Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu 3 kişi okuyor 1 kayıtlı üye ve 2 misafir Bu konuyu açıldığı gün 15 kişi okuyordu halaa okuyanlar var
zaza
Üye
Araştırıyolar çünkü
Kobra_FighterTR
Üye
Konu Sahibi
Neyse Ben tarışmaya girmeyi sevmem
yorum varsa alalım ?
--------------- Ekleme ---------------
Yarı finalde yaptığı gösterinin sırrı'nıda bulup sizlerle paylaştım
!!FaNTaSTiC!!
Üye
hakan bu işe kendini çok kaptırdı ben ilk şovdan ne halt yediğini biliyodum hatta bu çocuk yüzünden kaç kişiyle tartıştım şimdide süha sen haklıymışsın felan: ellerine sağlık hakan iyi bir konu ele aldın
hakan bu işe kendini çok kaptırdı ben ilk şovdan ne halt yediğini biliyodum hatta bu çocuk yüzünden kaç kişiyle tartıştım şimdide süha sen haklıymışsın felan: ellerine sağlık hakan iyi bir konu ele aldın
o saflara acıyorum sihir denen birşey yok ancak büyü denen birşey var Ve bunları büyü ile yapmakda imkansız büyü ile olabilseydi cep yakmayan araba yaparlardı
furkan5800
Üye
koptum yha saola
Revengeful
Emekli Yönetici
Yapılabilir. O elindeki yüzüğe dikkat et.. Her programda o yüzüğü takıyor. Bu tarz takılara ruhani varlıklar yerleştirilebiliyor. Ve takıyı takan kişiye itaat etmek zorunda oluyorlar.. Bu bilinen birşey..
Yapılabilir. O elindeki yüzüğe dikkat et.. Her programda o yüzüğü takıyor. Bu tarz takılara ruhani varlıklar yerleştirilebiliyor. Ve takıyı takan kişiye itaat etmek zorunda oluyorlar.. Bu bilinen birşey..