arkadaşlar acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

turka_10

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar acil yardım
arkadaşlar acil yardım Türkcell hat takılı telefonu sıfırladık yedekleme yapmadan şimdi numaram silindi ve hat sabah hat aveaya geçicek nasıl numaraları kurtarıcaz yardım lütfen

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Sim kart hafızasında değilse kurtarılamaz.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
nomalde skydireve adresi girdiysen ve ayarları kurcalamıdıysan otomotik rehberi ahtarılıyor pc den girip bakamı tavsiye ederim eğer böyle bir hesap eklemediysen çözüm yok

turka_10

Üye
    Konu Sahibi
sagolun... arkadaş teli kurarken mail adresi tanıtmadığı için o benden de teknoloji düşmanı olduğundan hiçbirşey yapamdık numaralar gitti yani ilginiz için teşekkürler

Hagios

Hagios

Üye
Keşke bir mail adresi tanıtsaydınız.Yani mail adresi tanıtmanın hiç bir zararı yok telefona.Teknoloji düşmanlığı sayılmaz bu.Rehberin, mail adresinde bulunan kişilerle karışmasını sorun ediyorsan, bununla ilgili filtreleme seçeneği var.En kötü ihtimal sıfırdan bir mail adresi tanıtabilirsin.Tabi bundan sonra.

• Beğen
Tepkiler: turka_10

turka_10

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş teli aldığında kendi kafasına göre açıp kullanmış gmail adresini de kabul etmeyince atla diyerek kullanmış teli ve teli sıfırlayınca gitti giden eyvallah bilgiler için arkadaşlar

alical33

alical33

Üye
Eski sim kart duruyorsa sorun olmaz o simi takın rehberde ayarlardan sim kişilerini içe aktar deyin

turka_10

Üye
    Konu Sahibi
Eski sim kart duruyorsa sorun olmaz o simi takın rehberde ayarlardan sim kişilerini içe aktar deyin
sim kart duruyor ama rehbere girince sim kişilerini içeri aktar kısmı işlev gormuyo sönük duruyo

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sim kart duruyor ama rehbere girince sim kişilerini içeri aktar kısmı işlev gormuyo sönük duruyo
bunu yazınca aklıma ilk gelen şey şu oldu deneme şansın vardır büyük ihtimal dene derim bak şimdi senin sim kartını başka bir telefona tak ve sim rehberini kontrol et bir tane yeni kayıt yap bırak onu daha sorna farklı sim kartı senin tele tak sim rehberini olan bir kart onun sim kartını görmeyi dene eğer o görürse sen kendi sim kartını takıp tekrar görmeyi denersen belki düzelebilir bu biraz karışık oldu ama ancak böyle anlatılır pc de çok oturdugum için böyle sorunlar yaşıyorum hafıza kartları usb biler falan aynı mantık hepsi dene bence

turka_10

Üye
    Konu Sahibi
bunu yazınca aklıma ilk gelen şey şu oldu deneme şansın vardır büyük ihtimal dene derim bak şimdi senin sim kartını başka bir telefona tak ve sim rehberini kontrol et bir tane yeni kayıt yap bırak onu daha sorna farklı sim kartı senin tele tak sim rehberini olan bir kart onun sim kartını görmeyi dene eğer o görürse sen kendi sim kartını takıp tekrar görmeyi denersen belki düzelebilir bu biraz karışık oldu ama ancak böyle anlatılır pc de çok oturdugum için böyle sorunlar yaşıyorum hafıza kartları usb biler falan aynı mantık hepsi dene bence
evet senin dediğini yaptık simi Nokia e5 e taktık zarzor gördü benim hattuda arkadasın 920 ye takınca benim hatta kişileri içeri aktar çıktı sonra onun kını denedik malesef olmadı e5tede okumadı onun kini muhtemelen numaralr gitti zaten sonradan turkcelle görüşüp netten onların hizmeti varmış numaralrı bulduk şimdi tek tek giriyyo arkadaş :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
evet senin dediğini yaptık simi Nokia e5 e taktık zarzor gördü benim hattuda arkadasın 920 ye takınca benim hatta kişileri içeri aktar çıktı sonra onun kını denedik malesef olmadı e5tede okumadı onun kini muhtemelen numaralr gitti zaten sonradan turkcelle görüşüp netten onların hizmeti varmış numaralrı bulduk şimdi tek tek giriyyo arkadaş :)
nomalde turcelde depo alanı veriyor sana onun programı var onu indiriyorsun oraya resim rehber gibi beliirli bir kota veriyor ücretsi daha sonra simi degiştir başka tele tak numaralar kaybılmuyor güzel bir şey aslında yapmak lazım

Üst Alt