aldemirfatih
Üye
-
Konu Sahibi
-
denemiştim ama yavaş yapmıi olabilirim tekrar deneyim bi..usbyı telden çıkarıyosun sonra bataryayı cıkarıyosun.tele bataryayı takmadan usbyı tele baglıyosun ardından bataryayı takıyosun usb baglı ıken flash ekranındakı tamam a tıkladıgın anda telefonun power tuşuna 4 5 sanıye basılı tut sonra bırak çubugun ilerledıgını göreceksın telın kapagını kapatmayla zaman harcama
teşekkür ederim baktım ama şu an başka bilgisayara ulaşma imkanım yok..bi-iki gün gidemem..BU KONUya bak ben açmıştım hata eğer bunla aynıysa internet cafede at çözülür...
yok usta yok yapamadımpower tuşuna geç basarsan flash başlamaz hızlı yapman gerekır
the flashing failed.do you want to retry the flashing?
---------- Eklendi @ 21:20:04 ---------- Yazıldı @ 21:19:45 ----------
bu hata nedir ki..
bakiim hemen usta..değil se yüklerimKardeşim sana yardımcı olayım teamwiver7 yüklü mü? Beraber bakalım istersen..
bakiim hemen usta..değil se yüklerimKardeşim sana yardımcı olayım teamwiver7 yüklü mü? Beraber bakalım istersen..
Bir önceki mesajımı oku ve öyle dene olmaz ise şu konunun http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html dead flash bölümü olduğu gibi uygula mobilim bu kadar yardımcı oluyorum, eğer yapamaz isen aşkam pc ye geçince teamviewer ile yaparız birlikte inşallah.olmuyor olmuyor olmuyor
denedim üstadBir önceki mesajımı oku ve öyle dene olmaz ise şu konunun http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html dead flash bölümü olduğu gibi uygula mobilim bu kadar yardımcı oluyorum, eğer yapamaz isen aşkam pc ye geçince teamviewer ile yaparız birlikte inşallah.
denedim üstadwaiting for usb device yazıyo sanra cort
iki gün önce telefonum sapıttı..bizim çocuk çok karıştırdı galiba..anlamadım ne olduğunu..çok çok ağırlaştı..ben de suiteden yeniden yükleme yapmaya çalıştım ama olmadı..hep bağlantı kesildi,usb çıkar tak vs yazdı...foruma baktım tüm denilenleri yapmama rağmen suiteden yeniden yüklemem yapamadım..ve tüm cesaretimi toplayarak bu flash mı ne onu yapmaya karar verdim..ama hangi programlar lazım nerden ne indireceğim hakkında falan neredeyse hiç bi fikrim yok ..bu işi bilen arkadaşlar bana konu linklerini falan atarak bi yardımcı olabilirler mi ..
telefonum: c6-01 belle...sürüm:111.030.0609 ürün kodu:059c383...şimdiden çok teşekkür ediyorum...
şu flash işini bi öğretirseniz bana çok memnun olacağım vallahi..saygılar..
tahminimce usb bağlantısıyla alakalı ama cumadan sonra hizan beyle bi bakalım inşallah sonuç ne olacak..dağılın üstad geldi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?