arkadaşlar acil yardım n8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bentekim42

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar acil yardım n8
telefon kilitlendi arkadaşlar ana ekrana donmuyor ekranda kilitliyken yanan kilit işareti duruyor ve hiç bir tuş açlışmıyor kapama tuşuna basılı tutarak teli kapattım bir kaç defa açtım ama aynı ekranda kaldı degişmiyor ne oldu bu telefona daha bir haftalık telefon nasıl kurtulacagın bu durumdan acil cevar arkadaşlar

cabal21

cabal21

Üye
yüklediğin bir yazılım kilitlemiş olabilir. eğer hafıza kartına yüklediysen hafıza kartını çıkartıp açmayı dene. hiç bir şekilde menüye giremiyorsan hard format atman gerekebilir.

bentekim42

Üye
    Konu Sahibi
telefonu açtıgım an kilitli ekran tekrar karşıma geliyor enson 3 extra touch ve lock diye birşey yukledim ve ondan sonra oldu zaten hafıza kartında degil ama telefon kilitliyken nasıl format atıcam yardımcı olabilirmisin

bentekim42

Üye
    Konu Sahibi
hard formatı attım biraz uğraştırdı ama becerdim ovi map yok ama yukledigim butun programlar duruyor hala nasıl iş bu anlamadım

cabal21

cabal21

Üye
hard formatta mass memory ve hafıza kartı silinmiyor sadece telefon hafızasını siliyor. tavsiyem yıgın bellege de kendiniz format atın dosya yöneticisinden. ovi store varsa gersi sorun değil.

melgklay

melgklay

Üye
iyi en azındantelefonu kurtarmışsın.. sanırım lock programı kilitlemiştir.. bazı programlar bazı diğer programlar yüzünden bu hatayı yapıyor dikkat etmek lazım.. geçmiş olsun

bentekim42

Üye
    Konu Sahibi
ovi storede yok gitti yani yeni yazılım atınca veya eski yazılımı tekrar yukleyince ovi store geri gelirmi acaba

--------------- Ekleme ---------------

birde arkadaşlar yukledigim bu uygulamaları nasıl tekrar silebilirim

cabal21

cabal21

Üye
ovi store gittiyse flash atman telefona. destek bölümünde anlatımı var.

melgklay

melgklay

Üye
sileceğin uygulamaya gel menüden, seçenekler düzenle de, sileceğin uygulamanın üzerine basılı tut sil yazısı çıkar bas sil..

bentekim42

Üye
    Konu Sahibi
cok teşekkur ederim kardeşim, bu flash işini inceledim sanırıım yapacagım

bentekim42

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefon forumda anlatıldıgı şekilde flash attım herşey yolunda sorun yok butun dosyalar geri geldi. şimdide ovi de guncellemeleri tekrardan yapıyorum sorun yok mesaj yazan arkadaşlara teşekkur ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt