Aref Ghafouri 'nin Hilesi - Yetenek Sizsiniz Yarı Finalist Aref Hile Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Var abi o yeşilli kızın teki kesin yardım ediyordu :D

zaza

zaza

Üye
Allah bilir :D

Necmati

Necmati

Üye
Konu ile alakalı etiketler: aref ghafouri sırrı, aref ghafouri sırrı çözüldü, aref sırrı çözüldü, aref ghafouri, aref ghafouri nin sırrı çözüldü, aref ghafouri kader sırrı, aref ghafourinin sırrı, aref sırrı çözüldü 21 02 2011, aref ghafouri nin ailesi, aref ghafouri nin sırrı, aref ghafouri sırrı kader, youtube aref ghafouri, beyin aref ghafouri sırrı, youtube aref, aref sırrı çözüldü kader, aref ghafouri ailesi, aref ghafouri nun sırrı, aref sırrı çözüldünü anlatan adam, aref ghafouri çözüm, aref ghafouri kaderin sırrı, aref sırrı youtube, aref çözüm, aref in ailesi, aref srrnn zm, aref ghafouri 2 sırrı

iki günde oluşan etikete bak :ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
:d::d::d: HİT alan bir konu paylaştım :d: yılın konusu seçilmesi gereken bir konu :D

zaza

zaza

Üye
Fazla havaya girmeyelim :ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu 3 kişi okuyor 1 kayıtlı üye ve 2 misafir :D Bu konuyu açıldığı gün 15 kişi okuyordu :D halaa okuyanlar var :cool

zaza

zaza

Üye
Araştırıyolar çünkü :naughty:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Neyse :D Ben tarışmaya girmeyi sevmem :D

yorum varsa alalım ?

--------------- Ekleme ---------------

Yarı finalde yaptığı gösterinin sırrı'nıda bulup sizlerle paylaştım :)

!!FaNTaSTiC!!

!!FaNTaSTiC!!

Üye
hakan bu işe kendini çok kaptırdı ben ilk şovdan ne halt yediğini biliyodum :d:hatta bu çocuk yüzünden kaç kişiyle tartıştım şimdide süha sen haklıymışsın felan::d: ellerine sağlık hakan iyi bir konu ele aldın:D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
hakan bu işe kendini çok kaptırdı ben ilk şovdan ne halt yediğini biliyodum :d:hatta bu çocuk yüzünden kaç kişiyle tartıştım şimdide süha sen haklıymışsın felan::d: ellerine sağlık hakan iyi bir konu ele aldın:D

Rica ederim :d::d:

Bu konunun linkini atarsın artık arefin bütün sırları var diye :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Bazı saflarda sihir yaptığını sanıyordu ya.. Onların hilesi nasıl olur diyip duruyorlardı.. Tartıştık, sinirimi bozdular :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Bazı saflarda sihir yaptığını sanıyordu ya.. Onların hilesi nasıl olur diyip duruyorlardı.. Tartıştık, sinirimi bozdular :D

:d::d:

o saflara acıyorum :D sihir denen birşey yok ancak büyü denen birşey var :D Ve bunları büyü ile yapmakda imkansız :D büyü ile olabilseydi :D cep yakmayan araba yaparlardı :d:

furkan5800

furkan5800

Üye
koptum yha saola :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Yapılabilir. O elindeki yüzüğe dikkat et.. Her programda o yüzüğü takıyor. Bu tarz takılara ruhani varlıklar yerleştirilebiliyor. Ve takıyı takan kişiye itaat etmek zorunda oluyorlar.. Bu bilinen birşey..

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Yapılabilir. O elindeki yüzüğe dikkat et.. Her programda o yüzüğü takıyor. Bu tarz takılara ruhani varlıklar yerleştirilebiliyor. Ve takıyı takan kişiye itaat etmek zorunda oluyorlar.. Bu bilinen birşey..
Olabilir :hmmm

Perfect!

Üye

ciddi olamazsın :ehe

zaza

zaza

Üye
Gayet ciddi ...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
:d::d::d:
Mert abinin söylediği doğru :)

Necmati