kemsaf Üye Her telefon isiniyor ama bir sorunda olabilir cok bilgim yok lumia lar ile ilgili sen bilgili birisinden bilgi al
Her telefon isiniyor ama bir sorunda olabilir cok bilgim yok lumia lar ile ilgili sen bilgili birisinden bilgi al
avast Üye trecool' Alıntı: Sağolun arkadaşlar lm 525 aldım şu anda ondan yazıyorum şu anda tek sorun kamera tuşu sanki içeriye gömüldü bir de sağ üst köşe çok ısınıyor Genişletmek için tıkla ... Kullanip yorumlarini +lari- lerivbana soylermisin bende almayi dusundum bi ara
trecool' Alıntı: Sağolun arkadaşlar lm 525 aldım şu anda ondan yazıyorum şu anda tek sorun kamera tuşu sanki içeriye gömüldü bir de sağ üst köşe çok ısınıyor Genişletmek için tıkla ... Kullanip yorumlarini +lari- lerivbana soylermisin bende almayi dusundum bi ara
kemsaf Üye avast' Alıntı: Kullanip yorumlarini +lari- lerivbana soylermisin bende almayi dusundum bi ara Genişletmek için tıkla ... Avast on kamera lazim ise trend plus al bence sana yeterli gelecektir
avast' Alıntı: Kullanip yorumlarini +lari- lerivbana soylermisin bende almayi dusundum bi ara Genişletmek için tıkla ... Avast on kamera lazim ise trend plus al bence sana yeterli gelecektir
trecool Üye Konu Sahibi Arkadaslar iki gundur telefonu kullaniyorum ne kasma ne donma hic bi tik yok telefonda internet falan super. Tek sorun su anda magazasi benim icin. Bu butcedeki arkadaslara tavsiyemdir
Arkadaslar iki gundur telefonu kullaniyorum ne kasma ne donma hic bi tik yok telefonda internet falan super. Tek sorun su anda magazasi benim icin. Bu butcedeki arkadaslara tavsiyemdir