hat çalışıyor ? bu dediğiniz sıkıntı ne zaman çıkar

gittigidiyordan aldı yurtdışı kayıtlı ithalcihaz yurt dışından mı gelme ?
eğer öyleyse pasaporta kayıt yaptırması lazım
aynen hocam da ben hat da çekmiyor diye çaktım olayı başda bunu okuyunca sonradan jeton düşdüDemek ki başka bir cihazın IMEI ni sizin cihaza atmışlar. Eğer öyleyse bir sıkıntı çıkmaz.
@Alo_Azrail hat da çekiyorsa hiç sıkıntı olmaz sadece cihaz klon imei li olmuş olur oda bir problem çıkarmıyor zatenGeneral Mobile Diamond Limited Editionimei sorgulanınca hangi modele ait diyor?
imei tutmayan cihaz calıntı kapsamına girdigini biliyormuydunuz?
ayrıca faturası ve kutusu varmı?

Fatura ve kutusu yokmuGeneral Mobile Diamond Limited Edition
![]()
sıfır cihazda imei tutmuyorsa sizin cihaz ya calıntı yada el altından gecirip imei atmışlarkatılıyorumFatura ve kutusu yokmusıfır cihazda imei tutmuyorsa sizin cihaz ya calıntı yada el altından gecirip imei atmışlar
imei sahibi işlem yaparsa başınız savcıyla derde girer
ya cihazı geri iade edin yada imei sini sizin bloke ettiginiz bir cihazın imei sini atın

kutu varda üstünde kağıtları yok faturayı sormadım gittigidiyordan almış.ithal mal büyük ihtimal kaçak getirdi.Fatura ve kutusu yokmusıfır cihazda imei tutmuyorsa sizin cihaz ya calıntı yada el altından gecirip imei atmışlar
imei sahibi işlem yaparsa başınız savcıyla derde girer
ya cihazı geri iade edin yada imei sini sizin bloke ettiginiz bir cihazın imei sini atın
Fatura ve kutu etiketi yoksa hic riske girme bu işin şakası olmaz derdinide anlatamazsınkutu varda üstünde kağıtları yok faturayı sormadım gittigidiyordan almış.ithal mal büyük ihtimal kaçak getirdi.
şu an sorun yok on numara çalışıyor imei neden atılsın kiFatura ve kutu etiketi yoksa hic riske girme bu işin şakası olmaz derdinide anlatamazsın
satan kişi anlaşılan hicbir acıklama yapmamış
illegal yollardan cihazabir şekilde sahip olup satmış, sim kartı cıkar başka imei at yada aldıgın kişiye geri gönder.
satıcı firarBu tür işlerde kullanıcıya bağlı birazda, bu şekil olup kullanan insanlarda var, cihazı alıp satıcının kafasında parçalayanda. Eğer sıkıntı olur diye düşünüyorsa arkadaşın satıcı ile irtibata geçip orta yolu bulabilir.

iyi o zaman sıkıntı çıkmazCihaza temiz bakarsa sorun olmayacaktır.
inşallah