Arkadaş ne çizgi film ve dizilermis be :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş ne çizgi film ve dizilermis be :)
Şu trt çocukta yayımlanan pepee isimli çizgi film yüzünden doğru dürüst tv izlemek haram oldu gündüz kumanda kızımda aksam olunca dizi kuşakları yüzünden kumanda hanımda. gece olunca çocuklar yatıyor tv açma :) 3 sene önce sen git 450 milyona dsmart al gel görki 50 tl lik dandik uydu cihazları ile seyredilecek kanallara mahkum ol.
Belgesel sinema kanalları var ücretsiz izleyeme gelde isyana bağlama :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada şu lanet pepee bitince benim kız ağlıyor bitti diye. Simdi birde telefondan olduk. Minik cadı için seriyi download ediyorum :) cep net ile sürüne sürüne indirmeye devam :)

• Beğen
Tepkiler: pelın_

tempestshine

tempestshine

Üye
işin zor vallaha abi.benim kardeşim 7 yaşında.akıllı uslu ama bazı şeylere aklı ermiyor.az önce ne yapmış ne etmiş.demo oyunu satın almış.:D

joker.lg

joker.lg

Üye
işiniz zor :ehe he ya şu pepe kadar dandik çocuk programı yok galiba :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
işin zor vallaha abi.benim kardeşim 7 yaşında.akıllı uslu ama bazı şeylere aklı ermiyor.az önce ne yapmış ne etmiş.demo oyunu satın almış.:D

nasıl becermis merak ettim simdi. :) sen olsan satın almaya elin gitmez. Nette bedavasi varken para vermek abes kaçar yani.

- - - Eklendi - - -

işiniz zor :ehe he ya şu pepe kadar dandik çocuk programı yok galiba :)

Ya ağrıma giden 450 milyon verdim dsmart aldım belgesel sinema çocuk kanalları bile var. Dizi ve pepeeden bizimkiler basını kaldırmıyor. Kafaya taktım yazın sonunda plazma tv alacağım ufakta olsa yeter. Birde dandik uydu cihazı misler gibi olacak :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
alsana kendine bir 37 ekran :)

berk2010_2

Üye
Ben Tek Kardeş Rahat :ehe

joker.lg

joker.lg

Üye
abi aykuta söyleyelim uydu alıcısıni 5800 da kullanabilme programı yazsın sana birde link versin :)

pelın_

abı sabah müge anlı var onu izlemiyomu yenge o tam bir cinayet sebebi:)

spy ghost

spy ghost

Üye
bir allahın kulu çıkıp müge anlı hastahanede yoğun bakımda felan demiyorki birkaç gün kurtulalım kendilerini polis zannediyorlar biz bulduk diyorlar ... buldun polis olmasa tek başına imkanı yok bulamaz

pelın_

simdi onu izliyorum :hmmm
çünkü annem onu izliyor :ehe

ya bakma öle dedigime bende izliyorum annem sagolsun bazen hatta istem dısı anneme soruyorum anne bulundumu dıye hatta sana da sorcam sü 13 yaşındaki kız sözlusu kaçırmısttı bulunmuşmu annene sor bı:)

joker.lg

joker.lg

Üye

ya bakma öle dedigime bende izliyorum annem sagolsun bazen hatta istem dısı anneme soruyorum anne bulundumu dıye hatta sana da sorcam sü 13 yaşındaki kız sözlusu kaçırmısttı bulunmuşmu annene sor bı:)

bulunmamıs daha :ehe

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
alsana kendine bir 37 ekran :)
plazma varken 37ekran ile kim uğraşır :)

- - - Eklendi - - -

Ben Tek Kardeş Rahat :ehe

Hele 3 5 yaşında bir kardeşin olsa bu kadar rahat edermisin merak ettim. Bende 2 çocuk var biri 2 yaşında biri 9 aylık. Pepee hastasılar :)

- - - Eklendi - - -

abi aykuta söyleyelim uydu alıcısıni 5800 da kullanabilme programı yazsın sana birde link versin :)

Aykutu arıyorum bulabilirsem onunla tanışmak istiyorum. Belki bu mesajımı görüp pm atar :)

- - - Eklendi - - -

yok daha onlara sarmadı. Dizilerden kafayı kaldırmıyor. Hafta içi yetmiyor hafta sonuda tekrarları izliyor. Izdivaç daha doğrusu ızdırap programlarınada göz atıyor :) Gelde katil olma

- - - Eklendi - - -

Bu arada benim ufaklıklar öğlen uykusuna yattilar. Tv kapalı şu anda mis gibi hava var balkonda keyif yapıyorum. Bir elimde telefon bir elimde cigara ama hatundan rahat yok. Yok şunu yap yok bunu yap. Birde elime vurdu bula bula sakat koluma denk getirdi. Izdırap çavuşu başıma :)

Metin MF

Metin MF

Üye
Benim kardeşim 11 yaşında :eller:

Style72

Üye
pepee pepee çok üzülüyor. pepee pepee çok üzülüyor. önemli olan oyun oynamak. önemli olan oyun oynamak. :D KAFAYI YEDIM İZLEYE İZLEYE.

kankka

Üye
Pepe abimiz bir numaradır yahu :D bir bölümde baktım fidayda oynuyordu şimdi 2 yaşındaki yeğen fidaydayı hem söylüyor hem oynuyor :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
pepee pepee çok üzülüyor. pepee pepee çok üzülüyor. önemli olan oyun oynamak. önemli olan oyun oynamak. :D KAFAYI YEDIM İZLEYE İZLEYE.

Yalnız değilsin kardeşim. Beraber yiyelim kafayı.

- - - Eklendi - - -

Pepe abimiz bir numaradır yahu :D bir bölümde baktım fidayda oynuyordu şimdi 2 yaşındaki yeğen fidaydayı hem söylüyor hem oynuyor :D

olmaz olsun :) kabus gibi çöktü başımıza.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Allahtan ablam var ve ben onla behzat ç falan izliyorum :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt