arkadaş lar özur dilerim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş lar özur dilerim
arkadaşlar konunun yeri burası degil bılıyorum ama java bolumun den destek alamadım ben de hep bu konumda oldugum ıcın sorunumu buraya yazmaya karar verdım arkadaşlar BANA ALMANYADAN Bİ ARKADASIM NOKİA C3 GETIRDI FAKAT BU TELEFONU ALMANYA VADAFONE DEN ALMIS ALMAYA VADAFONE DE BU TELEFONA BI KOD KOYMUS TELEFONA HATTIMI TAKTIGIM ZAMAN TELEFON SINIRLI SINIRLI KODUNU GİRİN DIYOR BEN BU SORUNU NASIL ÇOZERIM

----------Eklendi @ 15:22:18 ---------- Yazıldı @ 15:21:12 ----------

yardımlarızı bekliyorum kardeşlerim saygılarımla

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
arkadaşlar konunun yeri burası degil bılıyorum ama java bolumun den destek alamadım ben de hep bu konumda oldugum ıcın sorunumu buraya yazmaya karar verdım arkadaşlar BANA ALMANYADAN Bİ ARKADASIM NOKİA C3 GETIRDI FAKAT BU TELEFONU ALMANYA VADAFONE DEN ALMIS ALMAYA VADAFONE DE BU TELEFONA BI KOD KOYMUS TELEFONA HATTIMI TAKTIGIM ZAMAN TELEFON SINIRLI SINIRLI KODUNU GİRİN DIYOR BEN BU SORUNU NASIL ÇOZERIM

----------Eklendi @ 15:22:18 ---------- Yazıldı @ 15:21:12 ----------

yardımlarızı bekliyorum kardeşlerim saygılarımla
Naviden türk varyantını indirip flashlayın

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Demek istediniz sim blok olmasin sim kartini koyunca istiyorsa sim blokludur yani sim kilitli aslinda belki VADAFON hatti taksan belki acilir.
Yada telefoncuya goturup sim kilidini actirman gerekli.
yada arkadasin dedigi gibi tr variant indir flash at belki duzelir ama sim kilit varsa zor olabilir denemekte fayda var.

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
yok flaşla olmaz dedi nokia kilit ime deymiş

----------Eklendi @ 15:51:19 ---------- Yazıldı @ 15:49:38 ----------

yok kurtuluş kardeş vadafone de olsa çalışır bızımki vadafone tr ordan kaybediyor acılmyor yani

cyber

cyber

Üye
sim kartın biyerini delince sim kilit çalışmıyordu herhalde

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
yok flaşla olmaz dedi nokia kilit ime deymiş

----------Eklendi @ 15:51:19 ---------- Yazıldı @ 15:49:38 ----------

yok kurtuluş kardeş vadafone de olsa çalışır bızımki vadafone tr ordan kaybediyor acılmyor yani

Flash olmuyorsa telefoncuya gidin bence .

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​flashlık bir işi yok onun sanırım tek çare telefoncuda sim kilit kırdırmak

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Evet bencede sim kilidinin kırılması lazım

cardanadam

cardanadam

Üye
daha önce türkiyedeki oparatörlerde yapıyordu bunu sattıkları telefona sim kilidi koyuyorlardı ben çok kırdırdım telefoncuya git bir sim kart takıyor telefona iki dakikada kırıyor bu arada hayırlı olsun

TheMadness

TheMadness

Üye
kırılacağını bile bile neden koyarlar anlamıyorum...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
qsaw

qsaw

Üye
Yurt dışından alınana telefonlara hava alanında bir şeyler yapıp tr uydularına bağlanması felan sağlanıyordu diye biliyorum ben.

fatih982

fatih982

Üye
suan c3 simkilitleri kırılmıyor izmirde bile

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Yurt dışından alınana telefonlara hava alanında bir şeyler yapıp tr uydularına bağlanması felan sağlanıyordu diye biliyorum ben.
sanırım havaalanında imeini pasaporta işletiyolardı

mutlu8890

Üye
artık c3 lerde kırılabilyor diye bilyorum. Bende de c7 vardı sim kilidini kırdırmak için adana da 150tl istediler. Adana da sorduğum yerlerde çaktırmadan baktım bilgisayarlarına nerde kırdırdıklarını öğrendim. sonra o siteyle bağlantı kurup 60tl ye kırdırdım. Kıran site bu. siteye üye ol. linkteki NOKIA SL3 UNLOCK SERVİS-2 ürününü satın al. sonra telefonu yolla. simkilidi açıp geri yolluyorlar. Ama iletişim kısmında mail adresleri telefon numaraları filan var önce bi sor c3 için kıryorlar mı diye

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Telefoncular halleder onu. 5 10 lira paran gider sanırım.

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
ya benim buraya yazdığim yazıları kim silıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt