Tavsiye Arkadaşlar Aliexpress sitesinden Ericsson T28 Telefon aldım İMEİ Sorun olur mu

Sponsorlu Bağlantılar

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefon sahip oldugu akıl almaz ölçüdeki parayla ne yapacaklarını bilemeyen insanların alacağı cep telefonu, burdan bakıldıgında nokia bir telefondan hicbir farkı yok :) mantık ötesi

nazmican6180

Üye
Kardes gelirse bnde sipariş edecem

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Ayy ne guzelmis o telefon :)) ona benzer antenli telefon satan olursa 20 tl ye alabilirim ogrenci olduguum icin money sikintisi var

erko merko

erko merko

Üye
Bu telefon sahip oldugu akıl almaz ölçüdeki parayla ne yapacaklarını bilemeyen insanların alacağı cep telefonu, burdan bakıldıgında nokia bir telefondan hicbir farkı yok :) mantık ötesi
telefon ulaştımı elinize ?

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Uff be telefon 40 dolar getirmesi 36 dolar :stres:

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Kargoyu China Post Registered Air Mail olarak seçersen hiç bir ekstra ücret ödemeden ürün eline ulaşır ama biraz geç geliyor 35-40 gün. PTT kargo belirttiğin adrese getiriyor. Yok ben 3-5 gün içinde elimde olsun istiyorum diyorsan EMS kargoyu seçip ve 150 dolar ödedikten sonra gelir
telefon ulaştımı elinize ?
Satıcının belirttiği süre dahilinde elime ulaşmadı. Satıcı ekstra süre ekledi 30 gün kadar 50 günü aşkın süredir bekliyorum :) ama onun dışında 3 ürün istemiştim Cüzdan, Bomber hat ve saat gibi hepsi geldi 20-25 gün içinde.

Üst Alt