arkadaşlar bellede olmasını önerdiğiniz uygulama,oyun v.b şeyleri bu başlık altında açıklayarak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bellede olmasını önerdiğiniz uygulama,oyun v.b şeyleri bu başlık altında açıklayarak
arkadaşlar bellede olmasını önerdiğiniz uygulama,oyun v.b şeyleri bu başlık altında açıklayarak paylaşalım.mesela ben başlıyım ramblow pro.bu uygulama arka planda açık kalmış ram ve daha fazla şarj tüketen uygulamaları kapatıyor.batery info buda şarjı yuzde ve amper olarak gösteriyor iyi bir program sıra sizlerde :)

• Beğen
Tepkiler: burrakberrkay

V/RS

V/RS

Üye
dediğin program belle için zaten var

MücahitTokgöz

modern combat hd olsa yeterdi valla :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Nova 2

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hareketli hd duvar kagıdı

MücahitTokgöz

böyle yazıyoruz ama yazsak bile ne işe yarıyacakki sacdce yazmakla yetiniriz :/

hakan_710

hakan_710

Üye
hareketli hd duvar kagıdı
hareketli duvar kağıdı değil ama hareketli açılış kapanış resmi ve farklı açılış kapanış müzikleri istiyosanız yardımcı olabilirim.

mesela ben kapanış resmi olarak bunu kullanıyorum.
açılış animasyonu ise;

tüm düzenlemeleri sadece kendi çabalarım ile yaptım kesinlikle alıntı değildir.
eğer farklı isteklere sahip arkadaşlar varsa açılış kapanış için istedikleri resimleri ve müzikleri göndersinler sis halinde yapıp göndereyim, onlara sadece kurmak kalsın. :)

----------Eklendi @ 19:49:57 ---------- Yazıldı @ 19:49:25 ----------

böyle yazıyoruz ama yazsak bile ne işe yarıyacakki sacdce yazmakla yetiniriz :/
umutsuz olma belki birileri yardımcı olur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hakan kapanış resmi güzelmiş sis mi o

hakan_710

hakan_710

Üye
hakan kapanış resmi güzelmiş sis mi o
yıllar önce n73 te kullandığım resmi düzenleyip ayarladım ve sis halinde. aslında açılış ve kapanışı birlikte paketledim ama istiyosan senin için sadece kapanış resmini yapar özelden atarım internette hiçbiryerde mevcut değil tekrar belirteyim..

Artles

Artles

Üye
bu ramblow pro nerden buldun acaba ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
forumda var

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yıllar önce n73 te kullandığım resmi düzenleyip ayarladım ve sis halinde. aslında açılış ve kapanışı birlikte paketledim ama istiyosan senin için sadece kapanış resmini yapar özelden atarım internette hiçbiryerde mevcut değil tekrar belirteyim..

iyi olur dostum şimdiden tesekkür ederim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
en kısa zamanda düzenleyip ulaşırım sana bikaç saat içinde hallederim şuan biraz işim var kusura bakma

ne kusuru kardeşim benim zahmet verdim sanada şimdi sen kusura bakma beklerim ben

ANIL

ANIL

Admin
dead flashla belle yükledim sonra hard format attım üstüne hiç program kurmadım. ben gerek görmüyorum başka programlara. fruit ninja kurulu o kadar.

jakobs21

Üye
kim milyoner olmak ister oyunu

Violonist

Üye
arkadaşlar el yazısı yazarak mesaj yazma programı var mi? Varsa nasıl bulabilirim yoksa olsa fena olmaz mi? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt