Arkadaşlar ben " Samsung i8150 Galaxy W "almayı düşünüyorum,bana yardımcı olurmusuz,telefon hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skaratas34

skaratas34

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben " Samsung i8150 Galaxy W "almayı düşünüyorum,bana yardımcı olurmusuz,telefon hakkında
Arkadaşlar ben uzun zamandır " Samsung i8150 Galaxy W " almayı düşünüyorum ama forum sitelerinden telefon hakkında duydugum ve okuduklarım kafamı karıştırdı..Bu telefonu %80'i olumlu ve tavsiye ediyor,ama %20'si ise kötülüyor tavsiye etmiyor..:( Biz türklerde koskoca olumlu şeyler varken yinede aklımız hep küçüçük olumsuz sözlerde ve durumlarda kalıyor..MaxiCep'e uzun zamandır üyeyim ve çok da begeniyorum ve güveniyorum..:) Tabi birde ben bu telefonu internet üzerinden " HepsiBurada.com " dan alıcam..Çok güzel ve güvenilir bir site olmasına ragmen ben güvenemiyorum..:( Bu konularım hakkında bana yardımcı olacak arkadaşların şimdiden ellerine ayaklarına agızlarına saglık diliyorum şimdiden :tşk:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
bende var kardeşim oyundan çıktığında (oyun kaliteliyse) 5 saniyelik bir yavaşlama oluyor onun dışında çok hızlı kamerası güzel şarjı 1.5 gün gidiyor shift delete adlı sitenin türkçe tanıtım videosu var onuda izleyip öyle karar ver

servet001

Üye
dostum ben kullanıyorum.ufak tefek donmalar dısında memnunum. Tavsiye ederim. Arastir kendi capindaki tel kıyasla ... Basarili bulacaksın bu tel. Selamlar

reaurora

reaurora

Üye
imkanın varsa galaxy s3 al derim.

Rammstein

Rammstein

Üye
ben evi o dediğin siteden düzdüm :) yanlış adres falan vermezsen kargon 3 iş günü içinde elinde olur. kaygılanmana gerek yok site sağlam.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
İmkanın olsa bile galaxy SIII alma özellikler kandırıyor insanı sen o kadar ince birşeyin ghz düşük olmasına rağman 1 gb ram olsada çalıştırabileceğinmi sanıyorsun? Çok kasılma yapar ayrıca Apple Samsung galaxy SIII e dava açtı.. Bitene kadar Iphone 5 çıkav

skaratas34

skaratas34

Üye
    Konu Sahibi
hımm,,zaten benim oyunla pek işim olmuyor ya..benim için interneti,müzik dinlemesi,menüler arasındaki hızı ve saglamlıgı..ama yinede vermiş oldugun bilgi için teşekkür ederim,söyledigin siteden de araştırcam sagol..

- - - Eklendi - - -

bende var kardeşim oyundan çıktığında (oyun kaliteliyse) 5 saniyelik bir yavaşlama oluyor onun dışında çok hızlı kamerası güzel şarjı 1.5 gün gidiyor shift delete adlı sitenin türkçe tanıtım videosu var onuda izleyip öyle karar ver

hımm,,zaten benim oyunla pek işim olmuyor ya..benim için interneti,müzik dinlemesi,menüler arasındaki hızı ve saglamlıgı..ama yinede vermiş oldugun bilgi için teşekkür ederim,söyledigin siteden de araştırcam sagol..

- - - Eklendi - - -

dostum ben kullanıyorum.ufak tefek donmalar dısında memnunum. Tavsiye ederim. Arastir kendi capindaki tel kıyasla ... Basarili bulacaksın bu tel. Selamlar

verdigin bilgi için teşekkür ederim,bu telefonun özelliklerine bakınca bunda karar kılıyorum aslında,hoş bir görüntüsüde var...

- - - Eklendi - - -

imkanım yok ama bana yol gösterdigin için teşekkür ederim,arkadaşıma geldi s3 güzel telefon ama çok karışık bi bilgisayardan fazlası var onda...

- - - Eklendi - - -

ben evi o dediğin siteden düzdüm :) yanlış adres falan vermezsen kargon 3 iş günü içinde elinde olur. kaygılanmana gerek yok site sağlam.

adres kısmından bir sıkıntı çıkmaz aslında ama hani o siteyide araştırdım iyi de diyen de oldu kötü diyende son carem bu site oldu,bu sitenin üyelerine ve siteye güveniyorum.... :)

- - - Eklendi - - -

İmkanın olsa bile galaxy SIII alma özellikler kandırıyor insanı sen o kadar ince birşeyin ghz düşük olmasına rağman 1 gb ram olsada çalıştırabileceğinmi sanıyorsun? Çok kasılma yapar ayrıca Apple Samsung galaxy SIII e dava açtı.. Bitene kadar Iphone 5 çıkav

aslında ıphone 5 çıktı :) gecen haberleri izlerken polislerin bi depoda baskınında 350 bin küsür kaçak telefona el koymuşlar arasında ıphone 5s bile çıkınca polisler bile şaşırmış :) galaxy s3 almam alamam,hem maddiyat hem çok karışık bi telefon....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt