Arkadaşlar Benim Laptop GTA 4 ü açarmı??

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Benim Laptop GTA 4 ü açarmı??
İşte Sistem Özellikleri

İntel Core 2.10 Ghz Çift Çekirdek
4 GB Ram
NVİDİA GeForce 105M 512 MB TurboCache ile 765 MB
Windows Vista Bussiness SP 1
gta 4 ü indirdim ama kurmaya cesaret edemedim :D
Lütfen Yarım edin Bu laptop hangi ayarda oynatır high medium low gibi
şimdiden tşkler

Perfect!

Üye
4gb ram 512 vram le çalışır. Hemde high da bile olur. 2gb ram le bile çalışıyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
rahatlıkla oynabilirsin..

oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için çok teşekkür ederim saolun arkadaşlar :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Eklerini tam yükle ama :)
Xp de vista dan daha iyi çalışıyor nedense :)
Ben ekleri yarım yükledim saçma oldu oyun :D

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
xp de çok rahat oynarsın... ;)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bence laptop'ına yazık edersin...Sistem gereksinimi fazla olan bu tür oyunlar hem PC'yi yavaşlatır , hem de çabuk eskitir...Masaüstü olsa sorun olmaz ama laptoplar böyle...Yine de karar senindir...

Revengeful

Emekli Yönetici
kasar

oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
    Konu Sahibi
ben bizim arkadaşın laptopunda oynadım bu oyunu onun 2 gb ram i vardı hemde 9200 m gs 256 mblik ekran kartı idi onda rahat oynanan bu oyun benim pcyi bence ne eskitir nede kastır.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Nedved arkadaşımız kasma anlamında demiyor..laptopun klavyesini ve ömrünü daha çabuk bitirirsin diyor..bencede haklı..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Masaüstü minimum sistem gereksinimi olan yazılımı laptop a kurmuşsunuz güle güle oynayın...Dikkat ederseniz ben PC'yi kasar demedim eskitir dedim , yani yıpratma manasında ömrünü azaltır...Unutmaki bir PC'de nekadar çok alan kısıtlama (depolama) olursa , çalışma hızı okadar ağır olur...Dediğim gibi karar senindir...

oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım yorumun için saol laptopumda cok sey yuklu degil 140 gb hardiski var bir gta 4 yüklü sadece bide vista yani laptobumu bozarmı bu oyun burada havalar soğuk zaten gta 4ü oynasam bile ısınmıyor laptobuma birsey olurmu.bu arada rahatlikla oynaya biliyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
vista laptobu bozmaz alakası yok ama o tür klavyeli oyunlar laptobun klavye ve diğer parçalarını çabuk eskitir..

oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
    Konu Sahibi
bende bluetooth klavye kullanırım :D :D :D ama anakartı işlemciye ram e ve ekran kartına birşey edemem zaten onlar pc çalıştığındada kullanılıyor...

cosmo61

cosmo61

Üye
çok rahat oynarsın altına soğutmalı stant al kasma hiç yaşamazsın bide istersen usb klavye al tak klabye ile kullan sana kalmıs bişe ama xp'ye kurdum servis pack 3 istedi onuda yaptım olmadı vistada süper derecede oynarsın ama windows 7'de biraz zor olur direk kafadan işletim sistemi 32 bit ise 750 ram gitti 3.25 gördü işletim şistemide 1 gb yiyor gerisi sana kalıo ama onda yeter gibi windows 7 ultimate:D

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Acar Kardeşim Acar.

yagizbogac

yagizbogac

Üye
niye hava atıyorsun ki açar tabi baksana benimki açar mı :D
1 gb ram
intel 64 mb paylaşımlı ekran kartı (paylaşım ile 256 oluyo :D:D:D )
vista home premium
hehehehe :D:D:D:D

dreamtr41

Üye
s.a Beyler Yardımınıza İhtiyacım Varv Benim Özellikler Laptop--- Üretici:Hewlett-Packard Model:HP Pavilion dv6 NotebookPc Derecelendirme:4,7 İşlemci: İntel(R) Core(TM)2 Duo Cpu T6600 @2.20GHZ 2.20 GHz Ram:4Gb Sistem Türü 64 Bit İşletim Sistemi Windows Sürümü :Windows 7 Home Premium Toplam Kullanıla Bilir Grafik Belleği:2287MB Ayrılmış Video Belleği:512MB SİSTEM VİDEO BELLEĞİ:0 MB PAYLAŞILAN SİSTEM BELLEĞİ:1775

Adilx05

Adilx05

Üye
Bunda Çalışmayacakta neyde çalışacak???:aha:

dreamtr41

Üye
Ama Laptop Kesin Rahat Açarmı Cevap Verirsen Mutlu Olurum 250 gb de boş yer var

--------------- Ekleme ---------------

s.a Beyler Yardımınıza İhtiyacım Varv Benim Özellikler Laptop--- Üretici:Hewlett-Packard Model:HP Pavilion dv6 NotebookPc Derecelendirme:4,7 İşlemci: İntel(R) Core(TM)2 Duo Cpu T6600 @2.20GHZ 2.20 GHz Ram:4Gb Sistem Türü 64 Bit İşletim Sistemi Windows Sürümü :Windows 7 Home Premium Toplam Kullanıla Bilir Grafik Belleği:2287MB Ayrılmış Video Belleği:512MB SİSTEM VİDEO BELLEĞİ:0 MB PAYLAŞILAN SİSTEM BELLEĞİ:1775 Bu Kaldırırmı Sizce Laptop Windows 7 5 TANE ONLİNE OYUN AÇIYORUM YİNE RELAX KASMIYO NORMAL OYNUORM