Öneri arkadaşımın yeni aldığı s4 ün imeisi

Sponsorlu Bağlantılar

Rygebin

Rygebin

Üye
normal cihazın bile imei gidebilirken bu cihazın imei gitmesi de o kadar sıkıntı hocam. Yani pek birşey olmaz.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
IMEI olayını çok hafife almayın, satan kişi neler yaptı bilemezsiniz
bu işin şakasıda olmaz derim yani

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Agalar şimdi bu hafta ayrılıyorum arkadaştan.durduk yere sıkıntı çıkar mı ne yapalım.telefonu öyle çok kurcalayan biri değil hatta bence boşuna aldı o telefonu öyle söyleyeyim yani ne dersiniz ne yapalım cihaz iade edilemez yarın kargo ile gönderilen faturaya bakacağız.

H0lligan

Üye
Agalar şimdi bu hafta ayrılıyorum arkadaştan.durduk yere sıkıntı çıkar mı ne yapalım.telefonu öyle çok kurcalayan biri değil hatta bence boşuna aldı o telefonu öyle söyleyeyim yani ne dersiniz ne yapalım cihaz iade edilemez yarın kargo ile gönderilen faturaya bakacağız.
hocam şimdi uzay zamanında bi kırılma olup cihazın ekranı patlamazsa sıkıntı çıkmaz ama imei numarasının sahibi de ekşın yaşatabilir size :) en iyisi size ayit olan bir imei numarası attırmak

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
hocam şimdi uzay zamanında bi kırılma olup cihazın ekranı patlamazsa sıkıntı çıkmaz ama imei numarasının sahibi de ekşın yaşatabilir size :) en iyisi size ayit olan bir imei numarası attırmak
servislik olursa mi demek istediniz anlamadım valla kusuruma bakmayın :)
Elimde 3 tane nokia hurda telefon var.çöpe atacam ama duruyor.onun imeisini atabilir miyiz yoksa başka s4 imeisi mi olmalı
Birde cihaz sahibinin olacağını sanmıyorum.yukarda yazmıştım modelini kim kullanacakki o telefonu

H0lligan

Üye
ya şunu diyorum şimdi cihaz da bı kırık dökük yoksa donanımsal sorun çıkmaz ama imei den sıkıntı çıkar çünki sahibi siz değilsiniz o imei şuan çalıntı gibi sahibi geri almaya felan klkarsa uğraşırsınız baya bi en sağlıklısı siz bi imei ayarlayın temizinden köşede kenarda varsa kullanılmayan bir cihaz atın onun kini dahada uğraşmayın
Elimde 3 tane nokia hurda telefon var.çöpe atacam ama duruyor.onun imeisini atabilir miyiz yoksa başka s4 imeisi mi olmalı
Birde cihaz sahibinin olacağını sanmıyorum.yukarda yazmıştım modelini kim kullanacakki o telefonu
atabilirsiniz bi sıkıntı çıkmaz sanırım ama orjinal lerin imei lerine ben bakmıyorum ben hep spot lar la ilgilendim :)

• Beğen
Tepkiler: emarat ve Alo_Azrail

Üst Alt