill !!!
arkadaşlar ben neo V alıcamda ama bundan önce samsung galaxy wonder kullanıyordum ve hiç memnun değildim oyunları sonuna kadar oynayamıyordum ve internetten film seyredemiyordum illaki bir sorun çıkıyordu ben size soruyorum ben oyun oynicamda oyun oynarken neo V de sorun yaşarmıyım nasıl ...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Neo v ile galaxy w tamamen aynı donanım olarak sadece tasarımları farklı.

Kerim.

Kerim.

Üye
Neo v oyun için daha iyi

enes-1907

enes-1907

Üye
Neo v ile galaxy w tamamen aynı donanım olarak sadece tasarımları farklı.
evet doğru ama neo v nin arayüzü donanımlı tam uyumlu olduğunda cuk die oturmuş performans yüzde 100 veriyo

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
Bana herkez galaxy wonderdan iyidir dediler bende alıcam oyun oynar müzik dinlerim he bide facedeyimdir sürekli bi sorun yaşamazsın diyorsanız alcam ...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bunlar için ortalama olarak yeterli. Ama mesela sırf oyun oynayacak olsan yetersiz derdim.

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
yani sırf oyun değilde nedim arada bir ama 1 saat oyun oynarım aralıksız yani telefon samsung gibi kapanmaz fazla ısınmaz dimi yada oyundan atmaz bide wifi çekim gücü nasıldır samsung galaxy wonder ın ki kötüydüde ...

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy W den sonra pek bir performans artışı hissetmezsin.daha üst modellere bak bundan sonra.S2 gibi.

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
ya şimdilik paramız buna yetiyo biliyon mu kardeş ancak bunu alabiliyorum yani artış olmasın yani önemli değil

PriZm

PriZm

Üye
o zaman Neo V seni idare eder ;)

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
bide android 4.01 e güncelliyince ne oluyo herkez güncelleme filan diyor ama

enes-1907

enes-1907

Üye
bide android 4.01 e güncelliyince ne oluyo herkez güncelleme filan diyor ama

4.01 değil şu an güncelleme son sürüm 4.04 ama önermem.. gerçi her telefonda farklılık gösteriyo çoğu neo vde sorun var nadirde olsa sorun yaşamayanlar var bi denersin eğer kasarsa memnun kalmazsan servise ver 2.3.4 geri çevirsinler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...