arkadaşlar bende n73 var üst hoparlörü hırıltılı olarak ses çıkarıyor normalde öylemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şarbon

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende n73 var üst hoparlörü hırıltılı olarak ses çıkarıyor normalde öylemi
arkadaşlar bende n73 var üst hoparlörü hırıltılı olarak ses çıkarıyor normalde öylemi yoksa bir sorun mu var lütfen cevaplayın
Kod:
konua moderatör cevabı: aslında pek normal değil 
fakat çaldığınız müzikten olabilir bunun için telefonun orjinal müziklerinden birini aynı ses seviyesinde
dinleyin ses hala bozuksa önce format atmayı deneyin ses yine düzelmezse servise götürün Exalans

Exalans

Exalans

Üye
cevap işinize yaradımı?

POWER

POWER

Üye
Dostum normal değil tabiki...Exalansın dediği gibi normal bi müzik dinle olmazsa at bi format o da olmazsa go to garanti...

mehmet7412

mehmet7412

Üye
bnde N73 kulanıcısıyım üst haporler stereo haporleridir ekolayzer ayarını bozmadıkca cızırtı gelmez ama ekolayzer ayarını fazla yükseltince cok az bi cızırtı gelir ama ekolayzer ayarı oynanmadıkca bir sorun yoq

_kill_

_kill_

Üye
bende n73 kullanıyorum ekolayzırda ensonda ama hiç dızırtı olmuyo

alipekuz

Üye
bende de n73 var. kendi müziklerini açınca cızırtı yapmıyor ama yüklediğim şarkılarda cızırtı yapıyor. birde orjinal müziklerini müzik sesi aptım birisi arayınca o ses de cızırtılı çalıyor orjinal müziği.

BRK DDN

Üye
HOPARLÖRÜN PATLAMIŞ OLABİLİR HOPARLÖRLER PATLADIĞINDA DA HIRILTILI SES GELİR:ok2::ok2::ok2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt