Öneri arkadaşımın yeni aldığı s4 ün imeisi

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşımın yeni aldığı s4 ün imeisi
arkadaşımın yeni aldığı s4 ün imeisini sorgulattım.fakat imei cihaza ait değil bağka bir cihazdan kopyalanmış sanırım.bunun sıkııntısı olur mu şu an sorun yok

H0lligan

Üye
hat çalışmaz o kadar başka sıkıntı çıkarmaz

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
hat çalışıyor ? bu dediğiniz sıkıntı ne zaman çıkar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
:sos:sos:sos:sos:sos:sos

H0lligan

Üye
cihaz yurt dışından mı gelme ?
eğer öyleyse pasaporta kayıt yaptırması lazım

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail

H0lligan

Üye
demek ki kayıtlı değilmiş :no:
kayıtlı olsaydı ithalat yoluyla kaydedildi yazardı

messevim

messevim

Üye
Demek ki başka bir cihazın IMEI ni sizin cihaza atmışlar. Eğer öyleyse bir sıkıntı çıkmaz.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
imei sorgulanınca hangi modele ait diyor?
imei tutmayan cihaz calıntı kapsamına girdigini biliyormuydunuz?
ayrıca faturası ve kutusu varmı?

H0lligan

Üye
Demek ki başka bir cihazın IMEI ni sizin cihaza atmışlar. Eğer öyleyse bir sıkıntı çıkmaz.
aynen hocam da ben hat da çekmiyor diye çaktım olayı başda bunu okuyunca sonradan jeton düşdü :ah @Alo_Azrail hat da çekiyorsa hiç sıkıntı olmaz sadece cihaz klon imei li olmuş olur oda bir problem çıkarmıyor zaten

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
General Mobile Diamond Limited Edition
:D
Fatura ve kutusu yokmu :D sıfır cihazda imei tutmuyorsa sizin cihaz ya calıntı yada el altından gecirip imei atmışlar
imei sahibi işlem yaparsa başınız savcıyla derde girer
ya cihazı geri iade edin yada imei sini sizin bloke ettiginiz bir cihazın imei sini atın

H0lligan

Üye
Fatura ve kutusu yokmu :D sıfır cihazda imei tutmuyorsa sizin cihaz ya calıntı yada el altından gecirip imei atmışlar
ya cihazı geri iade edin yada imei sini sizin bloke ettiginiz bir cihazın imei sini atın
katılıyorum :oke:

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
kutu varda üstünde kağıtları yok faturayı sormadım gittigidiyordan almış.ithal mal büyük ihtimal kaçak getirdi.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bu tür işlerde kullanıcıya bağlı birazda, bu şekil olup kullanan insanlarda var, cihazı alıp satıcının kafasında parçalayanda. Eğer sıkıntı olur diye düşünüyorsa arkadaşın satıcı ile irtibata geçip orta yolu bulabilir.

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail ve H0lligan
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
kutu varda üstünde kağıtları yok faturayı sormadım gittigidiyordan almış.ithal mal büyük ihtimal kaçak getirdi.
Fatura ve kutu etiketi yoksa hic riske girme bu işin şakası olmaz derdinide anlatamazsın
satan kişi anlaşılan hicbir acıklama yapmamış

illegal yollardan cihazabir şekilde sahip olup satmış, sim kartı cıkar başka imei at yada aldıgın kişiye geri gönder.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Fatura ve kutu etiketi yoksa hic riske girme bu işin şakası olmaz derdinide anlatamazsın
satan kişi anlaşılan hicbir acıklama yapmamış

illegal yollardan cihazabir şekilde sahip olup satmış, sim kartı cıkar başka imei at yada aldıgın kişiye geri gönder.
şu an sorun yok on numara çalışıyor imei neden atılsın ki
Bu tür işlerde kullanıcıya bağlı birazda, bu şekil olup kullanan insanlarda var, cihazı alıp satıcının kafasında parçalayanda. Eğer sıkıntı olur diye düşünüyorsa arkadaşın satıcı ile irtibata geçip orta yolu bulabilir.
satıcı firar :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Cihaza temiz bakarsa sorun olmayacaktır.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Cihaza temiz bakarsa sorun olmayacaktır.
iyi o zaman sıkıntı çıkmaz :) inşallah
Peki normal bir telefona imei nasıl atılıyor bilen var mi elimde 3 adet hurdaya çıkmış nokia telefon var
Onların imei si ise yarar mı

Üst Alt