Arkadaşlar Acil Yardım ! Takas sonucu alacağım telefonlar arasında karar veremiyorum . N8 mi HTC mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arşimet28

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Acil Yardım ! Takas sonucu alacağım telefonlar arasında karar veremiyorum . N8 mi HTC mi
Arkadaşlar Acil Yardım ! Takas sonucu alacağım telefonlar arasında karar veremiyorum . Nokia N8 telefon var ama sim kart arızalıymış, tamir olurmu sizce. Diğer telefon ise HTC Touch HD temiz çiziksiz garantili telefon. Hangisi daha iyidir önerilieri bekliyorum.

Symbianize

Symbianize

Üye
Sim arizaliysa o telefonu napicaksinki

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Arızalı telefonu alma boşver tamiri felan :ok2:

andezitt

andezitt

Üye
bi telefon bi kere arıza yaptımı devamı gelir diye düşünmekteyim. sağlamı varken napıcaksın arızalı telefonu sağlamını al kafan rahat olsun bence :d:

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead

Arşimet28

Üye
    Konu Sahibi
Arızalı telefonu alma boşver tamiri felan :ok2:
doğru donanımsal arıza çıkarsa bayağı uğraştırır gibi geliyor banada. Şeytan işte bu işte dürtünce :D

- - - Eklendi - - -

bi telefon bi kere arıza yaptımı devamı gelir diye düşünmekteyim. sağlamı varken napıcaksın arızalı telefonu sağlamını al kafan rahat olsun bence :d:
Sizin düşünceleriniz iyi geldi bana arkadaşlar akşamdan beri kafamı kurcalıyordu bu konu alsam acaba ne olur diye şimdi temiz cihaz alma konusuna yöneldim .Sağolun :D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
doğru donanımsal arıza çıkarsa bayağı uğraştırır gibi geliyor banada. Şeytan işte bu işte dürtünce :D

- - - Eklendi - - -

Sizin düşünceleriniz iyi geldi bana arkadaşlar akşamdan beri kafamı kurcalıyordu bu konu alsam acaba ne olur diye şimdi temiz cihaz alma konusuna yöneldim .Sağolun :D
Önemli değil de sanırım Touch da yani bildiğim kadarıyla 280 küsür ram var :D Adreno 130 var :D Başka bir şey de alabilirsin seçenek yok mu :bilmm

andezitt

andezitt

Üye

- - - Eklendi - - -

ö.değil temizi varken arızalıyı boşver. bunlardan başka secenek varsa onlarıda değerlendir bence yok mu başka secenek acaba? :D

Arşimet28

Üye
    Konu Sahibi
Başka seçenek şu anlık yok. Attığım mesajlardan cevap gelmedi. Ama HTC Touch HD de yaklaşık N8 gibi bir telefon. Benim merak ettiğim N8 de grafik belleği varmış HTC HD de de varmı. 300-400 tl arası ikinci el akıllı telefon önerisi olan varmı.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Başka seçenek şu anlık yok. Attığım mesajlardan cevap gelmedi. Ama HTC Touch HD de yaklaşık N8 gibi bir telefon. Benim merak ettiğim N8 de grafik belleği varmış HTC HD de de varmı. 300-400 tl arası ikinci el akıllı telefon önerisi olan varmı.
Touch sorunlu bir telefon kardeşim :) Alan genelde değişir.N8 daha iyi ona göre.Grafik belleği dedik Gpu ise üstte yazdım Adreno 130 gpu var ama bu da çok kötü bir gpu :D Wave 2 veya 3 daha iyi bence Android diye Touch almak mantıksız geliyor hele ki 280 küsür Ram var..Symbian olsa neyse kullanırda Android rami sömürür zaten..multitasking dediğimiz olayı bu Touch da gerçekleştiremezsin :D

Arşimet28

Üye
    Konu Sahibi

Touch sorunlu bir telefon kardeşim :) Alan genelde değişir.N8 daha iyi ona göre.Grafik belleği dedik Gpu ise üstte yazdım Adreno 130 gpu var ama bu da çok kötü bir gpu :D Wave 2 veya 3 daha iyi bence Android diye Touch almak mantıksız geliyor hele ki 280 küsür Ram var..Symbian olsa neyse kullanırda Android rami sömürür zaten..multitasking dediğimiz olayı bu Touch da gerçekleştiremezsin :D
tamam ben Adreno 130 u atlamışım. HTC den de vazgeçtim şuan :D Konuyu açmasaydım bayağı pişman olacakmışım. teşekkürler.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
tamam ben Adreno 130 u atlamışım. HTC den de vazgeçtim şuan :D Konuyu açmasaydım bayağı pişman olacakmışım. teşekkürler.
Aynen öyle HTC deme bu model kötü üst modelleri çok iyi HTC nin.. :ok2: Başka telefonlara yönelmeni tavsiye ederim..603-Neo V-701-Wonder gibi telefonlar çok çok daha iyidir..Ayrıca Touch da Flash Player demiyorum Flash Lite bile yok bunu da ekliyim :ok2:

• Beğen
Tepkiler: Arşimet28

Arşimet28

Üye
    Konu Sahibi

Aynen öyle HTC deme bu model kötü üst modelleri çok iyi HTC nin.. :ok2: Başka telefonlara yönelmeni tavsiye ederim..603-Neo V-701-Wonder gibi telefonlar çok çok daha iyidir..Ayrıca Touch da Flash Player demiyorum Flash Lite bile yok bunu da ekliyim :ok2:
Değerli yorumların için:tşk: Nokia 603-701 gibi telefonlara yönelmekteyim şuan:hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Değerli yorumların için:tşk: Nokia 603-701 gibi telefonlara yönelmekteyim şuan:hmmm
Rica ederim.Dediğim gibi Symbian istersen 603-701 uygundur fakat Android istiyorsan Neo V veya Wonder dan aşağısını almamalısın. :ok2: İyi Forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Arşimet28

Arşimet28

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar peki nokia 603 gibi telefonları tüplü tvye bağlamak mümkün mü?

FastBreaker

FastBreaker

Üye
bence n8 o telefondan daha iyi,n8in garantisi varsa yollarsın tamir ederler

Arşimet28

Üye
    Konu Sahibi
garantisi varmış. ama kullanıcı hatası demesinler sonra

FastBreaker

FastBreaker

Üye
belli olmaz adama söyle adam yollasın o zaman :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt