Haydar
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Telefonunun pc suite yazılımı ile bağlantıyı gerçekleştirebilirsin gerçi avea taraftar modem kampanyası başlattı 5 gb 19 lira 8 gb 29 lira tabi 5 6 lirada vergi var ben aldım son derece memnunum tavsiyede ederim.
dedign 8 tl kalkan cepnetmi kardeşim ve telefon modeln nedr ?
vodafonun neti cok yavaş pc le bağlanırsın ama istediğingibi dolaşamazsın nette çok yavaş işler bir zaman sonra delirtir adamı ya ttnet al yada avea
Vodafone cepnet'e güvenipte alma çünkü yıl başından itibaren cepnet eski abonelere de kapanacak.
Vodafone cepnet'e güvenipte alma çünkü yıl başından itibaren cepnet eski abonelere de kapanacak.
dostum bu yazdığına bir kaynak gösterebilirmisin yoksa tahmin mi yürütüyorsun.....
Kaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yıl sonu kapanacak olmasını soruyorsan operatörler abone ayrımı yapamaz. İptal olacağı duyurulan bir paket hele ki yeni paketler piyasaya sürüldüyse belli abonelere eski belli abonelere yeni paketten sunamaz. Bu yüzden en geç yıl başı itibariyle cepnet tamamen tarihe karışacak.
Kaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yıl sonu kapanacak olmasını soruyorsan operatörler abone ayrımı yapamaz. İptal olacağı duyurulan bir paket hele ki yeni paketler piyasaya sürüldüyse belli abonelere eski belli abonelere yeni paketten sunamaz. Bu yüzden en geç yıl başı itibariyle cepnet tamamen tarihe karışacak.
dostum vermiş olduğun link ten baktığımda yıl sonu cepnet iptal edilecek diye bir ibare göremedim.Aksine linkte yazdıkları bu: Mevcut Aylık Cepnet kullanıcılarımız Cepnet paketlerini iptal etmedikleri sürece kullanmaya devam edebilirler.
öyle yazdıklarına bakma yakında kapatırlar eskilere de. Baksana 0.face'i bile kapatıyorlar
dostum eğer öyle bir şey olursa kendileri kaybeder ben turkcell den vodafone a sırf bu cep net paketi yüzünden geçtim ve inanıyorum ki bir çok insan da cepnet paketi sınırsız olduğundan vodafonu tercih etmiştir. Eğer mevcut abonelerin aboneliklerini iptal ederlerse bir çok kişi buna ben de dahilim kesinlik le başka oparatör e geçecektir. Yazımın başında söylediğim gibi kendileri kaybeder......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?