Arkadaşlar bi bakar mısınız????????????????????????????????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bi bakar mısınız????????????????????????????????
arkadaşlar hani şu tuşlu telefonlarda özellikle nokıa dakilerde hani kimse telefona açıkken giremesin diye konulan kilit kodu vardı ya onu n8 de nasıl yapıyoruz veya dokunmatik telefonlarda böyle bişey oluyor mu?

2.sorum da bu anna nerde kaldı yaw bir de ben bu güncellemeyi direk telefonun *#0000# bölümünden girip oradaki güncelleme yerinden yapabilir miyim yapsam da bilgisayardan yapmış gibi olur mu konu güncel tutulsun ki herkese yardımcı olaalım tşkrlr.........

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
anna güncellemesi henüz gelmedi ve pc aracılığı ile yapmanız tavsiye edilir.

ilk sorununda cevanı kilit kodu var telefonlarda.güvenlik kodu olarak koyup ayarlayabilirsiniz. ayarlardan girip yapabilirsiniz.

saygılar

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
anna güncellemesi henüz gelmedi ve pc aracılığı ile yapmanız tavsiye edilir.

ilk sorununda cevanı kilit kodu var telefonlarda.güvenlik kodu olarak koyup ayarlayabilirsiniz. ayarlardan girip yapabilirsiniz.

saygılar

neden pc ile saqlıklı olur telefondan yapsak ne gibi sıkıntı çıkarır

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
nokianin intetnet sitesinde gorunuyo muhtemelen yarin cikar

by_oguz

by_oguz

Üye
pc ile yaparsak telefonun yazılımı yeniden yüklüyor yani flash atmıs oluyorsun pc suite ile. telefondan yaparsan yama yapmış gibi oluyorsun. aslında bir farkı yok, ben güncellemeleri (n8 den önce 5800 kullanırken) hep telefondan yapıyorum sorun yada bir eksiklik olmadı bu zamana kadar.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde 5800 da ole yapıyodumda ondan sordum acaba s^3 lerden sorunmu yaratıyo die duşundum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt